Boka coverband

Hyr coverband till din fest, födelsedag eller ditt bröllop. Hos Evenses hjälper vi dig att hyra det perfekta coverbandet till din fest såsom ett allroundband, rock'n roll- eller hyllningsband. Våra coverband spelar hitlåtar från många kända artister. Våra svenska artister är alltid redo att göra ditt evenemang fantastiskt. Nu behöver du inte längre leta för att hitta det bästa coverbandet i Sverige

 

Evenses erbjuder dig ett brett utbud av musikgrupper som du kan boka. Våra coverband i feelgood-stil för bröllop kan bokas i alla genrer. Du kan boka partyband, jazzband, rockband eller discobeat-band för att få härlig musik till ditt bröllop. Du kan begära ett urval festmusik som framförs av berömda  sångare. Om du föredrar att höra rockcovers från ett coverband, då kan du boka ett av våra rockband. De svenska rockbanden är extremt populära och efterfrågas ofta som coverband. Andra populära genrer och artister är: Musik från 60- och 70-talet, Dixie, rock'n'roll, topp 40-listan, funk, band, hyllningsband, klassisk samt allroundband. Funderar du fortfarande på om du vill boka en DJ eller ett band till ditt bröllop? Då kan du boka ett av våra partyband med en DJ som spelar "Party Music" eller "Embassy". Att boka  coverband är enkelt, tack vare våra evenemangshanterare. Kontakta oss för information och få hjälp med att hitta och hyra det perfekta musikbandet till din fest.

 

Boka coverband till din fest eller ditt bröllop

Oavsett om du letar coverband Stockholm, coverband Göteborg, coverband Malmö eller är vi redo, så att du och dina gäster kan dansa loss på dansgolvet. Coverband uthyres för alla olika evenemang. Varje professionell artist är personligen utvald av oss, baserat på passion, musikalitet och erfarenhet. För att få mer information om kostnaderna för ett coverband kan du begära ett kostnadsförslag. Detta innehåller kostnader och det totala priset som Evenses debiterar för bokningarna av varje grupp. Bläddra ner för mer information om att hyra coverband till  festivaler, bröllop eller födelsedagar. Du kan också kontakta oss angående det coverband som ska bokas.

 

 

 

 

Blogg om att boka coverband

 

Ett utav de största bekymmer personer  ofta har när de organiserar en fest och vill boka livemusik är om repertoaren för de band de tittar på är tillräckligt stor och passar in i festen. Genom att hyra ett coverband kan du i stor utsträckning släppa bort denna oro. Ett coverband är helt enkelt en grupp professionella musiker som sjunger låtar från andra sångare eller "covers". Ett fint och passande coverband kan vara det perfekta tillägget till din fest, men ta dig tid och lista ut vad du egentligen vill ha till din fest. Ta även reda på vilka alternativ du har när det gäller band. Våra event specialister hjälper dig gärna med detta.

Oavsett om du letar efter ett band som kan sjunga låtar från sjuttiotalet på partnerns födelsedagsfest, en liten orkester som spelar favoritlåtarna till det nygifta paret vid ett bröllop eller en  sångare som höjer stämningen till gatufesten, med ett coverband skapar du en stämning och intimitet till evenemanget.

 

Därför erbjuder Evenses ett mycket brett utbud av olika coverband, från popgrupper och jazzband till band som spelar gamla godingar och rockband. Du kan smidigt och enkelt kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda för coverband till ditt evenemang.

 

Vad är exakt ett coverband?

Att hyra ett coverband kan vara den perfekta tillägget till din fest eller event men det är väldigt viktigt att välja ett band som passar festen du organiserar och som kan ge atmosfären du letar efter.I det avseendet är det ibland en fördel att gå för ett coverband istället för ett band som huvudsakligen spelar egen musik. Trots det faktum att coverband i stor utsträckning spelar musik från andra artister finns det faktiskt skillnader och specialiseringar.

 

Hos Evenses kan du exempelvis hitta coverband som kan spela mer eller mindre all popmusik du vill ha, men även band som specialiserar sig inom latinomusik eller jazz, för att nämna några.Det är också viktigt att inse att ett coverband inte nödvändigtvis är ett tributeband. Ett coverband spelar vanligtvis kända låtar från olika artister eller band, medan ett hyllningsband fokuserar i allmänhet på att spela repertoar av en speciell sångerska, sångare eller grupp. Med andra ord är alla hyllningsband normalt coverband, men inte alla coverband är tributeband. Genom att boka ett coverband, får du ofta lite mer variation och flexibilitet med hänsyn till musiken och stämningen du vill ha på din bröllopsfest,företagsevent eller födelsedagsfest.

