Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Molly Sandén
100% matchning

Molly Sandén

Molly Sandén är en av de hetaste sångerskorna på den svenska marknaden just nu
Molly Sandén är i dagsläget en av de hetaste artisterna på den svenska marknaden och är nu aktuell med sitt alb...
Läs mer

250000 kr - 500000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Kända sångerskor

Har din dotter födelsedag om några månader och är hon ett stort fan av idol? Har du blivit ombedd att organisera den årliga julmiddagen för hela företaget och du letar fortfarande efter ett sätt att ge evenemanget det där lilla extra? Eller kanske din son ska gifta sig nästa år, och du skulle vilja överraska honom och hans blivande fru med en fantastisk gåva? Du kanske inte har tänkt på det själv, men att boka en känd artist kan vara en fantastisk idé för den fest eller det evenemang som du ska anordna.

När vi talar om kända kvinnliga sångerskor syftar vi på en sångerska som har en betydande mängd berömmelse, oavsett om det är Veronica Maggio, Molly Sandén, Zara Larsson eller Laleh. Många av de berömda sångerskorna i vår portfölj är dock framgångsrika även över nationsgränserna. Det finns ett överflöd av variation när det gäller kända sångare runt om i Sverige och det är goda nyheter för dig som arrangör, för det betyder att det finns en god chans att du kan hitta den perfekta kända sångerskan som passar exakt till din fest eller ditt evenemang.

Känd eller inte, det är förstås trevligt om den kända sångaren som du vill boka också passar bra till den fest eller det evenemang du har i åtanke. Zara Larsson stora popsound är till exempel perfekt för en stor sommarfest eller festival, men hon kanske inte passar så bra på en 50-årsfest eller en romantisk bröllopsfest. Det skulle bara vara slöseri med tid och pengar att boka en välkänd sångerska som i slutändan inte har något mervärde för din fest eller ditt evenemang. Därför är det bra att ha en uppfattning om vilken känd artist du tycker om och vilken typ av musik du vill höra på din fest innan du bokar en artist.
Med Evenses har du direkt tillgång till en stor portfölj av kända sångare som kan bokas för en mängd olika tillfällen. Detta är förstås idealiskt när du vill anordna den perfekta festen med den perfekta kända sångaren för att underhålla dina gäster.

Detta betyder inte att det behöver vara komplicerat att boka en berömd sångerska i Sverige. För att undvika huvudvärk är det i allmänhet en bra idé att arbeta med en agent som har erfarenhet av artistbokningar och festplanering, särskilt när det gäller att boka kända artister. Det är inte alla kända sångerskor som passar bra till den typ av fest du har i åtanke. På Evenses har vi ett stort nätverk av kända sångare som vi har bokat otaliga gånger. Vi ställer gärna den expertisen till ditt förfogande så att du kan boka den perfekta kända sångaren för det evenemang som du ska anordna.

Du kan nå våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post och telefon. Du kan också själv utforska med hjälp av sökmotorn på vår webbplats genom att bläddra bland profilerna för de tillgängliga sångerskorna. För att hjälpa dig på vägen listar vi några punkter som du bör vara uppmärksam på när du bokar en känd artist.

boka hyr  sångare till ditt event, företagsfest eller fest.jpeg

Några punkter att tänka på när du bokar med en känd sångare

Det är inte nödvändigtvis svårt att boka en känd artist till din fest, men det kräver viss kunskap. Det är till exempel bra att veta vad som ingår i kontraktet och om sångaren i fråga har erfarenhet av tillfällen som ditt. Som vi skrev tidigare är det absolut klokt att anlita en erfaren underhållningsbyrå när du bokar en känd sångare, men för att ge dig en uppfattning om vad du bör hålla utkik efter listar vi några punkter nedan.

Vilken typ av musik sjunger den kända sångaren?

Om du funderar på att lägga en del av din tid och budget på att boka en känd sångerska är det viktigt att känna till artisten i fråga och hennes repertoar väl. På de flesta fester och evenemang skulle sångerskan vara en massiv del av underhållningen, så det är viktigt att hennes musik och stil passar bra till tillfället.

