1 filter
Sortera efter: Relevans
Singer Guldbrand
100% matchning

Singer Guldbrand

2 reccensioner

Professionell sångerska med unikt känslofylld röst som förgyll din dag

5500 kr - 8800 kr
French Chanson Jazz
100% matchning

French Chanson Jazz

French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa till jazzens guldålder.

17500 kr - 28000 kr
Leonah
100% matchning

Leonah

Leonahs närvaro och kontakt med publiken gör framträdandet till en speciell upplevelse.

6995 kr - 11190 kr
Vill du boka en sångare? Hyr sångare till din mottagning, födelsedag eller ditt bröllop
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Sångerska

Vill du anställa en svensk sångerska till din födelsedag, bröllop, jubileum eller fest? Evenses erbjuder dig en unik sångerska för varje tillfälle. Hos bokningsbyrån Evenses går dina drömmar i uppfyllelse. Musikerna kan bokas i olika stilar - tänk på Pop, Blues, Jazz, världsmusik och klassiska artister. Du kan naturligtvis också anställa en sångerska som ackompanjerar sig på piano. Evenses erbjuder nämligen sångare-pianister, sångare-saxofonister och sång-DJs.

Om du letar efter en sångerska för att göra ditt tillfälle till en "riktig fest", så är en sångare/sångerska-DJ ett bra alternativ att hyra. Vi erbjuder också kända svenska sångerskor för att göra ditt tillfälle unikt och spektakulärt. Förfrågningar om folksångare kan göras på denna sida och kan sedan bokas med lätthet. När du bokar en av våra berömda svenska sångerskor är du garanterad en oförglömlig kväll.

Boka en sångerska för din födelsedagsfest, företagsevent eller festival

Vill du lyssna på levande musik som sjungits av en av våra artister? För mer information om att boka våra sångerskor kan du alltid begära ett erbjudande utan förpliktelser. Våra anställda kommer mer än gärna att hålla kontakten med dig för att svara på dina frågor, även om du redan har bokat en av våra handlingar. Du kan naturligtvis när som helst ställa dina frågor om högtalare, repertoarer och priserna för att anställa en sångerska.

Blogg om sångerska

Det finns få tillfällen och evenemang där det inte är bra att boka en sångerska att dra nytta av en lyckad kväll. Från temafester och födelsedagar till bröllop och företagsevenemang, en live sångerska lägger alltid till något extra till det evenemang som du anordnar. Även vid mer formella tillfällen, som begravningar eller prisutdelningar, kan en sångerska hjälpa till att förmedla ögonblickets känslor till publiken. Det är naturligtvis viktigt att du väljer en sångerska som passar det evenemang du tänker på både vad gäller musikstil och prestanda.

Det låter kanske logiskt, men att boka en sångerska som passar bra med den festen du tänker på är ibland lättare sagt än gjort. Valet av sångerska för festen och evenemanget är stort. Från klassiska svenska sångerskor, folksångare, jazzsångare och pop är utbudet ganska oändligt. Dessutom kan du också välja att boka en svensk sångerska som ackompanjerar sig instrumentalt, till exempel på piano, med gitarr eller med DJ-set.

För mer information om att boka en sångerska kan du alltid kontakta Evenses. Vi har lång erfarenhet av att boka sångare för alla typer av fester och tillfällen, och våra evenemangsspecialister är tillgängliga för dig sju dagar i veckan. Om du föredrar att börja utforska dina alternativ själv kan du använda sökmotorn på vår webbplats. Med det här verktyget kan du hitta sångerska som skulle vara ett bra tillskott till din fest baserat på olika parametrar, till exempel den musikstil du letar efter och vilken typ av evenemang du ska organisera. Vi hoppas att recensionerna på varje artistsida ger dig ytterligare inblick i kvaliteten och upplevelsen varje sångare kan ge dig.

Vad lägger en sångerska till i festen eller evenemanget?

Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller en drink med vänner, som arrangör vill du att människor ska underhållas och alltid se tillbaka på det som en underbar tid. Visst, när du lägger mycket tid och energi på att organisera den perfekta festen, vill du också att alla detaljer ska vara i ordning.

Hur romantiskt skulle det vara att boka en överrasknings sångerska som kommer att spela några av dina favoritlåtar på din bröllopsdag? Eller hur förvånad skulle din dotter bli när hennes födelsedagsfest lyser upp med en sångerska som sjunger alla låtar från Frozen för henne och hennes vänner? Alternativen är praktiskt taget oändliga. Att boka en sångerska till din fest eller evenemang har många positiva sidor och kan vara det sista prägel du letar efter.

