Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Molly Sandén
100% matchning

Molly Sandén

Molly Sandén är en av de hetaste sångerskorna på den svenska marknaden just nu
Molly Sandén är i dagsläget en av de hetaste artisterna på den svenska marknaden och är nu aktuell med sitt alb...
Läs mer

250000 kr - 500000 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Kända sångerskor

Har din dotter födelsedag om några månader och är hon ett stort fan av idol? Har du blivit ombedd att organisera den årliga julmiddagen för hela företaget och du letar fortfarande efter ett sätt att ge evenemanget det där lilla extra? Eller kanske din son ska gifta sig nästa år, och du skulle vilja överraska honom och hans blivande fru med en fantastisk gåva? Du kanske inte har tänkt på det själv, men att boka en känd artist kan vara en fantastisk idé för den fest eller det evenemang som du ska anordna.

När vi talar om kända kvinnliga sångerskor syftar vi på en sångerska som har en betydande mängd berömmelse, oavsett om det är Veronica Maggio, Molly Sandén, Zara Larsson eller Laleh. Många av de berömda sångerskorna i vår portfölj är dock framgångsrika även över nationsgränserna. Det finns ett överflöd av variation när det gäller kända sångare runt om i Sverige och det är goda nyheter för dig som arrangör, för det betyder att det finns en god chans att du kan hitta den perfekta kända sångerskan som passar exakt till din fest eller ditt evenemang.

Känd eller inte, det är förstås trevligt om den kända sångaren som du vill boka också passar bra till den fest eller det evenemang du har i åtanke. Zara Larsson stora popsound är till exempel perfekt för en stor sommarfest eller festival, men hon kanske inte passar så bra på en 50-årsfest eller en romantisk bröllopsfest. Det skulle bara vara slöseri med tid och pengar att boka en välkänd sångerska som i slutändan inte har något mervärde för din fest eller ditt evenemang. Därför är det bra att ha en uppfattning om vilken känd artist du tycker om och vilken typ av musik du vill höra på din fest innan du bokar en artist.
Med Evenses har du direkt tillgång till en stor portfölj av kända sångare som kan bokas för en mängd olika tillfällen. Detta är förstås idealiskt när du vill anordna den perfekta festen med den perfekta kända sångaren för att underhålla dina gäster.

Detta betyder inte att det behöver vara komplicerat att boka en berömd sångerska i Sverige. För att undvika huvudvärk är det i allmänhet en bra idé att arbeta med en agent som har erfarenhet av artistbokningar och festplanering, särskilt när det gäller att boka kända artister. Det är inte alla kända sångerskor som passar bra till den typ av fest du har i åtanke. På Evenses har vi ett stort nätverk av kända sångare som vi har bokat otaliga gånger. Vi ställer gärna den expertisen till ditt förfogande så att du kan boka den perfekta kända sångaren för det evenemang som du ska anordna.

Du kan nå våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post och telefon. Du kan också själv utforska med hjälp av sökmotorn på vår webbplats genom att bläddra bland profilerna för de tillgängliga sångerskorna. För att hjälpa dig på vägen listar vi några punkter som du bör vara uppmärksam på när du bokar en känd artist.

boka hyr sångare till ditt event, företagsfest eller fest.jpeg

Några punkter att tänka på när du bokar med en känd sångare

Det är inte nödvändigtvis svårt att boka en känd artist till din fest, men det kräver viss kunskap. Det är till exempel bra att veta vad som ingår i kontraktet och om sångaren i fråga har erfarenhet av tillfällen som ditt. Som vi skrev tidigare är det absolut klokt att anlita en erfaren underhållningsbyrå när du bokar en känd sångare, men för att ge dig en uppfattning om vad du bör hålla utkik efter listar vi några punkter nedan.

Vilken typ av musik sjunger den kända sångaren?

Om du funderar på att lägga en del av din tid och budget på att boka en känd sångerska är det viktigt att känna till artisten i fråga och hennes repertoar väl. På de flesta fester och evenemang skulle sångerskan vara en massiv del av underhållningen, så det är viktigt att hennes musik och stil passar bra till tillfället.

Har hon erfarenhet av liknande tillfällen?

Förutom att känna till musiken och stilen hos den kända sångerskan du vill boka är det också viktigt att ta reda på om hon har erfarenhet av den typ av evenemang som du ska anordna. Artisten kan till exempel vara fantastisk i stora salar eller på stora scener, men kanske har hon aldrig sjungit på ett bröllop. Vissa kända artister kanske inte ens uppträder på ett evenemang som är mindre än tusen personer. Så det är bra att ha flera idéer när man går in för att boka en känd artist.

Kan du hitta feedback från personer som har arbetat med henne tidigare?

En annan sak som hjälper när man bokar en känd sångerska är att få feedback från personer som har arbetat med henne tidigare eller som har sett henne live. Av den anledningen kan du också hitta några recensioner från tidigare kunder på vår webbplats. Du kommer också att kunna hitta recensioner och feedback om artisten på andra ställen på internet som kan vara till hjälp när du bestämmer vart större delen av din budget ska gå.

Vad omfattar avtalet som du skriver under?