Har hon erfarenhet av liknande tillfällen?

Förutom att känna till musiken och stilen hos den kända sångerskan du vill boka är det också viktigt att ta reda på om hon har erfarenhet av den typ av evenemang som du ska anordna. Artisten kan till exempel vara fantastisk i stora salar eller på stora scener, men kanske har hon aldrig sjungit på ett bröllop. Vissa kända artister kanske inte ens uppträder på ett evenemang som är mindre än tusen personer. Så det är bra att ha flera idéer när man går in för att boka en känd artist.

Kan du hitta feedback från personer som har arbetat med henne tidigare?

En annan sak som hjälper när man bokar en känd sångerska är att få feedback från personer som har arbetat med henne tidigare eller som har sett henne live. Av den anledningen kan du också hitta några recensioner från tidigare kunder på vår webbplats. Du kommer också att kunna hitta recensioner och feedback om artisten på andra ställen på internet som kan vara till hjälp när du bestämmer vart större delen av din budget ska gå.

Vad omfattar avtalet som du skriver under?

När du börjar boka en känd sångare kommer du omedelbart att märka att det handlar om mycket mer än att ordna ett datum och en plats. Ämnen som föreställningens längd, resekostnader och eventuella tekniska krav kommer också att täckas i kontraktet. De flesta musiker kommer att täcka allt detta och mer i sin Rider, som är en lista över krav som kan öka kostnaderna utöver föreställningen. Vi rekommenderar alltid våra kunder att läsa kontraktet mycket noggrant för att undvika obehagliga överraskningar vid ett senare tillfälle. Detta är en av de saker som vi håller ett vaksamt öga på när vi hjälper våra kunder att boka med en känd sångare.

boka hyr kvinnlig sångare till ditt event, företagsfest eller fest 2.jpeg

Kommer den kända sångaren att ta emot låtönskningar?

Vissa kända artister kanske håller sig till en viss setlist som de kommer att framföra vid flera evenemang. Det finns alltid en chans att vissa artister låter evenemangsarrangören välja några låtar från deras repertoar, men det är inte alltid säkert att så är fallet. Du kan låta en av Evenses evenemangsspecialister veta att du har önskemål till artisten, så vidarebefordrar vi meddelandet till artistens ledningsgrupp.

Vad Evenses kan göra för dig

En av de stora fördelarna med att boka en känd sångare med hjälp av Evenses är att vi redan har stor erfarenhet av att boka sådana akter. För att ge dig en inblick i dessa så har vi kunders omfattande recensioner på hemsidan om de tillgängliga kända sångarna. I kombination med hjälp av våra bokningsagenter kan du få en bra bild av vad dessa artister erbjuder innan du går vidare med bokningen.

Vill du boka en känd kvinnlig artist till din födelsedag, festival eller företagsevenemang? Via Evenses kan du boka många kända Svenska sångare och internationella stjärnor. Våra kända artister är redo att göra varje fest till en succé. Alla de kända artister som erbjuds har många års erfarenhet och har underhållit tusentals människor.

Du kan börja leta efter att boka kända kvinnliga sångare för nästan vilket evenemang som helst så länge du har budgeten för att genomföra det. Att låta Molly Sandén sjunga första dansen på ditt bröllop kanske verkar för dyrt och bra för att vara sant, men med rätt budget och en professionell underhållningsbyrå kan du göra den drömmen till verklighet.

Boka kända sångare till din fest, födelsedag eller ditt bröllop!

Vi tar gärna kontakt med dig för att diskutera dina önskemål. Du kan kontakta en av våra hårt arbetande evenemangsspecialister sju dagar i veckan via förfrågningsformuläret på vår webbplats, via e-post eller helt enkelt genom att ringa oss. Vi ser fram emot att höra om ditt evenemang och ser fram emot att planera en berömd kvinnlig artist på ditt evenemang!

Evenses kan även hjälpa er att boka följande:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via