• dj bröllop boka
 • dj boka
 • boka dj
 • dj
dj bröllop boka
dj boka
boka dj
dj
yXybjQxiGHc
GxSOdsIRW
ddXlqvkxo
dj bröllop boka

Om DJ Collective

Upplev den ultimata festen med vår förstklassiga DJ-tjänst från Collective. Vår Fest-DJ erbjuder ett komplett paket med en professionell DJ, ljudutrustning och en fantastisk ljusshow!

Professionella DJs med Garanti

Våra DJs är professionella artister med exceptionella färdigheter och erfarenhet. Med oss får du en 100% nöjd-kund garanti!

På Evenses har vi sex erfarna DJs som alla har förgyllt hundratals fester, bröllop och företagsevent. Våra DJs är noggrant utvalda baserat på deras erfarenhet, scennärvaro och kreativitet, och vi garanterar en upplevelse som håller festen i full gång.

Komplett Paket för Din Fest

Vår allsidiga DJ-tjänst inkluderar allt du behöver: en professionell DJ, ett stilrent DJ-bås, förstklassigt ljudsystem och en imponerande ljusshow. Vi tar hand om alla detaljer så att du kan slappna av och njuta av festen.

Skräddarsydda DJ-föreställningar

Med många års erfarenhet har vi levererat DJ-föreställningar till evenemang i flertalet länder. Från eleganta slott och intima hemmakvällar till urbana fester och företagsevent, levererar vi det du behöver. Vi anpassar alltid vår DJ-tjänst efter lokalen och dina specifika önskemål, och erbjuder även extra inslag som saxofonister, sångerskor, slagverk och upplysta dansgolv.

Din Vision, Vår Prioritet

Din vision är vår prioritet. Vi säkerställer att musiken matchar dina preferenser perfekt. Vid bokning går vi igenom dina favoritlåtar, eventets struktur och andra specialönskemål, som en specifik öppningsdans. Våra DJs har en bred repertoar på över 10,000 låtar och kan spela allt från dansmusik till soul, disco och klassiker.

Förhöj din upplevelse med extra inslag. Uppgradera festen med imponerande videos eller en livemusiker. Vad sägs om en svängig saxofonist, en modern violinist eller en charmerande sångerska som sätter stämningen?

Boka Din Fest-DJ Idag!

Vill du hyra en fest DJ för ditt bröllop eller event? Boka din mångsidiga DJ hos Evenses. Vi skräddarsyr eventet efter dina önskemål. Kontakta oss idag för att börja planera ditt drömevent!


Kontrollera tillgängligheten för DJ Collective här:
Från

Vanliga frågor

Vilka genrer spelar gitarristen?

Gitarristen kan spela olika genrer. Dina önskemål framförs i förväg och gitarristen kan diskutera med DJ:n vad som ska spelas. Vi har fasta kombinationer av DJ och gitarrist som ofta spelar tillsammans och därför är väl avstämda med varandra för att förgylla ditt evenemang.

Hur fungerar gitarristens ljudteknik?

Gitarristen kan använda DJ:ns ljudutrustning för att förstärka sitt instrument. Gitarristen behöver därför inte ta detta i beaktande. Om du bara bokar en gitarrist kan han/hon ta med en förstärkare för att säkerställa att hela festen kan njuta av den musikaliska tolkningen.

Vilka genrer spelar en trumpetspelare?

Trumpetspelaren kan spela i olika genrer. Dina önskemål framförs i förväg och trumpetspelaren kan diskutera med DJ:n vad som ska spelas. Vi har fasta kombinationer av DJ:s och trumpetare som spelar mycket tillsammans och därför är väl avstämda med varandra för att förgylla ditt evenemang.

Hur fungerar trumpetspelares ljudteknik?

Trumpetspelaren kan använda DJ:ns ljudutrustning för att förstärka sitt instrument. Det innebär att trumpetaren inte behöver ta detta i beaktande. Om du bara bokar en trumpetspelare kan han/hon ta med sig förstärkning så att hela sällskapet kan njuta av den musikaliska tolkningen.

Vilka genrer spelar en slagverkare?

Slagverkaren kan spela olika genrer. Dina önskemål kommuniceras i förväg och slagverkaren kan diskutera med DJ:n vad som ska spelas. Vi har fasta kombinationer av DJ:s och slagverkare som ofta spelar tillsammans och därför är väl avstämda med varandra för att förgylla din fest eller tillställning.

Hur ser ljudtekniken ut för slagverkaren?

Slagverkaren kan använda DJ:ns ljudutrustning för att förstärka instrumentet. Det innebär att slagverkaren inte behöver ta detta i beaktande. Om du bara bokar en slagverkare kan denne ta med sig förstärkning så att hela sällskapet kan ta del av den musikaliska tolkningen.

Vilka genrer kan sångerskan sjunga?

