Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Bröllopsfilm
100% matchning

Bröllopsfilm

Fånga den viktigaste dagen i ditt liv med en videograf
Vi är ledande inom filmning av bröllop i Sverige. Vi använder den senaste tekniken vilket ger ett professionellt resultat - ni kommer va...
Läs mer

5 (9 reccensioner)
12950 kr - 20720 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Videograf

Vill du boka en videograf till ditt bröllop, firmafest eller evenemang? Många människor kommer överväga att anställa en fotograf, men vad är roligare än en videograf som fångar allt som händer under dagen? En bröllopsvideograf kan göra en vacker bröllopsfilm om ditt bröllop, så du kan titta på filmen igen och igen med dig själv och dina gäster i huvudrollen. Vi erbjuder inte endast bröllopsvideo, utan vi erbjuder också business videografer. Alla höjdpunkter i din händelse kommer att filmas just för dig. De bästa skådespelarna, de grymma banden som uppträdde och givetvis så kommer alla dina fantastiska gäster synas i filmen***.***

Hyr en videograf till din bröllopsdag, ditt evenemang eller din festival

Enkelt uttryckt arbetar en videograf inom videoproduktion och spelar in rörliga bilder, ljud och speciella stunder. Med andra ord tar en videografer händelsen på film och redigerar skotten digitalt tillsammans för att komponera en speciell film. Föreställ dig att ditt bröllop och din mottagning förvandlades till en magisk saga som lätt kan förväxlas med en förtrollad Disney-film!

Nu kan du fråga dig själv: det här låter lite som en kameraman, så vad är skillnaden? En videograf skiljer sig från en kameratjänst eftersom den senare bara handlar om att skjuta en kamera för att fånga handlingen. Dessa finns vanligtvis vid sportevenemang, konserter och TV-program där de förblir på ett ställe och har ett allmänt fokus i en riktning. En videograf är i allmänhet också en redaktör utöver att vara en närbild mobil kameraman. Detta innebär att han eller hon också tar hand om hela filmproduktionen självständigt. På grund av yrkets karaktär arbetar en videograf vanligtvis som frilansare, och du kommer att märka att när du bokar en videograf är det mycket flexibilitet när det gäller vad de kommer att göra och vad du vill ha från dina videor.

Att boka en videograf till ditt evenemang är mycket fördelaktigt av en mängd skäl. Det finns många olika typer av videografer, alla med sin egen stil och preferenser. Anordnar du en prisutdelning och vill att ceremonin ska visas på ett professionellt sätt? Har du en festival med kända DJs som spelar och vill du ha en cool musikvideo från den? Eller ska din son eller dotter gifta dig och du vill att hela tillfället ska filmas så att deras framtida barn kan se det senare? Oavsett vad du behöver är chansen att du kan boka den perfekta videografen för ditt eget tillfälle.

Det är inte nödvändigtvis svårt att boka den perfekta videografen för ditt parti eller evenemang, men med tanke på den överflödiga mängden bröllops- och porträttvideografer runt om i Sverige och världen är det ofta klokt att få hjälp från ett professionellt bokningsföretag för att guida dig genom alternativen . Inte alla videografer levererar den typ av innehåll som du önskar. Vissa kanske specialiserar sig på bröllop och förstår var de speciella ögonblicken och bilderna är under evenemanget. En annan kan vara mer erfarna filmpartier och brukar göra videor för nattklubbar och stora festivaler. På Evenses har vi utmärkta kontakter med olika professionella videografer som är specialiserade på olika typer av evenemang. Vi gör gärna denna expertis tillgänglig för dig så att du kan boka den perfekta videografen för det evenemang som du ska anordna.

Oavsett vilken stil du letar efter, hjälper vi dig gärna att hitta och boka det perfekta alternativet för din fest. Till att börja med kan du redan utforska våra alternativ på webbplatsen. Med hjälp av sökmotorn kan du bläddra igenom videografernas profiler och titta på vad de gör. Du hittar också olika recensioner från personer som redan har arbetat med eller filmat av den aktuella videografen. Dessutom är våra evenemangsspecialister tillgängliga sju dagar i veckan, både via offertformuläret på vår webbplats och via e-post och telefon.

Varför är det en bra idé att boka en videograf?

I allmänhet vill du som arrangör att ditt party eller evenemang ska gå smidigt och att människor har det bra. Att anställa artister som DJ, band, sångare eller trollkarl hjälper alla till att göra tillfället unikt och minnesvärt. Det är dock också trevligt för dig själv och dina gäster att ha en trevlig påminnelse om evenemanget att se tillbaka på. En video kan hjälpa dig att komma ihåg vem som var där, se alla spännande ögonblick igen eller till och med se ögonblick som du inte var närvarande för vid evenemanget. Om du ännu inte är övertygad om värdet en videograf kan lägga till ditt evenemang har vi listat några skäl för att boka en videograf nedan.

