Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Trollkarlen Göran
100% matchning

Trollkarlen Göran

Boka Trollkarlen Göran till din födelsedag, företagsfest eller bröllop!
Trollkarlen Göran är Sveriges längsta trollkarl. Det är barnens egen trollkarl som brukar komma och underhålla på barnk...
Läs mer

4,7 (6 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Dancing Flames
100% matchning

Dancing Flames

Dancing Flames framträder fantastiska eldshower som alltid blir en hit bland gästerna
Dancing Flames erbjuder storslagna eldshower. De är pionjärer inom elddans och sätter normen för vad eld...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
17500 kr - 28000 kr
Mimaren Valentino
100% matchning

Mimaren Valentino

En show fylld med komedi och de bästa kostymerna!
Har du alltid velat uppleva en riktig pantomime-show? Du kan nu boka en mimare på Evenses för din företagsfest, födelsedag, jubileum eller fe...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
6495 kr - 10390 kr
Ballongknytare
100% matchning

Ballongknytare

Ballongclown / färgstark artist som ger underhållning för unga och gamla med bra referenser!
Färgrikt, kreativt och interaktivt, det är en prestation av vår ballongartister. Du kan också hyra...
Läs mer

5 (2 reccensioner)
3500 kr - 5600 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Fest

Planera din fest!

Fyller något av dina barn snart år och vill du göra det till en oförglömlig kväll? Är den årliga kontorsdrinken på gång och du letar efter sätt att göra den extra speciell? Eller ska någon gifta sig om ett halvår och du vill se till att allt är organiserat i god tid. Du kanske inte har tänkt på det själv, men är det inte värt att överväga att boka festen med hjälp av en erfaren underhållningsbyrå som Evenses?

Komplexiteten i att anordna en fest beror i slutändan på hur komplex du vill att själva festen ska vara. Om du aldrig har organiserat en fest eller ett evenemang själv är det ibland svårt att uppskatta vad exakt som krävs för att styra planeringen i rätt riktning. Som arrangör kommer många saker till dig före, under och efter festen som du kanske inte alltid är beredd att hantera. På Evenses kan vi hjälpa dig att dela upp och utföra uppgifterna så att du kan koncentrera dig på de delar av festen som du tycker är viktigast.

Tänk till exempel på garderobskontrollen vid en födelsedagsfest med många gäster. När folk börjar anlända brukar de välkomnas och deras rockar kan behöva hängas upp. Så snart de går måste de kunna få tillbaka sina rockar så fort som möjligt. Om du gör detta själv kommer du i slutändan att tillbringa större delen av din tid runt garderoben i stället för bland gästerna. Genom att lägga ut skötseln av garderobshanteringen för tillfället på entreprenad kan du ge dig själv mycket mer tid att underhålla dina gäster och även njuta av den fest som du har anordnat.

En annan fördel med att låta Evenses hjälpa till med din evenemangsplanering kan vara att ordna catering. Mat och dryck är en av de viktigaste beståndsdelarna i varje evenemang. Om ett affärsmöte kanske har bagels eller munkar, så behöver en stor fest säkert några bra mat- och dryckesalternativ. Dina gäster kommer att ta hänsyn till matens kvalitet tillsammans med underhållningen när de bedömer din fest. Därför kan du lämna förberedelserna och servicen av catering till någon av de många professionella cateringföretag som vi har samarbetat med i många år. Allt du behöver göra är att välja cateringföretag och den meny som du vill ska finnas tillgänglig vid ditt evenemang.

I slutändan kan du välja den kombination av tjänster och underhållning som du föredrar när du anordnar ett evenemang. Vill du boka en fest med catering, DJ och en imponerande lasershow? Inga problem! Saknas fortfarande scen, liveakter och food trucks till den kommande stadsfesten? Vi kan hjälpa till att lösa det problemet åt dig om du ger oss möjligheten!

Att boka en fest är inte nödvändigtvis svårt, men med tanke på det stora utbudet av alternativ är det lämpligt att ta hjälp av en fest expert med erfarenhet av fester och underhållning. På Evenses har vi stor erfarenhet av att organisera och boka fester, tack vare de många olika tillfällen som vi har klätt upp tillsammans med våra kunder genom åren. Den kompetensen och erfarenheten ställer vi gärna till förfogande så att du kan boka den perfekta festen.

