Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Limited Edition Entertainer
100% matchning

Limited Edition Entertainer

Trubadur med erfarenhet, förmåga att läsa av gäster och anpassa spelningen efter dina önskemål!
Limited Edition Entertainer är ett 'One man band'. Han står för musikunderhållningen på bröllop...
Läs mer

4,8 (4 recensioner)
5450 kr - 8720 kr
The One Man Band
100% matchning

The One Man Band

Skojfrisk trubadur med lång erfarenhet som skapar drag på dansgolvet.
The One Man Band är en rolig och skojfrisk trubadur med lång erfarenhet. The One Man Band började spela redan under 90 ta...
Läs mer

Pris på förfrågan
Trubaduren Robin
100% matchning

Trubaduren Robin

Boka trubaduren robin som förgyller ditt event, bröllop, fest, afterski genom sin scennärvaro
Trubaduren Robin Med en passion för musik och en röst som berör, har trubaduren Robin etablerat...
Läs mer

4,9 (10 recensioner)
6995 kr - 11190 kr
Malmö Trubaduren
100% matchning

Malmö Trubaduren

Boka Malmö Trubaduren för ditt bröllop, företagsevenemang eller fest!
Malmö trubaduren Malmö trubaduren har många spelningar i bagaget! Han utgår från Malmö och lirar låtar som folk känner ...
Läs mer

4,9 (13 recensioner)
5500 kr - 8000 kr
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Sångare

Vill du boka en svenska sångare till fest, födelsedag eller bröllop?  Evenses erbjuder dig de bästa svenska sångarna för ditt evenemang. Vi arbetar uteslutande med professionella artister med många års erfarenhet. Du kan boka sångare som är specialiserade på olika stilar; på detta sätt kan du hyra en pop-, jazz-, blues- eller soulsångare för att framföra omslag.

Dessutom kan du också boka sångare som ackompanjerar sig instrumentalt. Vi har ett antal sångare-gitarrister, sångare-pianister och sångare-DJ:s tillgängliga.

Om du letar efter en artist för att spela bakgrundsmusik till ditt bröllop kan du boka vår sångare-pianist. Om du föredrar att boka en sångare som spelar popmusik för showen kan du boka vår allsidiga sångare.

Vill du ha festmusik till din födelsedag och vill du reservera en av våra kända artister? Vi erbjuder dig ett antal välkända svenska sångare som ger alla dina önskemål för ditt bröllop. Du kan göra förfrågningar för manliga och kvinnliga svenska folksångare på den här sidan.

Hyra en sångare för en oförglömlig fest, evenemang eller bröllop

Våra event specialister är mer än glada att hålla kontakten med dig för att svara på alla dina frågor. Oavsett om du har frågor om att hyra högtalare, svensk musik, jazzartister eller pris och kostnader för att hyra våra artister, är allt möjligt. Titta nedan för den perfekta artisten / sångaren.

boka sångare på bröllop.jpg

Om svenska sångaren

Du anordnar en stor födelsedagsfest för cirka femtio personer och du undrar vad du kan göra mer för att göra det till en oförglömlig händelse för alla. Du har lyckats hyra den perfekta platsen för festen, du har satt ihop en utsökt fyrarättersmeny från en stor cateringfirma och den öppna baren är utrustad med en bartender och ett omfattande urval av drycker. Ändå tvivlar du fortfarande på om något saknas. Kanske skulle det vara speciellt att anställa en sångare till evenemanget!

Naturligtvis är det bara några tillfällen som en solosångare kan ge stort värde till. Detsamma gäller dock för en hel rad andra typer av evenemang, allt från romantiska bröllop och autentiska temafester till stadsdelar och företagsfester. Att boka en sångare erbjuder ett stort värde för alla typer av tillfällen.

Utbudet av olika sångare är dock ganska omfattande, så det är ofta en bra idé att be om hjälp från en erfaren bokningsagent. På Evenses hjälper vi dig gärna med att hitta den perfekta sångaren för ditt fest eller ditt evenemang, oavsett om du letar efter en berömd sångare, en sångare med instrumentalt ackompanjemang som ger Top-40 hits eller till och med en själslig jazzsångerska som kan ge det smidiga jazz.

Att boka svenska sångare är inte svårt, men det finns definitivt saker att se upp för. Du kan alltid kontakta oss med frågor om att boka en sångare, både via offertformuläret online och via e-post och telefon. Vi listar några viktiga saker att se upp för så att du kan börja utforska alla alternativ du har för att boka en sångare.

boka manlig sångare till ditt event.jpg

Tips när du bokar en sångare?

Bokningsprocessen för att hyra en sångare till din fest är inte komplicerad, men det kräver viss kunskap. Det är till exempel användbart att veta om sångarna som du tycker är lämpliga för din fest.

När man diskuterar priset på föreställningen är det också viktigt att vara uppmärksam på eventuella saker som påverkar kostnaderna. Tänk på kostnaderna för en sångare varma måltid och dryck, transportkostnaderna och om en övernattning ska bokas för honom. Allt detta är faktorer som påverkar priset på en sångare och som alla kommer att beräknas till det slutliga förslaget.