En professionell videograf tar med sig erfarenhet

Förutom en omfattande kunskap om yrket, ger en professionell videograf vanligtvis också en hel del erfarenhet. Videograferna som du hittar på vår webbplats är till exempel alla yrkesverksamma med många års erfarenhet av mycket olika typer av evenemang och fester. En videograf ska inte gå runt slumpmässigt på din fest. Han eller hon kommer att leta efter rätt stunder under evenemanget och sedan fånga dem på bästa möjliga sätt. I kombination med en polerad redigering av klipp som tagits, får du en vacker video som visar hur utmärkt festen var och allt som ägde rum.

En professionell videograf har den professionella utrustningen

En annan stor fördel med att boka en videograf är att de har professionell utrustning som de redan känner till. Det handlar inte bara om kamera och ljudutrustning utan också om rätt utrustning och program för att redigera videon. Processen för att redigera filmen är ofta viktigare för slutprodukten än att spela in själva klippen. Naturligtvis måste bilderna faktiskt först spelas in för att kunna redigeras alls, men det blir inte magiskt allt samman i en sammanhängande film förrän en erfaren videograf kan hugga den ihop och sömlöst få den att se filmisk ut.

En professionell videograf vet vad de gör

Det sista du vill ha på festen eller evenemanget är att de personer du anställer är otydliga eller orsakar störningar på kvällen. Oavsett om det är ett bröllop eller en företagsfest är du som arrangör ansvarig för hela evenemangets gång, så det är viktigt att alla inom organisationen vet vad de ska göra. Genom att boka en professionell videograf kan du vara säker på att evenemanget spelas in ordentligt på ett strålande sätt. Att komma överens om vilken typ av video du vill ha i förväg kommer att förbereda videografen på vilken inställning som ska tas vid evenemanget. På så sätt har du tid att hålla koll på andra saker och njuta av evenemanget utan att oroa dig för videografen.

En professionell videograf kommer också att ha originalidéer

Att spela in en video av en fest eller ett evenemang är mer än bara att gå runt med en kamera och försöka fånga roliga stunder. Kreativitet är en viktig egenskap hos den professionella videografen, från att känna igen rätt stunder till att hitta de perfekta vinklarna och att känna till de perfekta inspelningsteknikerna. Tveka inte att be om exempel på videografens tidigare arbete för att se vad de kan göra. De har ofta också originalidéer för ditt specifika evenemang för att göra din video unik och ett äkta original.

Vad Evenses kan göra för dig?

Att boka en videograf behöver verkligen inte vara komplicerat, men det är bra att åtminstone ha en bra idé själv om vilken roll du har i åtanke för videografen. Precis som det finns ett oändligt antal fotografer, måste du också hantera en stor variation inom videofotografer. På Evenses arbetar vi med en omfattande portfölj av videografer som är lämpliga för bokningar av alla typer av fester och evenemang, från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang.

Dessutom kan du också boka en videograf på Evenses i kombination med musikaliska inslag, till exempel en live sångare eller en DJ. Underhållning som denna kommer att ge ett extra element till festen och ge videon en stor effekt totalt sett. Oavsett om du anordnar en sommarfestival och vill ha den inspelad av en professionell videograf eller vill ge en otrolig födelsedagsfest där alla gäster får en video med höjdpunkter, vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta alternativet för din fest eller evenemang och att boka.Vilka typer av videofilmare finns det?

Beroende på tillfället skiljer det sig vilken videograf du behöver. Vi har till exempel videografer som är specialiserade på att filma festivaler och stora fester, men vi erbjuder också videografer som förvandlar bröllopet till en storslagen aftermovie.

Vad ingår när man bokar en videograf?

När du bokar en videograf kan du vara säker på att tillräckligt med material kommer att spelas in. Eftersom videografen samtidigt sköter redigeringen av er bröllopsvideo kommer dessutom alla delar att passa perfekt ihop.

Hur mycket kostar det att boka en videograf?

Priset varierar vid bokning av en videograf. Det man ska ha i åtanke är att videografen kommer att vara med på plats under hela dagen vid ditt evenemang och sedan kommer spendera mycket tid på redigering. Vad detta resulterar i är att du kan förvänta dig hög kvalité och att dina önskemål uppfylls.

Kan jag i förväg göra upp en plan med videografen?

Det kan du absolut. Alla våra videografer diskuterar gärna upplägget och dina önskemål med dig i förväg. Till exempel kan ett sätt att filma ge en känsla till videon jämfört med ett annat sätt att filma. I vilket fall som helst kommer videografen att kontakta dig för att planera dagen och välja någon form av grundstil för videon.

Hur lång tid tar det att få videon?

Detta varierar beroende på videograf och typ av inspelning. Vissa videografer erbjuder snabb leverans inom några dagar, medan andra behöver flera veckor eller månader för att redigera och leverera videon. Det är bäst att diskutera detta med din videograf i förväg.

Vad ska man tänka på när man bokar foto & video?

När du bokar foto och video är det viktigt att tänka på vilket resultat du är ute efter. Vill du ha en aftermovie? Då är en videograf en bra komplettering. Vill ni ha foton? Då är en fotograf eller en fotoautomat en bra lösning. Skillnaden mellan en fotograf och en fotoautomat är att fotografen redigerar bilderna och ser till att de tas emot digitalt. Med fotoautomaten skrivs bilderna ut direkt och du kan dessutom se dem digitalt efter cirka 2 veckor.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via