< Tillbaka till Sök

Smokingpojkarna

Duo med 25 år i underhållningsbranschen. Duon erbjuder helkvällsunderhållning, ljud och ljus.
Pris från: 
19 995,-
5

Referenser

"Jag har vid ett flertal tillfällen haft Sören Strid som en suverän med musik ant på scen. Som ensam underhållare är han mycket skicklig på att skapa stämning hos publiken. Förutom att han hanterar flera instrument har han en god portion humor och lockar publiken lätt till skratt när det behövs. Han är en stor underhållare och jag rekommenderar honom varmt till både större och mer intima fester."
Lasse Berghagen
4
"Hej Sören Tack för en mycket rolig kväll. Du var så uppskattad. Det kommer vi leva på länge."
Cilla.
4
"Ännu ett STORT TACK för en suverän, oförglömlig, jättekul showkväll som du fixade åt oss på vår 40-års fest, den kommer vi alltid att minnas."
Rosie, Annelie och Carita
5

Smokingpojkarna

Smokingpojkarna är en trubadurduo som består av de två musikanter. Dessa underhållare garanterar en skön stämning för dig och dina gäster. Duon erbjuder helkvällsunderhållning vilket innebär att ni får en totallösning vad det gäller ljud, ljus och underhållning. Möjlighet finns självklart att skräddarsy kvällen tillsammans och anpassa efter dina önskemål.

 

Smokingpojkarna kommer alltid i god tid innan första gästen anländer för att iordningställa all teknik såsom ljud, ljus och scen. De spelar musik för alla åldrar och anpassar sig efter era önskemål. Ni har tillgång till egen trådlös mikrofon för eventuella tal mm. Mellan alla uppträdande finns möjligheten att få anpassad bakgrundsmusik uppspelad.

 

Med 25 år I underhållningsbranschen kan du känna dig trygg när du bokar Smookingpojkarna. Önskar du en duo till bröllopet, företagsfesten eller privatfesten är detta ett perfekt val. För att få reda på deras tillgänglighet under ditt datum skickar du in en förfrågan i formuläret. Förfrågan är helt utan skyldigheter.