Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Jazzband

Jazzband för din fest, födelsedag eller bröllopsbok? Du kan hyra din perfekta jazz, dixieland jazz och ragtime band genom Evenses Jazz-sökaren. Våra jazzband utför existerande träffar från kända artister och spelar vacker improvisationsjazz om så önskas. Våra nederländska konstnärer är redo att göra ditt evenemang fantastiskt. Titta inte längre för att hitta de bästa bästa jazzbanden i Nederländerna!

 

 

Evenses erbjuder dig ett brett utbud av musikgrupper. Våra jazzgrupper kan beställas i någon genre: Du kan boka ett rockband, jazzband, jazzduo, jazztrio eller ett dixielandband. Varje professionell konstnär är personligen upphandlad på grundval av entusiasm, musikalitet och erfarenhet. Du kan välja ett urval av jazzinstrument från ett stort antal jazzmusiker på Evenses. Ursprunget till jazzmusik började i New Orleans genom västafrikanska rytmer. Det var oerhört populärt på 1950-talet. Nu finns det fortfarande mycket jazz som spelas, många vet det från nordsjös jazzfestival. Mot denna bakgrund finns det flera former av jazz som soul soul, fri jazz, combo jazz, swing jazz och cool jazz.

 

Jazz band böcker för en lyckad fest

 

Våra jazzgrupper är redo för att få dig på dansgolvet. Vårt jazzorkester kan bokas för alla tillfällen. För att få mer information om priserna kan du begära ett helt gratis citat. Detta innehåller kostnader och det totala priset som Evenses tar ut för uthyrning av varje dansorkester och jazzgrupp. Ser du redan ett bra jazzband som spelar på din bröllopsfest? Bläddra ner för mer information om hyra av jazzgrupper för dina holländska festivaler, bröllop, födelsedag eller kontakta en av våra anställda för jazzbandet.

Jazzkollektivet AUG 4
Young Swedish Jazz Society
Ett svängingt jazzband som passar utmärkt för bröllop, fest och företagsevent.
Från:
7895,-Pris på förfrågana
Haugesund akterd%C3%A4ck samll
Ett av Europas hetaste jazzband - Paradband som vunnit jazzens motsvarighet till Eurovision.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
1375725 10151729818717483 2133957849 n
New Orleans Big Easy
Ett av de mest populära traditionella jazzbanden i Europa. Since 1989.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
jazzchords
Jazz & Cool
Denna jazzkombon bidrar med den perfekta bakgrundsmusiken till alla tillställningar.
Från:
8395,-Pris på förfrågana