1 filter
Sortera efter: Relevans
LED Dance Show
100% matchning

LED Dance Show

3 reccensioner

Ett dansstycke där en LED-show kombineras med dans vilket resulterar i ett fantastiskt framträd

8495 kr - 13590 kr
Trollkarlen Göran
100% matchning

Trollkarlen Göran

Boka Trollkarlen Göran till din födelsedag, företagsfest eller bröllop!

4095 kr - 6550 kr
Dancing Flames
100% matchning

Dancing Flames

3 reccensioner

Dancing Flames framträder fantastiska eldshower som alltid blir en hit bland gästerna

17500 kr - 28000 kr
Mimaren Valentino
100% matchning

Mimaren Valentino

3 reccensioner

En show fylld med komedi och de bästa kostymerna!

6495 kr - 10390 kr
Vill du hyra musik till ditt bröllop, din företagsfest eller din festival? Evenses Entertainment
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Musik

Vill du ha musik till din företagsfest, ditt bröllop eller ditt evenemang? Det är roligt att organisera din speciella fest, men det kan vara svårt att hitta rätt musik. Det är viktigt att du hyr musik som du själv gillar att lyssna på, men som samtidigt är trevlig för dina gäster. Det är ofta ett säkert val att boka bra och allsidiga musiker. Det kan vara en DJ, ett band eller någon annan typ av livemusiker. Musiken som de spelar ska matcha dina önskemål och passa väl in med publiken och kvällens atmosfär. De musikgenrer som spelas inkluderar popmusik, dagens topplistor och även musik från 70-talet, 80-talet och 90-talet. Det är givetvis också möjligt att hyra mer specifik musik. Du kanske söker efter exotisk musik och är ett fan av fransk musik, spansk musik, italiensk musik eller countrymusik. Eller föredrar du holländsk musik? På Evenses kan du hyra riktiga folksångare som sjunger och spelar just holländsk musik. Den nederländska musiken kommer att skapa en social och bra atmosfär till din fest.

Har du redan funderat över vilka musikinstrument du vill att den valda artisten ska spela? Föredrar du gitarr, piano, fiol eller något annat instrument? Att lyssna på musik från din favoritmusiker eller DJ, är alltid ett smart och effektivt sätt att ta reda på vilken livemusik du vill lyssna på under festen. Det är bara att ladda ner lite musik, spela upp musik på YouTube eller kanske strömma musiken online via Spotify - för att få en bra uppfattning om vilken slags musik du föredrar till ditt evenemang.​

Hyr musik till din fest, ditt bröllop eller din festival

Behöver du råd om vilket musikuppträdande du ska hyra till ditt bröllop, din företagsfest eller din födelsedag? Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen. Vårt team består av erfarna evenemangshanterare som redan har hjälpt många festarrangörer med rätt musik. Det kan vara ett urval från den dagens topp 40, rock, dans, urban eller typisk Nederländsk musik. Du kan nå oss sju dagar i veckan via telefon, mejl eller via kontaktformuläret. Kontakta oss gärna för mer information om uthyrning av musik.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.