Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

DJ och musikant

Vill du hyra en DJ och en musiker? Se här våra alternativ för att boka en topp DJ med saxofon, violin eller trummis. Evenses har ett stort urval av DJs. Också för bröllop och bröllopsfest kan du hyra alla typer av bröllops DJ på Evenses.

 

En DJ med levande musiker kombinerar två världar av musik perfekt tillsammans. Den mest populära är för närvarande DJ med saxofonist. Major DJs använder redan denna underbara kombination. En helt annan kombination kombinerar den klassiska världen med den moderna Deejay. På så sätt kan du boka DJs med violinist för din utställning. En annan populär kombination är DJ med live sångare. Levande sångaren ger den lite extra till musiken vid ditt bröllop. Vill du höra beat ännu bättre på ditt studentparti genom att boka en live slagverkare bredvid DJ? Du kan också välja den trummande DJ-enheten, skivspelaren vrider och trummar sig själv.

 

 

Alla våra artister levererar egen utrustning. Så du behöver inte oroa dig för ljudutrustningen och belysningen. Om en musiker spelar med DJ, sätter musiken i sin utrustning på DJ-utrustningen. Musikerna spelar korta sessioner med DJ. Om du har utrustning på plats kan du ange detta i förväg. Då beaktas detta. För frågor kan du nå oss sju dagar i veckan via post eller telefon. Kostnaderna för skivjockey med saxofonist är all inclusive. Vi vill inte att du möter några överraskningar. Därför vill vi kontakta dig så att vi kan diskutera dina önskemål. Vi kan också avböja dig om vissa andra frågor. Har du en DJ-båt, DJ-skivspelare och annat DJ-redskap? Finns det förstärkning för din händelse? Vi hjälper gärna dig att lösa detta i vårt totala paket så att vi kan bestämma priset. Detta totala paket är det totala priset som används av Evenses.

 

 

DJ med musiker hyra för ditt bröllop, företagsfest och festival

 

Du kan alltid kontakta vårt bokningskontor. Evenses Artist Office hjälper dig gärna med att välja det bästa sättet att organisera din fest. Boka ditt evenemang de bästa DJs med instrumentala ackompanjemang av saxofon för att få den sanna känslan går. Du kan dansa från DJ! Ta en titt nedan för ett urval av våra artister och hitta din lämpliga saxofonist och DJ nedan!

John Mr
John & Mr. Smith
Denna duo med DJ och saxofonist tar din fest till nästa nivå med energirik musik.
Från:
13675,-Pris på förfrågana
dj drummer inhuren huwelijk
Svängiga trummor och en bra DJ. Denna showen med rytmisk musik blir garanterat en hit!
Från:
9995,-Pris på förfrågana
dj trompet boeken evenement
Unik musik med en trumpet och en professionell DJ.
Från:
16950,-Pris på förfrågana
DSC 2683
PHUSX & Vicious Pear - Energisk sax och DJ duo som tar din fest till en ny nivå!
Från:
15950,-Pris på förfrågana
540183 358536670856692 1799169431 n
Denna showen kombinerar en DJ med saxofon, slagverk och en kvinnlig sångare (tillval)
Från:
10425,-Pris på förfrågana
P%C3%A4rlor o leende besk%C3%A4rd 0
Saxofonist med erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet som skapar en unik livespelning.
Från:
29999,-Pris på förfrågana