När du börjar boka en känd sångare kommer du omedelbart att märka att det handlar om mycket mer än att ordna ett datum och en plats. Ämnen som föreställningens längd, resekostnader och eventuella tekniska krav kommer också att täckas i kontraktet. De flesta musiker kommer att täcka allt detta och mer i sin Rider, som är en lista över krav som kan öka kostnaderna utöver föreställningen. Vi rekommenderar alltid våra kunder att läsa kontraktet mycket noggrant för att undvika obehagliga överraskningar vid ett senare tillfälle. Detta är en av de saker som vi håller ett vaksamt öga på när vi hjälper våra kunder att boka med en känd sångare.

boka hyr kvinnlig sångare till ditt event, företagsfest eller fest 2.jpeg

Kommer den kända sångaren att ta emot låtönskningar?

Vissa kända artister kanske håller sig till en viss setlist som de kommer att framföra vid flera evenemang. Det finns alltid en chans att vissa artister låter evenemangsarrangören välja några låtar från deras repertoar, men det är inte alltid säkert att så är fallet. Du kan låta en av Evenses evenemangsspecialister veta att du har önskemål till artisten, så vidarebefordrar vi meddelandet till artistens ledningsgrupp.

Vad Evenses kan göra för dig

En av de stora fördelarna med att boka en känd sångare med hjälp av Evenses är att vi redan har stor erfarenhet av att boka sådana akter. För att ge dig en inblick i dessa så har vi kunders omfattande recensioner på hemsidan om de tillgängliga kända sångarna. I kombination med hjälp av våra bokningsagenter kan du få en bra bild av vad dessa artister erbjuder innan du går vidare med bokningen.

Vill du boka en känd kvinnlig artist till din födelsedag, festival eller företagsevenemang? Via Evenses kan du boka många kända Svenska sångare och internationella stjärnor. Våra kända artister är redo att göra varje fest till en succé. Alla de kända artister som erbjuds har många års erfarenhet och har underhållit tusentals människor.

Du kan börja leta efter att boka kända kvinnliga sångare för nästan vilket evenemang som helst så länge du har budgeten för att genomföra det. Att låta Molly Sandén sjunga första dansen på ditt bröllop kanske verkar för dyrt och bra för att vara sant, men med rätt budget och en professionell underhållningsbyrå kan du göra den drömmen till verklighet.

Boka kända sångare till din fest, födelsedag eller ditt bröllop!

Vi tar gärna kontakt med dig för att diskutera dina önskemål. Du kan kontakta en av våra hårt arbetande evenemangsspecialister sju dagar i veckan via förfrågningsformuläret på vår webbplats, via e-post eller helt enkelt genom att ringa oss. Vi ser fram emot att höra om ditt evenemang och ser fram emot att planera en berömd kvinnlig artist på ditt evenemang!

Evenses kan även hjälpa er att boka följande:Är artisten tillgänglig?

Det är viktigt att noggrant kontrollera om den kända artisten är tillgänglig på det önskade datumet. Vi kollar tillgängligheten åt dig och skickar dig ett förslag utifrån det. Om vi meddelar att artisten är tillgänglig, kommer erbjudandet också att bekräftas. I annat fall kommer det att anges tydligt.

Vad kostar en känd artist?

Priserna för att boka en känd artist varierar enormt. Faktorer som påverkar beror på hur känd artisten är och om de har en kommande turné eller albumsläpp. Priset avgörs också ifall artisten är endast känd i Sverige eller även internationellt. Startpriset brukar ligga på ca 90.000kr. Vill du veta vilka artister du kan boka med din önskade budget? Hör gärna av dig till oss för en kostnadsfri offert.

Vad är Stim?

Stim är en upphovsrättsorganisation som företräder artisternas intressen. Upphovsrätten gäller för offentlig utgivning av artistens låt. I Evenses priser ingår inte Stim-avgifter. Vid privata tillfällen som födelsedagar och bröllop tillkommer inga Stim-avgifter. Detta gäller endast för offentliga evenemang som festivaler, konserter och företagsfester. På Stims webbplats kan du läsa allt om priser och regler för uppträdanden av välkända artister. Vi kan ordna hanteringen av Stim-avgiften åt dig.

Hur fungerar tekniken?

De flesta välkända artister uppträder genom en så kallad bandakt. Detta innebär att inga musiker är närvarande. Varje artist har en teknisk rider som man i förväg stämmer av med om kraven uppfylls. Här anges exakt vad den kända artisten behöver för att uppträda.

Vad är en rider?

En rider är ett avtal som innehåller en artists önskemål och krav. Särskilt välkända artister har ofta ett antal önskemål, t.ex. eget omklädningsrum, ett visst antal flaskor dryck, en måltid osv. Förutom detta "hospitality rider" har artister ofta också ett "technical rider" Det sistnämnda anger t.ex. vilka högtalare, inputs och monitors som önskas. I många fall tar artistens ljudtekniker med sig detta själv. Ljudteknikern kan också använda sig av din tillgängliga ljudanläggning. På "technical rider" kan du se om din ljudanläggning uppfyller artistens krav. Om du inte vet något om det här - inga problem, vi hjälper dig gärna!

Hur fungerar marknadsföring efter att man bokat en artist?

Om du har bokat en välkänd artist kanske du vill marknadsföra dem på sociala medier. Detta kan göras genom pressmaterialet. Du kan begära detta från oss i förväg för att säkerställa att upphovsrättsfria foton används.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via