 

Vad ska du diskutera med de coverband du tycker om?

Som vi nämnde tidigare är det inte svårt att boka ett coverband till ditt bröllop eller evenemang, men det är viktigt att du utforskar några alternativ  innan du gör ett val. Självklart vill du ha det band som passa bäst med evenemanget du organiserar. På vår hemsida hittar du ett omfattande utbud av coverband, alla med en profil och information som är användbar när du väljer ett band.

Du kan självklart använda vår sökmotor och filter för att underlätta processen, samtidigt som du också kan kontakta oss via  formulär, e-post eller telefon för mer information om hur du väljer det perfekta coverbandet. För att hjälpa dig att komma igång har vi skrivit ned några faktorer som du bör tänka på när du väljer ett coverband.

 

Ta dig tid att undersöka

När du väl har bestämt dig för att boka ett coverband till din fest, är det viktigt att jämföra alternativ och underhållning som erbjuds. Titta exempelvis på internet för att se om bandet finns på sociala medier och om du kan hitta recensioner av personer som har bokat bandet innan. Har bandet en hemsida? Kan videor hittas från deras tidigare framträdanden? Är det lätt att kontakta bandet? All denna information kan hjälpa dig få en bild av coverbandet och hjälpa dig göra ett beslut.  

 

Håll ett öga på budgeten​

Oavsett om du vill fira en födelsedag, organisera ett bröllop eller lägga till en överraskning till det årliga företagetsfesten, kommer du alltid att behöva hantera en budget. Det är därför viktigt att fråga om priset på de coverband du har i åtanke. Det är också användbart att fråga bandet om utrustning de behöver och hur mycket de tar med sig eller ordnar, hur de ordnar det med transport och om de också har en konferencier. På så vis kommer du att vara mindre benägna att stå inför obehagliga överraskningar.

 

Var uppmärksam på det nödvändiga utrymmet

Om du vill boka ett coverband för en fest, är det en bra idé att ta hänsyn till det utrymme som bandet behöver när du väljer platsen. Det finns en stor skillnad i det nödvändiga utrymmet till en exempelvis, solosångare och ett fem-manna jazzband. Ju fler medlemmar och instrument som coverband har desto mer utrymme behöver de. Detta är en av de saker du kan fråga när du först kontaktar ett band som du gillar.

 

Uppsättningen är allting

Visserligen när det gäller fester och evenemang där timing är avgörande,som exempelvis bröllop eller ceremonier, är det viktigt att veta hur mycket tid bandet behöver för att ställa upp allt. Precis som alla band behöver coverband också lite tid att utföra soundcheck och göra andra förberedelser.

För att hålla stressen på festen så låg som möjligt är det lämpligt att boka ett coverband som kan vara närvarande några timmar i förväg.

 

Var tydlig om hur lång framträdandena ska vara​

De flesta coverband kan ge både kortare och längre uppträdanden, beroende på vilken typ av fest de spelar och budgeten som är tillgänglig. Vid ett bröllop kan du exempelvis vilja ha ett coverband till receptionen, men inte under ceremonin, medan du på födelsedagen kanske bara vill att de spelar i en timme eller två. Det är dock viktigt att diskutera detta med bandet som arrangör innan du bokar dem, så att du kan planera kvällens upplägg.

 

Var tidig med att informera bandet om särskilda krav

Som tidigare  nämnts är en av de stora fördelarna med att boka ett coverband är att du kan skräddarsy repotarien. Att begära låtar är ett utmärkt sätt att ge festen en personlig prägel, samt om du vill lägga till en extra bandmedlem och / eller instrument kan också vara kul. Sätt dina önskemål till bandet i tid, så att de har tillräckligt med tid att förbereda och att ge andra förslag.

 

Den visuella delen är också viktig

Förutom den musikaliska aspekten för att boka ett coverband är det också viktigt att bandmedlemmarna passar till eventet. Ett liveband är också en visuell upplevelse för dina gäster. Du kan upptäcka mycket om framträdandet och den visuella sidan med hjälp av bilder och videor från tidigare föreställningar. Det är möjligt att bandet är berett att anpassa sig till ditt evenemang. Tänk bara på en hippieinspirerad set-up för en sjuttiotals fest, ett rockband i långklänning för en natt eller ett trio band i smoking för ett bröllop.

