Foto- och videoböcker för ditt bröllop, födelsedag eller fest? Bilder och videoklipp ger ett gott minne om din födelsedag, middag och personalfest. Bokningsbyrå Evenses erbjuder olika möjligheter att fånga ditt evenemang på foto och video, en fotoboende, videogästbok, fotograf och videograf. Bilderna och videoklippen är en unik och varm memento för dig själv och dina gäster. Våra fotografer har blivit utvalda av oss, vilket innebär att de är professionella fotografer som levererar vackert arbete. Från polaroid, foto trailer till en bröllopsfotograf. Gör ditt tillfälle en behandling för att inte glömmas bort. Specialisterna inom foto och video vet exakt vad de behöver göra och kommer spela in ett vackert minne för dig.
Hyra foto och video för din mottagning, personalfest eller middag

Du kan hyra en fotograf för din fest, eller tycker du mer om en fotobelysningslampa? Från att boka en porträttfotograf och en fotokolumn till en fotoboende, hjälper vi dig med glädje. Våra medarbetare är glada att kontakta dig för att svara på dina frågor. Frågor om att hyra en foto trailer, en bröllopsfotograf eller en företagsvideo, allt är möjligt. Sök efter den önskade fotografen, videofotografen eller fotobåden nedan.

Skulle du vilja boka en fotograf  till ditt bröllop, din firmafest eller födelsedag? Kolla vad vi har att erbjuda nedanför för de mest konstnärliga och kvalificerade fotograferna. Fotograferna från Evenses underhållningsindustri passar allt från ett bröllop till en porträttfotografi session. Vad kan vara bättre än att fånga en av de bästa upplevelserna i ditt liv - för alltid? Våra fotografer ser till att detta görs på ett professionellt sätt.

Alla fotografer är personligen handplockade baserat på professionalism, erfarenhet och stil. Detta görs genom ett inledande möte och testfotografering, där vi endast väljer de bästa fotograferna. På så sätt, garanterar vi en professionell och uppmärksam fotograf som levererar vackra bilder till dig efter evenemanget. Bilderna levereras alltid digitalt. Fotograferna går runt under ditt evenemang och kommer att skapa de vackraste bilderna. Du kan också använda våra fotografer för att ta bilder av alla gäster vid ankomst.

Boka fotograf till din festival,företagsevent eller bröllop

Det är också möjligt att boka en videograf hos Evenses. Våra videografer har stor erfarenhet av filmning vid olika tillfällen, som till exempel vid affärs- och födelsedagsfester och dem är också specialiserade på att göra bröllops-dokumentärer. Vi arbetar som standard med ett komplett paket, inklusive all nödvändig utrustning och dess montering. Om du har några speciella personliga önskemål tar vi naturligtvis hänsyn till dessa. Är du intresserad av att boka en Evenses fotograf? Begär en icke-obligatorisk offert. Vi är tillgängliga 24/7 via telefon och e-post gällande alla dina frågor om att anställa en fotograf.