Du kan nå oss sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post eller telefon. Om du först vill utforska alternativen på egen hand kan du redan nu ta en titt på alla tillgängliga alternativ med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. Dessutom kommer vi att fördjupa oss i vad vi har att erbjuda på Evenses och varför det är en bra idé att boka din fest hos oss.

Med Evenses kan du gå åt båda hållen när du arrangerar en fest!

Det fina med att arbeta med en professionell underhållning byrå som Evenses är att du kan ta ditt evenemang i flera olika riktningar. En ytterligare synvinkel från en professionell underhållning byrå kan ha ett stort mervärde för ett företag eller en person som planerar ett evenemang för första gången. Med Evenses har du dessutom omedelbar tillgång till alla typer av akter, tjänster och andra former av underhållning som du kan tänka dig för din fest. Om du har en idé eller en specifik önskan om en akt som inte finns med på vår webbplats kommer vi i sista hand ändå att arbeta hårt för att få fram det du söker! Som inspiration kan du ta en titt på vår webbplats och se vad som intresserar dig för ditt nästa evenemang.

Du vill säkert att folk ska minnas din fest positivt när du arrangerar en fest. Förutom att organisera en fantastisk fest full av underhållning och god mat kan du se till att alla gäster går hem med en fin avskedsgåva. En fotoautomat är ett utmärkt sätt att ge en fest gåva eftersom den skriver ut bilderna omedelbart efter att de tagits. Alla gillar att få en gåva, särskilt när det är en överraskning, så på det här sättet kommer du att minnas din fest länge.

När du arrangerar en fest vill du säkert undvika att dina gäster blir uttråkade eller rastlösa på evenemanget som du har arbetat hårt med. I vilken utsträckning du vill hålla folk aktiva, till exempel på dansgolvet, beror naturligtvis till stor del på vilken typ av fest du anordnar. Du vill säkert se folk dansa, men det kanske inte är nödvändigt på en sittande företagsmiddag. Ha detta i åtanke, men tveka inte att planera aktiviteter under festen för att hålla folk glada och aktiva. Vi kan hjälpa dig att organisera spel, workshops och till och med video-böcker för att hålla alla interaktiva och ha roligt.

 • Vill du planera en fest för din lilla stad?

Tänk på de alternativ som är exklusiva för evenemang utomhus för att få din fest att fylla området. Vad sägs till exempel om en stor grillfest och ett liveband? Och sätta upp en komplett cocktailbar där olika drycker serveras i fruktbitar, till exempel en kokosnöt eller en ananas? För trädgårdsfester och andra tillfällen kan du vända dig till Evenses för ett brett utbud av originella idéer, professionella tjänster och unika nummer till din fest.

Slutligen är det ofta trevligt att göra en gästbok för tillfället. Du kanske tycker att detta är lite gammaldags, men inget kan vara trevligare än att skapa minnen för dig från dina gäster. Genom att be dina gäster att skriva under gästboken kan du få ett mycket trevligt minne om din fest och alla som kom. Samtidigt kan du låta dina gäster känna att deras närvaro är uppskattad och att du vill tänka tillbaka på deras meddelande som är nedskrivet i gästboken.

Vad Evenses kan göra för dig

Att boka en fest med många bokningar i ett kan låta komplicerat. I allmänhet är det inte så svårt, men det är smart att ta hjälp av ett företag som har erfarenhet av att boka fester i Sverige. På Evenses har vi tagit hand om hundratals bokningar åt olika kunder för väldigt olika typer av tillfällen, och vi använder gärna den erfarenheten för att hjälpa dig att hitta de alternativ som passar ditt tillfälle perfekt. Vi kan inte bara hjälpa dig att utforska de tillgängliga alternativen, utan även förhandla om priser och detaljer med de underhållningsleverantörer du önskar. På så sätt kan du vara säker på att du har erfarna evenemangsspecialister på din sida och att ditt evenemang kommer att vara planerat på nolltid!

Om du vill planera en fest, ett evenemang eller en festival för vilket tillfälle som helst är du välkommen att kontakta våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan. Du kan nå oss via e-post, telefon eller helt enkelt genom att skicka in ett förfrågningsformulär för den akt eller tjänst du vill boka. Vi ser fram emot att höra från dig och arbeta på att göra dina festmål till verklighet!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via