Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Limited Edition Entertainer
100% matchning

Limited Edition Entertainer

Trubadur med erfarenhet, förmåga att läsa av gäster och anpassa spelningen efter dina önskemål.
Limited Edition Entertainer är ett 'One man band'. Han står för musikunderhållningen på bröllop...
Läs mer

4,8 (4 reccensioner)
5450 kr - 8720 kr
The One Man Band
100% matchning

The One Man Band

Skojfrisk trubadur med lång erfarenhet som skapar drag på dansgolvet.
The One Man Band är en rolig och skojfrisk trubadur med lång erfarenhet. The One Man Band började spela redan under 90 ta...
Läs mer

Pris på förfrågan
Trubaduren Robin
100% matchning

Trubaduren Robin

Boka trubaduren robin som förgyller ditt event, bröllop, fest, afterski genom sin scennärvaro
Trubaduren Robin är en soloartist som både spelar gitarr och sjunger. Han uppträder genom tolkad...
Läs mer

5 (4 reccensioner)
6995 kr - 11190 kr
Malmö Trubaduren
100% matchning

Malmö Trubaduren

Boka Malmö Trubaduren för ditt bröllop, företagsevenemang eller fest!
Malmö trubaduren Malmö trubaduren har många spelningar i bagaget! Han utgår från Malmö och lirar låtar som folk känner ...
Läs mer

3500 kr - 7000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Sångare

Vill du boka en svenska sångare till fest, födelsedag eller bröllop?  Evenses erbjuder dig de bästa svenska sångarna för ditt evenemang. Vi arbetar uteslutande med professionella artister med många års erfarenhet. Du kan boka sångare som är specialiserade på olika stilar; på detta sätt kan du hyra en pop-, jazz-, blues- eller soulsångare för att framföra omslag.

Dessutom kan du också boka sångare som ackompanjerar sig instrumentalt. Vi har ett antal sångare-gitarrister, sångare-pianister och sångare-DJ:s tillgängliga.

Om du letar efter en artist för att spela bakgrundsmusik till ditt bröllop kan du boka vår sångare-pianist. Om du föredrar att boka en sångare som spelar popmusik för showen kan du boka vår allsidiga sångare.

Vill du ha festmusik till din födelsedag och vill du reservera en av våra kända artister? Vi erbjuder dig ett antal välkända svenska sångare som ger alla dina önskemål för ditt bröllop. Du kan göra förfrågningar för manliga och kvinnliga svenska folksångare på den här sidan.

Hyra en sångare för en oförglömlig fest, evenemang eller bröllop

Våra event specialister är mer än glada att hålla kontakten med dig för att svara på alla dina frågor. Oavsett om du har frågor om att hyra högtalare, svensk musik, jazzartister eller pris och kostnader för att hyra våra artister, är allt möjligt. Titta nedan för den perfekta artisten / sångaren.

boka sångare på bröllop.jpg

Om svenska sångaren

Du anordnar en stor födelsedagsfest för cirka femtio personer och du undrar vad du kan göra mer för att göra det till en oförglömlig händelse för alla. Du har lyckats hyra den perfekta platsen för festen, du har satt ihop en utsökt fyrarättersmeny från en stor cateringfirma och den öppna baren är utrustad med en bartender och ett omfattande urval av drycker. Ändå tvivlar du fortfarande på om något saknas. Kanske skulle det vara speciellt att anställa en sångare till evenemanget!

Naturligtvis är det bara några tillfällen som en solosångare kan ge stort värde till. Detsamma gäller dock för en hel rad andra typer av evenemang, allt från romantiska bröllop och autentiska temafester till stadsdelar och företagsfester. Att boka en sångare erbjuder ett stort värde för alla typer av tillfällen.

Utbudet av olika sångare är dock ganska omfattande, så det är ofta en bra idé att be om hjälp från en erfaren bokningsagent. På Evenses hjälper vi dig gärna med att hitta den perfekta sångaren för ditt fest eller ditt evenemang, oavsett om du letar efter en berömd sångare, en sångare med instrumentalt ackompanjemang som ger Top-40 hits eller till och med en själslig jazzsångerska som kan ge det smidiga jazz.

Att boka svenska sångare är inte svårt, men det finns definitivt saker att se upp för. Du kan alltid kontakta oss med frågor om att boka en sångare, både via offertformuläret online och via e-post och telefon. Vi listar några viktiga saker att se upp för så att du kan börja utforska alla alternativ du har för att boka en sångare.

boka manlig sångare till ditt event.jpg

Tips när du bokar en sångare?

Bokningsprocessen för att hyra en sångare till din fest är inte komplicerad, men det kräver viss kunskap. Det är till exempel användbart att veta om sångarna som du tycker är lämpliga för din fest.

