Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Singer Guldbrand
100% matchning

Singer Guldbrand

Professionell sångerska med unikt känslofylld röst som förgyll din dag
Sångerskan Guldbrand är en professionell sångerska som sjunger allt ifrån soul till visor. Med många års erfarenheten ...
Läs mer

5 (2 reccensioner)
5500 kr - 8800 kr
French Chanson Jazz
100% matchning

French Chanson Jazz

French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa till jazzens guldålder.
Välkommen till en magisk jazzkväll! French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa t...
Läs mer

17500 kr - 28000 kr
Cecilia & Stockholm Music Group
100% matchning

Cecilia & Stockholm Music Group

Spelglädje och musikalisk finess sprider en varm känsla i hela lokalen!
Cecilia är utbildad musiker från den Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hon har en lång professionell scenisk erfaren...
Läs mer

8000 kr - 25000 kr
formyjosie_5429_153100720.jpg
1/13
Leonah
Leonah
100% matchning

Leonah

Leonahs närvaro och kontakt med publiken gör framträdandet till en speciell upplevelse.
Leonah har en varm och vacker sång som  berör. Leonah är en erfaren sångerska och låtskrivare. Hon är ...
Läs mer

6995 kr - 11190 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Sångerska

Vill du boka en svensk sångerska till din födelsedag, bröllop eller fest? Evenses erbjuder unika sångerskor för varje tillfälle. Sångerskorna kan bokas i olika musikstilar – exempelvis; Pop, Blues, Jazz och klassisk stil, det beror helt på vad du är ute efter för ditt evenemang. Du kan naturligtvis också boka en sångerska som ackompanjerar med piano eller gitarr. Evenses erbjuder exempelvis sångare & pianister, sångare & saxofonister och sångare & DJs.

Om du letar efter en sångerska för att göra ditt evenemang till en riktig fest, så är en sångare/sångerska + DJ ett bra alternativ att boka. Evenses erbjuder också kända svenska sångerskor för att göra ditt tillfälle unikt och spektakulärt. När du bokar en av våra berömda svenska sångerskor är du garanterad en oförglömlig kväll. Tveka inte att kontakta oss för att genomföra ideér till verklighet, Evenses erbjuder gratis offertförslag!

Boka en sångerska för din födelsedagsfest, företagsevent eller festival

Vill du lyssna på live musik som sjungits av en av våra artister? För mer information om att boka våra sångerskor kan du alltid begära ett gratis offertförslag utan förpliktelser. Evenses eventspecialister kommer mer än gärna att hjälpa dig med att besvara dina frågor.

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest 1.jpeg

Blogg om sångerska

Det finns få tillfällen och evenemang där det inte passar att boka en sångerska för att få lyckad kväll. Från temafester och födelsedagar till bröllop och företagsevenemang, en live sångerska lägger alltid till något extra till det evenemang som du anordnar. Även vid mer formella tillfällen, som begravningar eller prisutdelningar, kan en sångerska hjälpa till att förmedla ögonblickets känslor till publiken. Det är naturligtvis viktigt att du väljer en sångerska som passar det evenemang du tänker på både vad gäller musikstil och omgivning.

Det kan vara svårt att hitta en professionell och passande sångare som passar erat evenemang. Från klassiska svenska sångerskor, folksångare, jazzsångare och popsångare är utbudet nästintill oändligt. Dessutom kan du också välja att boka en svensk sångerska som ackompanjerar sig instrumentalt, till exempel på piano, med gitarr eller med DJ-set. Det är därför Evenses finns här för er! Vi hjälper era ideér och önskemål gå i uppfyllelse.

Evenses har lång erfarenhet av att boka sångare för alla typer av fester och tillfällen, och våra evenemangsspecialister är tillgängliga för dig sju dagar i veckan. Om du föredrar att börja utforska dina alternativ själv kan du använda sökmotorn på vår webbplats. Med det här verktyget kan du hitta sångerska som skulle vara ett bra tillskott till din fest baserat på olika parametrar, till exempel den musikstil du letar efter och vilken typ av evenemang du ska organisera. Vi hoppas att recensionerna på varje artistsida ger dig ytterligare en inblick i kvaliteten och upplevelsen varje sångare kan ge dig.

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest 3.jpeg

Vad lägger en sångerska till i festen eller evenemanget?

Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller en drink med vänner, som arrangör vill du att människor ska underhållas och alltid se tillbaka på det som en underbar tid. Visst, när du lägger mycket tid och energi på att organisera den perfekta festen, vill du också att alla detaljer ska vara i ordning.

