Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Vinyl DJ 'Vintage'
100% matchning

Vinyl DJ 'Vintage'

Vinyl DJ 'Vintage' använder gamla LP skivor och tar med dig på en musikalisk resa
Med charmen som riktiga vinylskivor bär med sig, så levererar denna DJ ett komplett paket som en erfaren Dj m...
Läs mer

5 (3 recensioner)
Pris på förfrågan
DJEEP
100% matchning

DJEEP

Boka duon DJEEP som gör din fest, event, företagsevent, mingel till succé.
Duon består av Musikentusiasterna Teodor och Johan som tar dig genom en resa från 60 talet till nutid på bara några...
Läs mer

Pris på förfrågan
DJ Collective
100% matchning

DJ Collective

Upplev en fantastisk DJ-show med proffsigt ljud och ljus!
Upplev den ultimata festen med vår förstklassiga DJ-tjänst från Collective. Vår Fest-DJ erbjuder ett komplett paket med en professi...
Läs mer

9000 kr - 25000 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Vinyl DJ

Vill du boka en Vinyl DJ? Att boka en bra vinyl DJ är en addering till ditt evenemang eller bröllop. Dessa DJs erbjuder ett brett utbud av stilar och musikgenrer. Du bestämmer, stilen eller genren som spelas. Kanske tycker du om 70-talsmusik, eller föredrar du Disco, House, eller lounge musik? Vad som helst är möjligt. Våra DJs har ett utbud av 10 000 + låtar. Tveka inte att önska en låt i förväg, den finns säkert.

Alla våra Vinyl DJs har blivit noggrant utvalda av Evenses. Vi kräver att framträdandet ska vara professionellt och så underhållande som möjligt. Vi är helt säkra på att varje DJ i vår agentur är en erfaren och fulländad artist. Vi är privilegierade att ha ett exceptionellt sortiment av Vinyl DJs på vårt agentur, Evenses. Vi kommer alltid att leverera en fulländad show.​

Hyr en Vinyl DJ för din fest, årsdag eller bröllop

Är du intresserad av att boka en Vinyl DJ? Skicka gärna ett offert utan förpliktelse. Vi kommer då att erbjuda ett allomfattande pris. Titta nedan för en översikt över hur du hyr en Vinyl DJ.

Blog om Vinyl DJ:s

Blir du snart 60 år och vill ge en äkta fest med musik från din ungdom? Letar du efter en original live-handling som en del av en festival i området? Eller är du kanske ansvarig för kontorsdrycker i år och du kanske överväger att ge den en retro touch? En Vinyl DJ kan säkert vara det perfekta valet för underhållning för ditt nästa evenemang. Förutom musiken ger bokning av vinyl-DJ också en touch av nostalgi, särskilt när dina gäster har ett öga för klassiska vinyl-LP-skivor.

Det fantastiska med att boka en vinyl DJ är att du åtminstone musikaliskt kan gå någonstans med den. Det finns naturligtvis vinyl DJ:s som huvudsakligen är inriktade på specifika epoker, till exempel 70-talets disco eller 80-talets rock, men de allra flesta vinyl-DJ kan hantera olika musikgenrer. Detta är viktigt att komma ihåg så att du inte behöver oroa dig för om det finns en vinyl-DJ som kan spela den musik du tänker på för ditt evenemang.

Ljudkvaliten

Denna första punkt kan vara baserad på personliga preferenser, men ljudet av vinyl kan verkligen producera ett klassiskt och fylligare ljud jämfört med musik på CD-skivor eller i MP3-format. Dessutom är effekterna av klippning (när ett eller flera av ljudelementen i en sång överstiger förstärkarens maximala nivå) mindre märkbara med vinyl än med digital musik. Visst, när det gäller större rum och evenemang där volymen ökar med tiden, är ljudfunktionerna mycket viktiga att tänka på.

Skillnaden mellan vinyl och digitala DJ:s

Kanske är den största skillnaden mellan vinyl och digitala DJ: s att de förra går till jobbet med fysiska skivor av musiken de vill spela, medan den senare aldrig behöver hantera musiken i en fysisk form. Detta ger ofta en mer autentisk och personlig atmosfär. Dessutom är den visuella aspekten också en värld av skillnad, både för vinyl-DJ och för publiken. En digital DJ handlar främst om sin dator och den elektriska skivspelaren, medan en vinyl-DJ hela tiden är upptagen med skivor från samlingen som han eller hon har tagit med sig. Detta lägger till ett mycket unikt inslag i framförandet av en vinyl DJ på din fest eller evenemang.

Perfekt för en touch av nostalgi

Den viktigaste detaljen är naturligtvis att bestämma vilken typ av evenemang du vill ha och vilken DJ som passar bäst. Om du ska ordna något som kommer att ge en touch av nostalgi, är det en bra idé att överväga att boka en vinyl-DJ. Tänk på en 70-talsfest eller en fest för att fira ditt 30-åriga bröllopsdag. En live-handling från en vinyl-DJ kan vara exakt vad du letar efter för ditt parti eller evenemang, och exakt den typ av underhållning som dina gäster inte kommer att uppleva varje dag på nära håll.

Vad Evenses kan göra för dig

Om du funderar på att boka en vinyl-DJ för ditt parti eller evenemang är det klokt att också kontakta en festplanerare med erfarenhet. Evenses har byggt upp en lång och framgångsrik historia med ett brett utbud av professionella vinyl DJs, inklusive DJ Vintage och DJ Classics, för att bara nämna några namn från vår portfölj. Dessutom kan vi också sätta dig i kontakt med professionella vinyl-DJs som tillsammans med ett instrument, som saxofon eller gitarr, kommer att imponera både musikaliskt och visuellt.

Under det senaste decenniet har Evenses bokat hundratals olika akter, inklusive olika professionella vinyl-DJs. Med hjälp av sökmotorn på vår webbplats kan du börja se våra fantastiska erbjudanden. Du kan också kontakta våra bokningsagenter och evenemangsspecialister sju dagar i veckan om du har frågor om att boka en vinyl DJ. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelse, eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi i samarbete med dig hittar den perfekta DJ: n för det evenemang du planerarVad är en vinyl-DJ?

En vinyl-DJ är en DJ som arbetar specifikt med vinylskivor. Det innebär att de använder fysiska skivor snarare än digitala filer, som MP3 eller WAV, för att spela musik. En vinyl-DJ har ofta en omfattande samling vinylskivor som de använder för att välja ut och mixa den musik de vill spela. De investerar också i högkvalitativ DJ-utrustning, t.ex. mixerbord och skivspelare, för att få bästa möjliga ljudkvalitet.

Vad har en vinyl-DJ med sig?
 • Vinylskivor: DJ:n tar med sig ett urval av vinylskivor som passar publiken och stämningen på evenemanget.
 • DJ-utrustning: Detta inkluderar skivspelare, mixerbord, förstärkare, högtalare, DJ-hörlurar och annan nödvändig utrustning.
 • Anslutningar och kablar: DJ:n behöver rätt kablar för att ansluta sin utrustning till förstärkarna och högtalarna.
 • DJ-programvara: Vissa Vinyl DJ:s använder programvara för att spela upp digitala filer under sina set, och kommer att bära med sig en bärbar dator eller surfplatta för dessa ändamål.
 • Reservdelar: DJ:n tar med sig reservdelar, t.ex. utbytesnålar till skivspelare, för att undvika problem under spelningen.
Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via