Till exempel är det obestridligt att levande handlingar ger viss energi och livlighet till en händelse. Oavsett om det är en kör som åtföljer en ceremoni i bakgrunden eller en själfull sångerska som ser till att människor kommer upp på dansgolvet, i slutändan tillför en live-handling något extra till tillfället. Det finns några element som du kan lägga till en fest som direkt påverkar atmosfären på ett positivt sätt. Att boka rätt sångerska är ett bra sätt att göra din fest eller händelse oförglömlig, både för dig själv och för de personer du har bjudit in.

En annan stor fördel med att boka en professionell svensk sångerska är att hon säkert kommer att ha erfarenhet av att uppträda vid olika typer av evenemang. Av den anledningen erbjuder sökmotorn på vår webbplats också möjligheten att filtrera sökresultat baserat på vilken typ av evenemang du ska organisera när du söker efter kvinnliga sångare. Det finns artister som specialiserar sig på vissa typer av evenemang, som bröllop eller barnfester, och den informationen kan hjälpa dig att göra ett val. Det som är bra med att arbeta med en erfaren sångerska är att hon ofta har sätt att göra sin framträdande på din fest bättre. Tänk till exempel på vissa låtar som du skulle vilja ha när hon spelar eller scenen hon spelar på.

Förutom vilken typ av fest du organiserar och den musikgenre du vill höra där, är det mycket viktigt att sångerskan passar den atmosfär som kommer med temat och publiken. Med andra ord är det viktigt att sångerskan du väljer kan mata energi från evenemanget och uppträda på ett sätt som gynnar atmosfären. Du kan ta reda på mer om denna aspekt av en sångerska med hjälp av recensioner från personer som redan har sett artisten uppträda. Genom att boka en sångerska som vet vad festen behöver och vad gästerna vill kan du göra det till en oförglömlig händelse.

När gäster blir uttråkade på en fest vet du att du inte gjorde tillräckligt för att göra evenemanget speciellt. Lite liveunderhållning är i allmänhet en garanti för ett roligt och spännande evenemang. Genom att låta en sångerseka sjunga live rockklassiker från 70-talet eller svänga sambalåtar från Brasilien, kan du anta att dina gäster inte kommer att bli uttråkade under festen. Att boka en sångare kan representera mycket mervärde och rekommenderas enligt vår åsikt starkt för de flesta fester!

Vad kan Evenses göra för dig när du bokar en sångerska?

Visst för människor som aldrig har bokat en artist innan, kan det vara lite komplicerat att boka en sångerska. Men när du får hjälp av en som har erfarenhet av att boka sångare kommer processen att gå smidigt. Evenses har bokat otaliga sångare för olika typer av evenemang under de senaste åren, och vi är glada att använda den erfarenheten för att hjälpa dig att hitta och boka en sångerska som bäst passar ditt evenemang. Vi kan hjälpa dig genom att gå igenom de alternativ vi har och ge råd om vilka handlingar som passar bäst för ditt evenemang. På det sättet är du inte ensam och du kan också lita på expertisen hos våra bokare och underhållningsspecialister.

På grund av vår omfattande erfarenhet och kunskap har vi ett brett utbud av hur svenska sångerskor som kan bokas för fester och evenemang. I vår portfölj hittar du svenska sångerskor som specialiserar sig på specifika musikgenrer och typer av fester, allt från klassisk, pop, soul, jazz och rock. Vi arbetar också regelbundet med olika solister som kommer att uppträda med gitarr, piano eller till och med en harpa. Dessa alternativ ger dig som arrangör lite fler val när det gäller att organisera ditt evenemang.

Du kan naturligtvis gå ett steg längre när du bokar en sångerska och gå till en artist som är mer av en internationell handling. Tack vare vårt många årsarbeten i branschen har vi sedan byggt upp ett brett nätverk bland de mer kända artisterna i Nederländerna, Belgien, Tyskland och Storbritannien. Genom att boka en berömd sångerska kan du vara säker på att det kommer att pratas om din fest efteråt eftersom det inte är varje dag som man kan uppleva en föreställning av en berömd artist levande i en mer intim miljö.

Oavsett vad du behöver och letar efter hjälper vi dig gärna att hitta den perfekta svenska sångerskan för ditt evenemang. Du kan nå oss sju dagar i veckan, både via offertformuläret på webbplatsen och via e-post och telefon, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor om att boka en sångerska. Du kan också börja din sökning efter den perfekta handlingen själv genom att använda vår sökmotor och ta dig tid att läsa recensioner av varje sångerska på vår webbplats. Dessa kommer från personer som redan har arbetat med sångaren i fråga eller från personer som har sett henne uppträda tidigare.

Evenses har hjälpt hundratals människor att organisera en fest eller ett evenemang genom åren, och vi älskar att se när en fest blir precis som hoppats på, särskilt om vi har kunnat göra vårt.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.