Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Mimare

Vill du boka en mimeartist för din gatubild, årsdag, bröllop eller företagsfest? Vid Evenses har vi flera alternativ för dessa peltomime artister. Vi erbjuder ett varierat utbud av mimes. Här kan du tänka på mimes som kan göra olika typer, som lackey och presentatör i en vacker mime suit.

 

Letar du efter en trevlig mime spelare som säkert gör dina gäster skratta? Ta en titt på våra alternativ här. Vi har flera mimes som kan slutföra ditt tillfälle. Vi har också flera magiker, en lakej och cameos som verkligen sätta ett leende på dina gäster kan visa dem ansikte. Är du intresserad av fler teaterföreställningar, tänk på en clown, levande staty eller ventriloquist

 

Boka mime artist för din festival, mottagning eller evenemang

 

Alla våra artister gör en anpassad show för varje tillfälle. Undrar hur de gör eller vad de ger normalt bort för föreställningar, välkommen att kontakta en av våra medarbetare. Vi på Evenses hjälper dig gärna med mer information om att hyra en mime-spelare.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.