Hur romantiskt skulle det vara att boka en överrasknings sångerska som kommer att spela några av era favoritlåtar på er bröllopsdag? Eller hur förvånad skulle din dotter bli när en sångare kommer till hennes födelsedagsfest och lyser upp med att sjunga alla låtar från Frozen för henne och hennes vänner? Alternativen är praktiskt taget oändliga. Att boka en sångerska till din fest eller evenemang har många positiva sidor och kan skapa den där ”wow” känslan.

En annan stor fördel med att boka en professionell svensk sångerska är att hon kommer att ha erfarenhet av att uppträda vid olika typer av evenemang. Av den anledningen erbjuder sökmotorn på vår webbplats också möjligheten att filtrera sökresultat baserat på vilken typ av evenemang du ska organisera när du söker efter kvinnliga sångare. Det finns artister som specialiserar sig på vissa typer av evenemang, som bröllop eller barnfester, och den informationen kan hjälpa dig att göra ett val. Många av de sångare vi har på Evenses är väldigt flexibla och vill självfallet skapa det perfekta evenemanget, därför är de även villiga att öva in nya låtar om ni har en favoritlåt ni önskar att sångaren framträder.

När gäster blir uttråkade på en fest vet du att du inte gjorde tillräckligt för att göra evenemanget speciellt. Liveunderhållning är i allmänhet en garanti för ett roligt och spännande evenemang. Genom att låta en sångerska sjunga exempelvis rockklassiker från 70-talet eller svänga sambalåtar från Brasilien, kan du garantera att dina gäster inte kommer att vara uttråkade under festen. Att boka en sångare kan ge mycket mervärde och rekommenderas enligt vår åsikt starkt för de flesta fester!

Boka hyr sångare till ditt evenemang, fest, julfest.jpeg

Vad kan Evenses göra för dig när du bokar en sångerska?

Visst kan det vara lite komplicerat att boka en sångerska, speciellt om man inte har vana av det sedan tidigare. Men när du får hjälp av en som har erfarenhet av att boka sångare kommer processen att gå smidigt. Evenses har bokat otaligt många sångare för olika typer av evenemang under de senaste åren, och vi är glada att använda den erfarenheten för att hjälpa dig att hitta och boka en sångerska som passar bäst ditt evenemang. Evenses kan hjälpa dig genom att gå igenom de alternativ vi har och ge råd om vilka sångerskor som passar bäst för ditt evenemang. På det sättet är du inte ensam och du kan också lita på expertisen hos våra underhållningsspecialister.

På grund av vår omfattande erfarenhet och kunskap har vi ett brett utbud av hur svenska sångerskor som kan bokas för fester och evenemang. I vår portfölj hittar du svenska sångerskor som specialiserar sig på specifika musikgenrer och typer av fester, allt från klassisk, pop, soul, jazz och rock. Vi arbetar också regelbundet med olika solister som kommer att uppträda med gitarr, piano eller till och med en harpa. Dessa alternativ ger dig som arrangör lite fler val när det gäller att organisera ditt evenemang.

Du kan naturligtvis gå ett steg längre när du bokar en sångerska, och efterfråga en internationell artist. Tack vare vårt många årsarbeten i branschen har vi sedan byggt upp ett brett nätverk bland de mer kända artisterna i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Danmark och Storbritannien. Genom att boka en känd sångerska kan du vara säker på att det kommer att pratas om din fest efteråt eftersom det inte är varje dag som man kan uppleva en föreställning av en känd artist llive i en intim miljö.

Oavsett vad du behöver och letar efter hjälper vi dig gärna att hitta den perfekta svenska sångerskan för ditt evenemang. Du kan nå oss sju dagar i veckan, både via offertformuläret på webbplatsen och via e-post eller telefon, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor om att boka en sångerska. Du kan också börja din sökning efter den perfekta akten själv genom att använda vår sökmotor och ta dig tid att läsa recensioner av varje sångerska på vår webbplats. Dessa kommer från personer som redan har arbetat med sångaren i fråga eller från personer som har sett henne uppträda tidigare.

Evenses har hjälpt hundratals människor att organisera en fest eller ett evenemang genom åren, och vi älskar att se när en fest blir precis som hoppats på, särskilt om vi har kunnat göra vårt.

Evenses kan hjälpa er planera allt inför erat evenemang, se nedan några alternativ:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via