Organiserar du en fest? Självklart vill du organisera en bra fest. Ditt bröllop, företagsfest eller födelsedag är en viktig dag. Du vill njuta av så mycket du kan denna dag och du vill få ett bra intryck på dina gäster. Men hur gör man det? Vad är det med att organisera en fest? Hur vet du om du har ordnat allt? Vi har gjort dig en hjälpsam checklista och plan för att göra din händelse till en fantastisk fest!  Läs mer...

 

Steg 1. Bestäm rätt ögonblick 

Vilken dag eller årstid är bäst? Festprogrammet är inte den enda faktorn som bestämmer ditt partys framgång, utan också den dag du väljer att ha festen på. Det är uppenbart att du måste överväga säsongen och semestern. Men glöm inte de stora händelserna som fotbolls VM och Tour de France.

 

Steg 2. Bestäm din målgrupp

För att lyckas med din fest är det mycket viktigt att du bestämmer din målgrupp i förväg. Det kan variera från vänner, personal, kunder och främlingar. En trend i evenemangscenen "Varför ska jag komma" spelar en allt viktigare roll för att få dina inbjudna gäster att delta i ditt evenemang. Ta hand om inbjudan till din fest att börja med.

 

Steg 3. Bestäm platsen

Valet av plats är mycket viktigt. Ett festcenter kan tilltala dig mer än en mer avlägsen plats. Du kanske har viktiga preferenser som spelar en roll i ditt beslut, tillgänglighet, kapacitet och parkering. Så småningom kommer du att utveckla dina instinktiva preferenser.

 

Steg 4. Ta hand om dekorationerna

En händelse kan inte bli en framgång utan bra dekorationer. Sortera ut dekorationer, catering och / eller underhållning i förväg, lämna inte detta till sista minuten. Inredningen är den avgörande faktorn för händelsens framgång.

 

 

Steg 5. Planera i tid

Planering är nyckeln. Du måste noggrant bestämma alla delar av programmet och vem ska ansvara för dem. På så sätt vet alla vad de ska göra och när de ska göra det. Och du har tydliga riktlinjer som backup för att få allt att gå smidigt.

 

Stage 6. Njut​  

Festen kan inte bli framgångsrik om du inte kan njuta av det! Ta in det och njut av varje ögonblick. Så småningom kommer allt att bli bra och du kommer att få en lyckad fest.

 

Entertainment agency Evenses erbjuder DJs, artister, sångare och akter för jubileum, barnfester, mottagningar eller bröllopsdagar! Evenses har ett brett sortiment och vi kan organisera praktiskt taget alla slags fester. Se till att du berättar om alla dina önskemål och behov. Vi kan se till att du inte behöver oroa dig för något annat än att fira ditt evenemang!

 

Viktiga saker måste anordnas innan du har en fest. Evenses erbjuder dig ett totalt paket för att ta av din börda så mycket som möjligt. Att anlita en akt innefattar naturligtvis utrustning, instrument, resekostnader och prestanda. Detta ger ett komplett underhållningspaket.

 

Alla artister som finns tillgängliga för uthyrning hos Eveses är personligt handplockade baserade på sin professionalism, kvalitet, prestanda och stil. På så sätt är du säker på att akten blir ett värdigt tillägg till festen. Artisterna passar in att spela på dina födelsedagsfester, bröllopsfester, temapartys, barnfester och mycket mer. Låt oss veta om dina önskemål så att vi kan kolla upp möjligheterna. De tillgängliga festakterna kommer komma med sin egen utrustning så som: DJ utrustning, ljudutrustning, kostym etc. Efterfråga en offert utan förpliktelse. Vi hjälper dig att boka DJ, artist eller akt för ditt party.