När du bokar en sångare för en fest eller evenemang får du snart ett kontrakt. Den innehåller alla villkor som både du, kunden och konstnären måste uppfylla. Det är viktigt att du läser detta dokument noggrant innan du lägger din signatur under det. Vi rekommenderar till och med att du tittar på sådana kontrakt med en festplanerare som har erfarenhet av att boka sångare så att du inte kommer att möta överraskningar senare.

Det är också av denna anledning som vi rekommenderar att du arbetar med ett företag med erfarenhet som Evenses. Under åren har vi bokat hundratals olika handlingar för mycket olika typer av evenemang och vi gör gärna denna kunskap tillgänglig. Våra bokningsspecialister vet inte bara exakt vad vi ska leta efter, men vi har också ett bra samarbete med handlingarna och kan göra bokningsprocessen mer sannolikt att gå smidigt.

Vilka är fördelarna med att arbeta med en erfaren boknings byrå?

Ibland kan bokningsagenter göra mer skada än nytta, men i de allra flesta fall representerar de mervärde för sångaren och för de kunder som vill boka honom. Att arbeta med Evenses har sina fördelar och kommer att hålla bokningsprocessen stressfri.

En bokares viktigaste roll är att fokusera på allt som behöver göras för att säkerställa att allt går rätt. Detta innebär att en bokare behandlar sångarens agenda, kontraktsförhandlingar och kommunikation med kunderna. Som ett resultat kommer du att hantera en person som känner till möjligheterna för sångaren du vill boka och hur du kan gå tillväga för att boka dem. Om sångaren försöker ordna alla detaljer själv under en hektisk vecka kan kundens kommunikation med sångaren brytas. Det är därför Evenses kommer att fungera som mellanhanden för att hjälpa båda parter att få det de behöver.

Som vi skrev tidigare har Evenses också ett stort antal kontakter som kan vara användbara när du bokar sångare. Våra anställda kan redan berätta vissa saker om sångaren när det gäller preferenser, möjligheter och kostnader, för att bara nämna några saker.

Om du vill veta mer om att arbeta med Evenses för att boka en sångare kan du alltid titta på resten av vår webbplats. Förutom en översikt över sångarna i vår portfölj kan du också använda vår inbyggda sökmotor för att leta efter sångare som passar bra med festen du ska organisera.

boka en sångare.jpg

Vad kan Evenses göra för dig när du bokar en sångare?

Kommer du att ordna en födelsedags-, bröllops- eller företagsevenemang och vill du boka en sångare? Då har du kommit till rätt ställe. Från bluessångare och pop musiker till svenska sångare, Evenses hjälper dig att hitta den perfekta agenten för din fest på nolltid. Dessutom kan du också boka en sångare som tillhandahåller ett musikaliskt tillägg som gitarrist eller pianist. Till exempel omfattar vår portföljsång-gitarrister, sång-pianister och sång-harpister.

Du kan också kontakta oss för att boka sångare med nationell och internationell berömmelse. Hur ofta går du till en fest där originalartisten utför en låt som du just nu lyssnat på radio eller Spotify? Med vår hjälp kan vi hjälpa dig boka den perfekta sångaren på nolltid. Vi tar hand om direktkontakt med ledningen av dessa stora namn och hjälper dig att nå en bra överenskommelse med dem. Du kommer att spara mycket mer tid i organisationsprocessen genom att få hjälp från Evenses.

Kort sagt, det är en bra idé att boka en sångare till det evenemang som du anordnar så länge du har en uppfattning om vilken typ. Det finns många val och det finns flera faktorer att se upp för när du bokar en sångare. Naturligtvis hjälper det om du vet exakt vilken typ av fest du ska anordna så att artisten är vettig vid ditt evenemang. En svensk folksångare kan till exempel väcka mycket liv på puben, men på en fest med ett Urban-hiphop-tema skulle han vara i fel inställning.

På Evenses kan vi hjälpa dig att boka sångaren som passar perfekt till det evenemang som du tänker på och vi kommer att försöka få det bästa erbjudandet för dig. Exempelvis kan du redan nu kolla in denna fantastiskt duktiga sångaren här! Besök gärna vår webbplats för mer information om vår portfölj och de tjänster vi erbjuder. Om du har frågor om att boka en sångare kan du kontakta oss sju dagar i veckan, både via offertformuläret på webbplatsen och via telefon och e-post.

Boka Svenska sångare till ditt evenemang Här!Hur kan jag avgöra vilken solist som passar för mitt evenemang?

Typen av solist du väljer beror på typen av evenemang du arrangerar och den atmosfär du vill skapa. Till exempel, om du organiserar ett formellt affärsmöte, är en annan typ av solist lämplig än för en festlig tillställning. Låt oss ge dig råd om du tycker att det är svårt att välja. Med det breda utbudet finns det alltid en lämplig solist för ditt evenemang!

Hur kan du bedöma kvaliteten på framträdandet innan du bokar?

Vi ser till att det finns representativa videor av våra solister på deras profil för att ge en klar bild av deras möjligheter. Om du vill ha ytterligare videomaterial kan vi undersöka vad som är möjligt.

Kan man begära önskelåtar?

De flesta solister har en bred repertoar med många låtar. Solisten väljs vanligtvis ut i den önskade genren, så det görs inga anpassningar i detta avseende. Om du önskar specifika låtar under evenemanget kan solisten informera dig om de ingår i deras repertoar eller om de kan lära sig dem för dig. I sådana fall tillkommer oftast en extra kostnad.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via