1 filter
Sortera efter: Relevans
Mobil kaffebar
100% matchning

Mobil kaffebar

Mobil kaffebar med grymt kaffe som garanterat skapar en skön stämning på konferensen!

6250 kr - 10000 kr
Stolmassage
100% matchning

Stolmassage

3 reccensioner

En underbar avslappnande stolmassage vid varje event

4095 kr - 6550 kr
Robotshow
100% matchning

Robotshow

4 reccensioner

Denna unika robotshow kombinerar dans, robotrörelser och imponerande robotdräkter.

35000 kr - 56000 kr
Kaffe Bar
100% matchning

Kaffe Bar

3 reccensioner

Komplett kaffe och te catering på för alla event

4095 kr - 6550 kr
Boka underhållning till ditt evenemang i Lund!
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

LUND

Lund är en idyllisk stad som ligger i sydvästra skåne hem till en av sveriges äldsta universitet, Lunds universitet. För att vara en liten stad är Lund fullspäckad av kultur och underhållning. Ställen man inte borde missa besöka är domkyrkan,botaniska trädgården lunds stadsteater och utbudet av olika museum.

Det är mycket som händer i staden. Varje år anordnar studenterna “lundakarnevalen”. Hela staden blir till en fest och alla parker samlas av människor  inte bara av studenter men även barnfamiljer. Det finns ett stort utbud av matbilar och olika typer av street food och karnevalen avslutas med paraden som går igenom staden. Det är också en komedifestival varje år där komiker från hela sverige samlas och mycket mer.

Behöver du boka underhållning i Lund

Planerar du bröllop, företagsfest eller födelsedagsfest i Lund. Det kan vi hjälpa dig, vi har det bästa underhållning utbudet i Lund och i Sverige. I Lund finns har vi ett stort utbud av fotografer,bröllopsfotografer, coverband, DJ med saxofonister,Jazzband som du kan boka till ditt event i Lund eller i resten av Sverige.

Alla våra artister och samarbetspartners är professionella och noga utvalda för att ge dig den bästa upplevelsen som möjligt för ditt bröllop,företagsfest eller födelsedag. Vi har ett stort utbud av professionella coverband som har en bred repertoar och du kan välja vilken genre du vill ha rockmusik popmusik, jazzmusik, eller till och med en kombination av pop rock musik.

Om du är intresserad av att boka ett coverband i Lund,DJ i Lund,professionella fotograf i Lund eller bara vill utforska på utbudet av livemusik i Lund kan vi på Evenses hjälpa dig till en lyckad företagsfest, bröllop eller födelsedagsfest.

I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor kan du kontakta oss alla vardag från 9-18.

.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.