Sångaren kan sjunga med DJ:n i olika genrer. Sångaren och DJ:n diskuterar i förväg vad som ska spelas och vilka önskemål som finns. Vi har fasta kombinationer av DJ:s och sångare som ofta spelar tillsammans och därför är väl avstämda med varandra för att på bästa sätt förgylla ditt evenemang.

Hur fungerar sångarens ljudteknik?

Sångaren kan använda DJ:ns ljudutrustning för att ansluta mikrofonen. Det innebär att sångaren inte behöver ta detta i beaktande. Om du bara bokar en sångerska kan hon ta med sig förstärkare så att hela sällskapet kan ta del av den musikaliska tolkningen.

Vilka genrer spelar saxofonisten?

Saxofonisten kan spela i olika genrer. Dina önskemål framförs i förväg och saxofonisten diskuterar med DJ:n vad som ska spelas. Vi har fasta kombinationer av DJ:s och saxofonister som ofta spelar tillsammans och därför är väl avstämda med varandra för att förgylla ditt evenemang.

Hur fungerar saxofonistens ljudteknik?

Saxofonisten kan använda DJ:ns ljudutrustning för att förstärka sitt instrument. Saxofonisten behöver därför inte ta detta i beaktande. Om du bara bokar en saxofonist kan han eller hon ta med sig förstärkning för att säkerställa att hela festen kan njuta av den musikaliska tolkningen.

Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad är en vinyl-DJ?

En vinyl-DJ är en DJ som arbetar specifikt med vinylskivor. Det innebär att de använder fysiska skivor snarare än digitala filer, som MP3 eller WAV, för att spela musik. En vinyl-DJ har ofta en omfattande samling vinylskivor som de använder för att välja ut och mixa den musik de vill spela. De investerar också i högkvalitativ DJ-utrustning, t.ex. mixerbord och skivspelare, för att få bästa möjliga ljudkvalitet.

Vad har en vinyl-DJ med sig?
 • Vinylskivor: DJ:n tar med sig ett urval av vinylskivor som passar publiken och stämningen på evenemanget.
 • DJ-utrustning: Detta inkluderar skivspelare, mixerbord, förstärkare, högtalare, DJ-hörlurar och annan nödvändig utrustning.
 • Anslutningar och kablar: DJ:n behöver rätt kablar för att ansluta sin utrustning till förstärkarna och högtalarna.
 • DJ-programvara: Vissa Vinyl DJ:s använder programvara för att spela upp digitala filer under sina set, och kommer att bära med sig en bärbar dator eller surfplatta för dessa ändamål.
 • Reservdelar: DJ:n tar med sig reservdelar, t.ex. utbytesnålar till skivspelare, för att undvika problem under spelningen.
Hur länge kommer musikerna att spela tillsammans?

Generellt sett brukar musikerna spela tillsammans med DJ:n i upp till 3 timmar. Under dessa 3 timmar spelar de olika set, vilket skapar en rolig liveshow på festen tillsammans med DJ:n.

Vad spelar en Lounge DJ?

En Lounge DJ spelar vanligtvis lugn och avkopplande musik, såsom jazz, soul, ambient, downtempo, bossa nova och andra liknande stilar. Syftet är att skapa en stämning av välbehag och avkoppling för gästerna, så att de kan känna sig bekväma och njuta av musiken och sällskapet. I vissa fall kan Lounge DJ:s även inkludera elektronisk musik, loungeversioner av populära låtar eller till och med världsberömda musikstycken i sina set. Det är viktigt att skapa rätt stämning och anpassa musiken till publiken och platsen.

Vad spelar en House DJ?

En House DJ spelar vanligtvis house-musik, en genre som utvecklades ur disco-, funk- och soulmusik på 70- och 80-talet. House-musik kännetecknas av 4/4-takt, repetitiv basgång och samplingar från funk- och soul-låtar. En House DJ bör spela typiska House-låtar, liksom spår från undergenrer av House som Deep House, Tech House, Progressive House, Electro House och mer.

Vad spelar en DJ på en 80- och 90-talsfest?

På en 80- och 90-talsfest bör DJ:n spela musik från den aktuella tidsepoken. Det kan vara allt från pop, rock, new wave, synthpop, funk, hiphop, dance och andra populära musikstilar från den tiden. Många av dessa låtar är fortfarande populära klassiker och spelas fortfarande på olika fester och evenemang. Det är viktigt att komma ihåg att valet av musik beror på publiken och platsen, så en DJ bör alltid vara lyhörd för publikens preferenser och stämningen på evenemanget.

Vad är en allround-DJ?

En allround-DJ är en DJ som kan spela ett brett spektrum av musikstilar och anpassa dem till publikens preferenser och förväntningar. De kan mixa och spela modern pop- och dansmusik såväl som äldre klassiker och nischade stilar, och de har ofta bred musikalisk kunskap och erfarenhet. En allround-DJ är lämplig för alla tillfällen eftersom DJ:n lätt kan anpassa sig.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

dj bröllop boka DJ Collective
9000 kr - 25000 kr
Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via