När man diskuterar priset på föreställningen är det också viktigt att vara uppmärksam på eventuella saker som påverkar kostnaderna. Tänk på kostnaderna för en sångare varma måltid och dryck, transportkostnaderna och om en övernattning ska bokas för honom. Allt detta är faktorer som påverkar priset på en sångare och som alla kommer att beräknas till det slutliga förslaget.

När du bokar en sångare för en fest eller evenemang får du snart ett kontrakt. Den innehåller alla villkor som både du, kunden och konstnären måste uppfylla. Det är viktigt att du läser detta dokument noggrant innan du lägger din signatur under det. Vi rekommenderar till och med att du tittar på sådana kontrakt med en festplanerare som har erfarenhet av att boka sångare så att du inte kommer att möta överraskningar senare.

Det är också av denna anledning som vi rekommenderar att du arbetar med ett företag med erfarenhet som Evenses. Under åren har vi bokat hundratals olika handlingar för mycket olika typer av evenemang och vi gör gärna denna kunskap tillgänglig. Våra bokningsspecialister vet inte bara exakt vad vi ska leta efter, men vi har också ett bra samarbete med handlingarna och kan göra bokningsprocessen mer sannolikt att gå smidigt.

Vilka är fördelarna med att arbeta med en erfaren boknings byrå?

Ibland kan bokningsagenter göra mer skada än nytta, men i de allra flesta fall representerar de mervärde för sångaren och för de kunder som vill boka honom. Att arbeta med Evenses har sina fördelar och kommer att hålla bokningsprocessen stressfri.

En bokares viktigaste roll är att fokusera på allt som behöver göras för att säkerställa att allt går rätt. Detta innebär att en bokare behandlar sångarens agenda, kontraktsförhandlingar och kommunikation med kunderna. Som ett resultat kommer du att hantera en person som känner till möjligheterna för sångaren du vill boka och hur du kan gå tillväga för att boka dem. Om sångaren försöker ordna alla detaljer själv under en hektisk vecka kan kundens kommunikation med sångaren brytas. Det är därför Evenses kommer att fungera som mellanhanden för att hjälpa båda parter att få det de behöver.

Som vi skrev tidigare har Evenses också ett stort antal kontakter som kan vara användbara när du bokar sångare. Våra anställda kan redan berätta vissa saker om sångaren när det gäller preferenser, möjligheter och kostnader, för att bara nämna några saker.

Om du vill veta mer om att arbeta med Evenses för att boka en sångare kan du alltid titta på resten av vår webbplats. Förutom en översikt över sångarna i vår portfölj kan du också använda vår inbyggda sökmotor för att leta efter sångare som passar bra med festen du ska organisera.

boka en sångare.jpg

Vad kan Evenses göra för dig när du bokar en sångare?

Kommer du att ordna en födelsedags-, bröllops- eller företagsevenemang och vill du boka en sångare? Då har du kommit till rätt ställe. Från bluessångare och pop musiker till svenska sångare, Evenses hjälper dig att hitta den perfekta agenten för din fest på nolltid. Dessutom kan du också boka en sångare som tillhandahåller ett musikaliskt tillägg som gitarrist eller pianist. Till exempel omfattar vår portföljsång-gitarrister, sång-pianister och sång-harpister.

Du kan också kontakta oss för att boka sångare med nationell och internationell berömmelse. Hur ofta går du till en fest där originalartisten utför en låt som du just nu lyssnat på radio eller Spotify? Med vår hjälp kan vi hjälpa dig boka den perfekta sångaren på nolltid. Vi tar hand om direktkontakt med ledningen av dessa stora namn och hjälper dig att nå en bra överenskommelse med dem. Du kommer att spara mycket mer tid i organisationsprocessen genom att få hjälp från Evenses.

Kort sagt, det är en bra idé att boka en sångare till det evenemang som du anordnar så länge du har en uppfattning om vilken typ. Det finns många val och det finns flera faktorer att se upp för när du bokar en sångare. Naturligtvis hjälper det om du vet exakt vilken typ av fest du ska anordna så att artisten är vettig vid ditt evenemang. En svensk folksångare kan till exempel väcka mycket liv på puben, men på en fest med ett Urban-hiphop-tema skulle han vara i fel inställning.

På Evenses kan vi hjälpa dig att boka sångaren som passar perfekt till det evenemang som du tänker på och vi kommer att försöka få det bästa erbjudandet för dig. Exempelvis kan du redan nu kolla in denna fantastiskt duktiga sångaren här! Besök gärna vår webbplats för mer information om vår portfölj och de tjänster vi erbjuder. Om du har frågor om att boka en sångare kan du kontakta oss sju dagar i veckan, både via offertformuläret på webbplatsen och via telefon och e-post.

Boka Svenska sångare till ditt evenemang Här!

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via