Med charmen som riktiga vinylskivor bär med sig, så levererar denna DJ ett komplett paket som en erfaren Dj med ett riktigt DJ bås och professionell DJ utrustning och ljudutrsutning.

100% Tillfredställelse

Musiken som DJn erbjuder kommer från en unik samling med 10 000 skivor. Vintage DJ använder unika och speciella delar i sin samling och blandar både kända och okända guldkorn i musiken. Det finns flera olika alternativ som soul, jazz, 80's, disco, retro, bakgrundsmusik med mera. DJ Vintage har en kunnig ersättare och är oftast alltid tillgänglig. Alla DJ:s är mycket erfarna och extemt populära och väljs personligen utifrån deras erfarenhet, karisma och kreativitet.

Ett komplett packet med ljud, ljus och DJ utrustning

En föreställning med vår vinyl-DJ kommer med all nödvändig utrustning. Vi erbjuder professionell DJ-utrustning, DJ-monter och all ljudutrustning. DJ-showen kan användas på nästan alla svenska festplatser, från ett vackert slott till ett litet husparty eller båtfest. Vi kan underlätta varje fest och erbjuda en exceptionell show; lämplig för platsens krav och i led med dina önskemål. Vi kan också utöka DJ-showen med roliga extrafunktioner som en kombination med ett liveband, en VJ eller ett upplyst disco-dansgolv. Låt oss planera med dig den inställning som är lämplig för laktationen och som bäst passar dina behov.

Dina önskemål:

DJ Vintage har en enorm samling med tusentals av skivor. Dela med dig av dina önslemål vare sig det är ett upplyst dansgolv eller en bra video.

Great expandability:

En föreställning av DJ Vintage kan anpassas för att passa dina behov och önskemål, vare sig det är ett upplyst dansgolv eller en bra video.

Vill du hyra en vinyl-DJ för ditt fest eller bröllop? Du kan boka vår vintage DJ för ditt evenemang, jubileum eller födelsedagsfest. Allt kan anpassas. Kontakta oss om du har några frågor.