Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Mobil kaffebar
100% matchning

Mobil kaffebar

Mobil kaffebar med grymt kaffe som garanterat skapar en skön stämning på konferensen!
Behöver du kaffe till din konferens, event? Kolla då in möjligheten att boka en mobil kaffebar som serv...
Läs mer

6250 kr - 10000 kr
Stolmassage
100% matchning

Stolmassage

En underbar avslappnande stolmassage vid varje event
Avslappnande stolmassage på nätet. Detta är ett speciellt och vackert bidrag till varje event, oavsett om det är ett företagsparty, kontor...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Unieke Robotshow Huren Bedrijfsfeest.jpg
1/22
Robotshow
Robotshow
100% matchning

Robotshow

Denna unika robotshow kombinerar dans, robotrörelser och imponerande robotdräkter.
Denna unika robotshow gör ditt evenemang verkligen spektakulärt! Robotarna är verkliga ögonfallare och locka...
Läs mer

5 (4 reccensioner)
35000 kr - 56000 kr
koffie bar huren feest.jpg
1/4
Kaffe Bar
Kaffe Bar
100% matchning

Kaffe Bar

Komplett kaffe och te catering på för alla event
För många vuxna är kaffe detsamma som vatten: en nödvändighet för att leva. När det gäller någon fest eller event konsumeras vanligtvis kaffe ...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Underhållning Göteborg

Letar du efter underhållning Göteborg? Vill du boka eller hyra artist, rockband, DJ, duo, bröllopsfotograf eller coverband till ditt evenemang i Göteborg? Eller bara vill veta vilken underhållning Göteborg som finns? Evenses erbjuder dig ett brett utbud av underhållning i Göteborg, kontakta gärna en av våra eventspecialister så hjälper vi dig. Det är självklart alltid möjligt att begära en kostnadsfri offert för ditt evenemang i Göteborg.

Det finns många fantastiska coverband, DJ’s, fotografer, akrobater och komiker och annan underhållning Göteborg, och vi har nöjet att representera några av dessa på vår hemsida.  ​

Alla våra artister och samarbetspartners är noga utvalda utifrån deras professionalism, kvalitet, entusiasm och erfarenhet. Som ett resultat av detta kan vi som artistförmedlare i Göteborg garantera att all vår underhållning i Göteborg är professionell och att de skapar en underbar upplevelse på ditt bröllop, evenemang eller personalfest.

Göteborgs närhet till skärgården, samt rika kultur- & nattliv, gör staden till en underbar plats att hitta underhållning. På Evenses Entertainment har vi lång erfarenhet av att hjälpa både företag & privatpersoner med deras evenemang. Planerar du ett bröllop, företagsfest eller en privat fest och söker underhållning i Göterborg som livemusik, fotograf, coverband, föreläsare eller annan underhållning kan vi hjälpa dig att ta hand om det.

Göteborgs mysiga pulserande rytm öppnar upp för evenemang under alla tider på året så oavsett om du är intresserad av att boka Coverband i Göteborg, DJ i Göteborg, Fotograf i Göteborg eller inte har bestämt dig och bara letar underhållning Göteborg kan du vända dig till oss på Evenses.

Hitta din underhållning Göteborg

Det kan vara svårt att hitta rätt underhållning Göteborg till ditt event. Vad är det som passar bäst? DJ, coverband eller orkester.

I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor? Du kan kontakta oss alla vardag från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna hitta underhållning Göteborg eller svarar på dina frågor.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via