Fotobås till ditt evenemang!

Letar du efter en interaktiv underhållning som leder till oförglömliga minnen? Överväg att hyr ett fotobås till ditt nästa evenemang. Se vårt utbud nedan.

Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Hyr fotobås
100% matchning

Hyr fotobås

Fotobås förhöjer stämningen på festen och skapar fina minnen bland gästerna.
Att föreviga minnen är en ovärderlig del av varje evenemang, och vad kan vara bättre än att göra det på ett rolig...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
6700 kr - 10720 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Photo Booth

Hyr ett fotobås - roligt tillägg för bestående minnen!

När du planerar ett evenemang, oavsett om det är ett bröllop, födelsedagsfest eller ett företagsevenemang, är målet alltid att skapa minnesvärda ögonblick. Ett fotobås är inte bara en källa till underhållning; det är en portal till att skapa och bevara dessa ögonblick. Med ett fotobås på plats får dina gäster möjlighet att släppa loss sin kreativitet, skapa unika minnen och ta med sig en del av festen hem!

boka fotobås.webp

Historien bakom fotobåset

Fotobåsets historia är lika fascinerande som dess nuvarande användning. Ursprungligen uppfanns fotobåset i början av 1900-talet, och det blev snabbt en populär attraktion på mässor och nöjesparker. Dessa tidiga fotobås var ganska enkla, men de fångade ögonblicksbilder av livets glädjeämnen och vardagliga stunder. Genom åren har tekniken utvecklats, och idag är fotobåsen en sofistikerad, interaktiv upplevelse som erbjuder högkvalitativa bilder och oräkneliga anpassningsmöjligheter.

Varför ska du hyra ett fotobås?

Ett fotobås har flera fördelar vid ditt tillfälle eller evenemang. Antag att du styr ihop en trevlig tillställning för antingen din familj eller vänner. Varför inte fånga dessa ögonblick på bild med ett fotobås redo och installerat just för ditt event?

Att hyra ett fotobås kan vara det bästa valet för dig. Det blir både en rolig och minnesvärd stund där dina gäster tillsammans med dig kan skapa värdefulla minnen. Låt oss utforska några anledning varför du borde överväga ett hyra ett fotobås till ditt nästa evenemang:

 1. Högkvalitativa bilder: Moderna fotobås är utrustade med professionell fotoutrustning som garanterar skarpa, klara bilder.

 2. Interaktiv underhållning: Ett fotobås är mer än bara en kamera; det är en interaktiv upplevelse som engagerar gäster av alla åldrar.

 3. Anpassningsbarhet: Med olika teman, rekvisita och bakgrunder kan fotobåset anpassas för att matcha ditt evenemangs tema och stil.

 4. Social delning: Många fotobås erbjuder nu möjligheten att dela bilder direkt på sociala medier, vilket utökar evenemangets räckvidd.

fotobås uthyrning

Viktiga överväganden när du hyr ett fotobås

 • Tema och typ av fotobås
  När du väljer att hyra ett fotobås, börja med att tänka på ditt evenemangs tema. Detta kommer att vara riktlinjen för att välja rätt typ av fotobås, rekvisita och bakgrunder. Ett väl valt tema kan förvandla fotobåset från en enkel fotostation till en integrerad del av din fest. Till exempel, för ett Hawaii-tema, välj tropiska rekvisita som blomkransar och strandbakgrunder för att förstärka känslan. Gällande typ av fotobås erbjuder vi både öppna och stängda, varje har sina fördelar.

 • Budget
  Budgeten spelar en viktig roll i ditt val av fotobås. Det är viktigt att överväga kostnaden för olika typer av fotobås, längden på hyresperioden och eventuella extra rekvisita eller tjänster. Ett välplanerat upplägg på ditt evenemang säkerställer att alla gäster får chansen att använda fotobåset och att du får mest valuta för pengarna. Det går även att anpassa utskrifterna, såsom olika storlekar och kvaliteter, utifrån dina behov. Vissa fotobås använder sig av professionella kameror med ljus/studio blixt medans andra använder sig av en simpel surfplatta. Därmed varierar kvaliteten drastiskt och kan därför vara en väsentlig beslutsfaktor vid val av rätt fotobås för just ert evenemang.

 • Placering och logistik
  Platsen för ditt evenemang påverkar också ditt val av fotobås. För utomhusevenemang, se till att det finns tillgång till elektricitet och skydd mot väder och vind. Inomhusevenemang erbjuder oftast enklare logistik, men det är fortfarande viktigt att tänka på platsens layout och tillgänglighet. Vissa av våra leverantörer erbjuder personal för att hantera fotobåset och se till att allt fungerar smidigt.

Boka ett fotobås idag!

Att boka ett fotobås till ditt evenemang är ett fantastiskt sätt att lägga till en unik och personlig touch. Det erbjuder inte bara en interaktiv underhållning för dina gäster, utan även varaktiga minnen som de dessutom kan ta med dig hem. Genom att noggrant överväga dina behov och evenemangets specifika krav kan du välja det perfekta fotobåset som kompletterar din fest och gör den oförglömlig!

För en kostnadsfri offert och för att hitta det perfekta fotobåset för ditt nästa evenemang, kontakta oss idag. Vi hjälper mer än gärna till att göra ditt evenemang minnesvärt och speciellt genom uthyrning av fotobås!Hur många bilder kan man ta när man hyr ett fotobås?

Hos Evenses får du ta obegränsat med bilder när du hyr ett fotobås. Detta gäller för alla typer av fotobås.

Hur länge kan jag hyra fotobåset?

Du kan naturligtvis hyra ett fotobås så länge du vill, allt från några timmar till en vecka. Det beror på vilken typ av fotobås du hyr och tillgängligheten.

Kan fotobåset vara utomhus?

Ja, förutsatt att vädret är torrt. Vår medarbetare på plats avgör om fotobåset kan stå utomhus eller inte. Observera att om du hyr fotobåset för flera dagar måste fotobåset kunna stå inne på natten. Du måste alltså ta hänsyn till både väder och tidsperiod när du hyr ett fotobås.

Vilka typer av fotobås finns det?

Det finns olika typer av fotobås, allt från mer traditionella fotobås till spegel-fotobås och selfiebox. De har olika funktioner och varierar i storlek och stil.

Är det lätt att använda ett fotobås?

Ja, fotobåsen är lätta att använda. En ansvarig är vanligtvis närvarande för att hjälpa gästerna, men de flesta fotobås är utformade för att vara intuitiva och har användarvänliga instruktioner.

Kan bilderna göras personliga?

Med de flesta fotobåsen är det möjligt att få en logotyp eller text tryckt på bilderna. Om så är fallet kommer ett exempel att begäras i god tid så att en design kan utformas.

Vad ska man tänka på när man bokar foto & video?

När du bokar foto och video är det viktigt att tänka på vilket resultat du är ute efter. Vill du ha en aftermovie? Då är en videograf en bra komplettering. Vill ni ha foton? Då är en fotograf eller en fotoautomat en bra lösning. Skillnaden mellan en fotograf och en fotoautomat är att fotografen redigerar bilderna och ser till att de tas emot digitalt. Med fotoautomaten skrivs bilderna ut direkt och du kan dessutom se dem digitalt efter cirka 2 veckor.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via