 

Evenses kan hjälpa dig att organisera den perfekta festen

Om du bokar ett coverband via Evenses, kan du åtminstone anta att livemusiken på din fest eller evenemang kommer att vara i ordning. Inte bara hittar du ett stort antal coverband i olika genrer, från svenska rockband och partyband till jazzband och klassiska orkestrar, men också ett team av event specialister som gärna hjälper dig att hitta det perfekta coverbandet till din fest.

Du kan kontakta oss sju dagar i veckan utan förpliktelse om du vill boka ett coverband eller ha frågor om utbudet.Du kan också utforska vårt utbud av coverband utan att kontakta oss. På den här webbplatsen hittar du profiler av varje coverband som vi samarbetar med, samt ett stort antal recensioner från kunder som tidigare har arbetat med dessa band.

 

Vi rekommenderar att du först tittar på coverbanden på vår hemsida och eventuellt tittar på ytterligare information, till exempel videor eller foton på internet. Oavsett vilken typ av evenemang eller fest du organiserar, med Evenses har du en partner du kan lita på.

 

 

Hyr coverband till ditt event: Kolla in vårt utbud och hyr coverbandet som passar dig.

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Boka coverband till br%C3%B6llop%2Cf%C3%B6retagsfest%2C f%C3%B6delsedagsfest
Michelle and the Diamonds
Michelle and the Diamonds är ett professionellt coverband med fantastisk underhållning
Från:
17500,-Pris på förfrågana
IMG 7803 1
Shortcut to Weekend
Shortcut to Weekend är det ultimata partybandet för företagsevent, bröllop och privata fester
Från:
17950,-Pris på förfrågana
boka coverband 6 %28pop%29 0
Party Poppers
Ett grymt coverband med en bred reportrar som garanterat kommer att sätta igång dansgolvet.
Från:
18500,-Pris på förfrågana
Boka coverband Stockholm
The Prime-Time Band
The Prime-Time Band erbjuder en proffsig show med sprudlande energi och närvaro
Från:
19000,-Pris på förfrågana
boka coverband g%C3%B6teborg 0
All The Way Home
Ett grymt partyband med nöjdhetsgaranti på 100%
Från:
20000,-Pris på förfrågana
Coverband%2Bbr%C3%B6llop%2Bf%C3%B6retagsevent%2Bfest TU
Turn It Up
Turn It Up är ett professionellt coverband som gör din fest helt magisk.
Från:
25000,-Pris på förfrågana
Omslag 453
Get Up & Dance
Get Up & Dance är ett proffisionellt coverband som lyser upp er fest
Från:
25000,-Pris på förfrågana
boka partyband till br%C3%B6llop 2
No Loose Ends
Ett högklassigt partyband som kommer ge dig och dina gäster en kväll ni sent kommer att glömma
Från:
27000,-Pris på förfrågana
Spelning 8
Timeless
Coverband med lång erfarenhet. Spelar blandad musik: 60-tal, discodängor och nyare hits.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
dream band
The Dream Band
The Dream Band består av proffsiga musiker som ger dig en show du sent kommer att glömma
Från:
17500,-Pris på förfrågana
hyr duo br%C3%B6llop
Joeliah
Joeliah har en stor scen närvaro och är duktiga på att skapa den atmosfär du vill ha på festen
Från:
7700,-Pris på förfrågana
IMG 1686 1000x409
Bamboozle
Professionell duo som levererar högklassiga spelningar till bröllop, firmafest och privat fest.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
 MG 3424
Frank Martini
Frank Martini erbjuder show till exklusiva middagar, galakvällar och företagsevent.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
remind 2
Remind
Remind är ett professionellt coverband och är landets främsta 80-talsband.
Från:
28000,-Pris på förfrågana
Bad Vemdalen 1
Bad Influence
Ett av Stockholms och Sveriges vassaste coverband med 25 års erfarenhet i bagaget.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
2G3Qfo IaLztg mj1Fh52qcgk8b70iZgLg
Father & son
Professionellt tvåmannaband med känsla för publikt engagemang som spelar modern partymusik.
Från:
14950,-Pris på förfrågana
kentz II
Kentz – Det alternativa dansbandet
Nykomlingarna Kentz med många meriter på kort tid fokuserar nu på att underhålla just dig.
Från:
17500,-Pris på förfrågana