Band

Boka ett band   till din fest, ditt bröllop eller din företagsfest. En viktig ingrediens för ett framgångsrikt bröllop, evenemang, födelsedag eller mottagning är att du bokar ett duktigt band som gör bra livemusik. Evenses erbjuder ett urval av professionella band som du kan boka. Du kan överväga att hyra ett coverband, men vi tar även hand om bokningar av soulband, brassband, latinoband, rockband, hyllningsband, jazzband och världsmusikband. Ett bra komplement till att hyra någon av våra band är att ordna så att en DJ samarbetar med dem. Vår bandfinder hjälper dig med att hyra det perfekta bandet till ditt evenemang. Genom att boka ett liveband hos Evenses, garanteras du ett erfaret kollektiv som består av professionella musiker. Våra musikgrupper hyrs dagligen och bokas till evenemang, festivaler och fester. Alla musikgrupper väljs utifrån kvalitet, passion och erfarenhet. Läs mer

Vi rekommenderar

SwingkompanietBoka kvartett till bröllop I www.evenses.seSwingkompanietSwingkompaniet

Swingkompaniet

5 reccensioner

Swingkompaniet är en uppiggande kvartett som definitivt kommer få igång festen.

Från
14498
Vill du hyra ett band till ditt event, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra band nedan och begär en kostnadsfri offert!

 

Boka ett band till ditt bröllop, din företagsfest eller din festival

Letar du efter ett band och vill du vara säker på en fantastisk bröllop- eller företagsfest? Kolla in vårt utbud av coverband, jazzband, latinoband och soulband för att boka musik till ditt evenemang. Har du några frågor om våra band och artister, som till exempel vilket band du borde hyra eller vad det kostar att boka ett coverband så kan du kontakta oss, veckans alla dagar. Våra erfarna evenemangshanterare vill gärna hjälpa dig att välja det bästa coverbandet till din fest.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4