Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Vinyl DJ 'Vintage'
100% matchning

Vinyl DJ 'Vintage'

Vinyl DJ 'Vintage' använder gamla LP skivor och tar med dig på en musikalisk resa
Med charmen som riktiga vinylskivor bär med sig, så levererar denna DJ ett komplett paket som en erfaren Dj m...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Boka DJ vinyl musik.jpg
1/7
DJEEP
DJEEP
100% matchning

DJEEP

Boka duon DJEEP som gör din fest, event, företagsevent, mingel till succé.
Duon består av Musikentusiasterna Teodor och Johan som tar dig genom en resa från 60 talet till nutid på bara några...
Läs mer

Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Vinyl DJ

Vill du boka en Vinyl DJ? Att boka en bra vinyl DJ är en addering till ditt evenemang eller bröllop. Dessa DJs erbjuder ett brett utbud av stilar och musikgenrer. Du bestämmer, stilen eller genren som spelas. Kanske tycker du om 70-talsmusik, eller föredrar du Disco, House, eller lounge musik? Vad som helst är möjligt. Våra DJs har ett utbud av 10 000 + låtar. Tveka inte att önska en låt i förväg, den finns säkert.

Alla våra Vinyl DJs har blivit noggrant utvalda av Evenses. Vi kräver att framträdandet ska vara professionellt och så underhållande som möjligt. Vi är helt säkra på att varje DJ i vår agentur är en erfaren och fulländad artist. Vi är privilegierade att ha ett exceptionellt sortiment av Vinyl DJs på vårt agentur, Evenses. Vi kommer alltid att leverera en fulländad show.​

Hyr en Vinyl DJ för din fest, årsdag eller bröllop

Är du intresserad av att boka en Vinyl DJ? Skicka gärna ett offert utan förpliktelse. Vi kommer då att erbjuda ett allomfattande pris. Titta nedan för en översikt över hur du hyr en Vinyl DJ.

Blog om Vinyl DJ:s

Blir du snart 60 år och vill ge en äkta fest med musik från din ungdom? Letar du efter en original live-handling som en del av en festival i området? Eller är du kanske ansvarig för kontorsdrycker i år och du kanske överväger att ge den en retro touch? En Vinyl DJ kan säkert vara det perfekta valet för underhållning för ditt nästa evenemang. Förutom musiken ger bokning av vinyl-DJ också en touch av nostalgi, särskilt när dina gäster har ett öga för klassiska vinyl-LP-skivor.

Det fantastiska med att boka en vinyl DJ är att du åtminstone musikaliskt kan gå någonstans med den. Det finns naturligtvis vinyl DJ:s som huvudsakligen är inriktade på specifika epoker, till exempel 70-talets disco eller 80-talets rock, men de allra flesta vinyl-DJ kan hantera olika musikgenrer. Detta är viktigt att komma ihåg så att du inte behöver oroa dig för om det finns en vinyl-DJ som kan spela den musik du tänker på för ditt evenemang.

Ljudkvaliten

Denna första punkt kan vara baserad på personliga preferenser, men ljudet av vinyl kan verkligen producera ett klassiskt och fylligare ljud jämfört med musik på CD-skivor eller i MP3-format. Dessutom är effekterna av klippning (när ett eller flera av ljudelementen i en sång överstiger förstärkarens maximala nivå) mindre märkbara med vinyl än med digital musik. Visst, när det gäller större rum och evenemang där volymen ökar med tiden, är ljudfunktionerna mycket viktiga att tänka på.

Skillnaden mellan vinyl och digitala DJ:s

Kanske är den största skillnaden mellan vinyl och digitala DJ: s att de förra går till jobbet med fysiska skivor av musiken de vill spela, medan den senare aldrig behöver hantera musiken i en fysisk form. Detta ger ofta en mer autentisk och personlig atmosfär. Dessutom är den visuella aspekten också en värld av skillnad, både för vinyl-DJ och för publiken. En digital DJ handlar främst om sin dator och den elektriska skivspelaren, medan en vinyl-DJ hela tiden är upptagen med skivor från samlingen som han eller hon har tagit med sig. Detta lägger till ett mycket unikt inslag i framförandet av en vinyl DJ på din fest eller evenemang.

Perfekt för en touch av nostalgi

Den viktigaste detaljen är naturligtvis att bestämma vilken typ av evenemang du vill ha och vilken DJ som passar bäst. Om du ska ordna något som kommer att ge en touch av nostalgi, är det en bra idé att överväga att boka en vinyl-DJ. Tänk på en 70-talsfest eller en fest för att fira ditt 30-åriga bröllopsdag. En live-handling från en vinyl-DJ kan vara exakt vad du letar efter för ditt parti eller evenemang, och exakt den typ av underhållning som dina gäster inte kommer att uppleva varje dag på nära håll.

Vad Evenses kan göra för dig

Om du funderar på att boka en vinyl-DJ för ditt parti eller evenemang är det klokt att också kontakta en festplanerare med erfarenhet. Evenses har byggt upp en lång och framgångsrik historia med ett brett utbud av professionella vinyl DJs, inklusive DJ Vintage och DJ Classics, för att bara nämna några namn från vår portfölj. Dessutom kan vi också sätta dig i kontakt med professionella vinyl-DJs som tillsammans med ett instrument, som saxofon eller gitarr, kommer att imponera både musikaliskt och visuellt.

Under det senaste decenniet har Evenses bokat hundratals olika akter, inklusive olika professionella vinyl-DJs. Med hjälp av sökmotorn på vår webbplats kan du börja se våra fantastiska erbjudanden. Du kan också kontakta våra bokningsagenter och evenemangsspecialister sju dagar i veckan om du har frågor om att boka en vinyl DJ. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelse, eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi i samarbete med dig hittar den perfekta DJ: n för det evenemang du planerar

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via