French Chanson Jazz

French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa till jazzens guldålder.

17500 kr - 28000 kr
3000x3000.jpg
XWCgHZXNhA
hGFsRjy I
uRQGQlq w
qnCNoOP
TWHSqn nI
qoAiSZqlRQ
wdICWCy
3000x3000.jpg
Kontrollera tillgängligheten för French Chanson Jazz här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang

Välkommen till en magisk jazzkväll! French Chanson Jazz kommer att ta med er på en förtrollande resa tillbaka till jazzens guldålder och de romantiska franska klassikerna. Sångaren bor i Provence och uppträder i hela Frankrike där hon nyligen släppt sitt debutalbum: Swinging jazz och fransk chanson i en underbar fusion. French Chanson Jazz går att boka i olika uppsättningar: duo, trio, kvartett, kvintett med instrumenten piano, trummor, kontrabas och trumpet.

Sångarskans främsta inspiration ligger i amerikanska jazzklassiker och i den djupa kärleken till franska visor, vilket ger en ny "touch" i det musikaliska anslaget. Hennes totala närvaro, sårbarhet och charm når ut och berör. Hennes debutalbum kom till i efterdyningarna efter en svår separation, som hon beskriver med ett citat av amerikansk-libanesiske poeten Khalil Gibran: ”The deeper that sorrow carves into your being, the more joy you can contain” (fri översättning: Ju djupare sorgen gräver sig in i ditt varande, desto mer livsglädje kan du omfamna).

Sångerskan föddes i Stockholm med polska och ryska föräldrar, och hon påbörjade sin musikaliska resa redan som fyraåring med att spela klassiskt piano. Tio år gammal antogs hon till Adolf Fredriks framstående musikskola i Stockholm där hennes passion för sång började. Efter gymnasiet blev nästa steg att erövra gator och barer runt om ute i Europa, som ledde henne till Italien där hon blev antagen till Berstein School of Musical Theatre, en treårig yrkesutbildning i italienska Bologna.

Det var inom musikalernas värld hon upptäckte sin kärlek till jazz och efter en period med uppträdanden vid olika italienska teatrar och i London, flyttade hon tillbaka till Stockholm för bilda sitt egna jazzband med erfarna internationellt kända jazzmusiker. En solig aprildag, knackade kärleken på dörren och hon blev förälskad i en ung fransman, som övertalade henne att flytta till Frankrike. Idag bor jazz artisten i en liten by i Provence tillsammans med sin son Nathanaël, och uppträder med sitt jazzband runt om i Frankrike. Under utvalda datum kommer sångerskan hem till Sverige för att uppträda på konserter, vid större event åker hon gärna för att förtrolla ditt event med sin röst.

Repertoar French Chanson Jazz

Genre

Jazz
Soul

Relaterade produkter

Swingkompaniet

Swingkompaniet

5 reccensioner

Swingkompaniet är en uppiggande kvartett som definitivt kommer få igång festen.

14498 kr - 23195 kr
Fidgety Feet

Fidgety Feet

Ett av Europas hetaste jazzband - Paradband som vunnit jazzens motsvarighet till Eurovision.

Pris på förfrågan
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.