Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Bröllopsfotograf
100% matchning

Bröllopsfotograf

Denna bröllopsfotografen dokumenterar er bröllopsdag på ett underbart sätt.
Bilder för att kunna minnas den stora dagen. Vår bröllopsfotograf är en professionell fotograf och har tidigare dok...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
5995 kr - 9590 kr
Eventfotograf
100% matchning

Eventfotograf

Låt en fotograf fånga era fina minnen tillsammans.
Vi erbjuder en fotograf till flertalet olika tillställningar. Vi kan fixa dokumentation av produktpresentationer eller event även om det g...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
5950 kr - 9520 kr
Fotografen Lisa
100% matchning

Fotografen Lisa

Fotograf till ditt event som förevigar spontana ögonblick på ett personligt och lekfullt sätt.
Lisa började fotografera i tonåren. Det är en passion som har vuxit sig stark genom åren vilket ...
Läs mer

5 (7 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka en fotograf

Boka en fotograf till ditt bröllop, födelsedag eller fest! Från bröllopsfotografer till eventfotografer, vi här hos Evenses kan hjälpa dig hitta den perfekta fotografen till ditt evenemang. För att hjälpa dig på traven kommer vi nu beskriva hur du hittar den perfekta fotografen till ditt evenemang. Bilderna och videoklippen är ett unikt och varmt memento för dig själv och dina gäster. Våra fotografer har blivit utvalda av oss, vilket innebär att de är professionella fotografer som levererar vackert arbete. Från polaroid, foto-trailer till en bröllopsfotograf. Gör ditt tillfälle en behandling för att inte glömmas bort. Specialisterna inom foto och video vet exakt vad de behöver göra och kommer spela in ett vackert minne för dig. Vi tar dig igenom de möjligheter som finns att boka en fotograf. Men hur hittar du rätt fotograf till ditt evenemang och vad bör du uppmärksamma vid val av fotograf?

Innehåll

Boka en fotograf, massvis med olika alternativ

Bröllopsfotograf, hitta en bröllopsfotograf som passar ditt bröllop bäst!

Eventfotograf, hitta rätt eventfotograf till ditt evenemang

Boka en fotograf, vad ska man tänka på?

FAQ bokning av en fotograf

Boka en fotograf, massvis med olika alternativ

Det finns otroligt många alternativ när du bokar en fotograf. Beroende på vad du söker och vilken sorts fotografi du önskar, kan vara beslutsfaktorer i din sökning av den bästa fotografen för ditt evenemang. Det finns mängder med olika fotografer med olika kompetenser. Vanligtvis brukar fotografer fokusera på en sorts fotografering. Därmed när du söker en fotograf till ditt bröllop bör du leta efter en fotograf med expertis inom bröllopsfotografering.

Bröllopsfotograf, hitta en bröllopsfotograf som passar ditt bröllop bäst

Bröllopsfotografering, fotografering under ditt bröllop, en utav de mest speciella händelserna i ditt liv. En stund i ditt liv du vill minnas för evigt. Med hjälp av en bröllopsfotograf kan du fånga de mest speciella stunderna under ditt bröllop. Bröllopsfotografer kan förse dig med allt från porträttfotografering, festbilder, vigsel bilder och så mycket mer. Dokumentera din speciella dag med en bröllopsfotograf, se till att de speciella stunderna kan vara med dig för evigt.

fotograf till bröllop+ foto.jpg

Vilken sorts foton tycker du om?
Det är viktigt att planera i förväg vid bokningen av en bröllopsfotograf. Sätt dig ner och skriv ner alla dina önskemål, hur vill du att fotografierna ska se ut, vilken känsla vill du förmedla i dina bilder? Att ha en klar uppfattning av vilken sorts bilder man vill ha till sitt bröllop kan vara en stor fördel vid bokning av en bröllopsfotograf.

Vilket tema har ert bröllop?
En annan sak att tänka på är temat på sitt bröllop. Olika bröllopsfotografer kan vara mer passande än andra beroende på vilket tema du har till ditt bröllop. Har ni ett bohemiskt tema eller ett las vegas tema?
För att verkligen fånga temat kan fotografen behöva ta med sig speciell utrustning för att ta bilder som passar ert tema. Olika bröllopsfotografer ha olika fotograferingstekniker och kan variera beroende på vilken sorts foton du önskar. Därmed är det viktigt att ha en klar uppfattning kring vilken sorts foton man önskar men även vilken sorts tema bröllopet kommer att ha

Med vilken budget vill ni lyckas?
Att ha en uppfattning kring sin budget är en viktig punkt när man vill boka en bröllopsfotograf. Med hjälp av en tydlig plan kring budget samt vilken typ av foton man önskar. Om du vill ha en tydligare bild av hur mycket en bröllopsfotograf kostar, kan du alltid skicka in en förfrågan i vårt offertformulär.

Vad har du för vision med dina fotografin?
Genom att ge bröllopsfotografen en tydlig uppfattning kring din vision med fotografin, är du ett steg närmare att hitta den perfekta fotografen för just ditt bröllop.

Eventfotograf, hitta rätt eventfotograf till ditt evenemang

Planerar du en jubileumsfest, företagsfest eller en mässa, boka en eventfotograf! Eventfotografer samlar alla era underbara minnen i fotoform och ger er möjligheten att kolla tillbaka på fotografierna och minnas era goda minnen tillsammans. Beroende på vilket event du planerar finns det olika eventfotografer som är passande. Företagsfester kan behöva en fotograf som är bra på att mingla, så att de fångar fotografin på all personal under festens gång. Medans en eventfotograf som skall fotografera under en mässa skall vara bra på att ta bilder som fångar en helhetsbild av mässan, både bilder på människor och lokalen.

bedrijfsfotografie-evenementen.jpg

Vilken sorts foton önskar du för ditt evenemang?
Beroende på vilken sorts evenemang du planerar kan du vilja ha olika sorter av foton. Exempelvis till en företagsfest kanske du vill ha personliga bilder av din personal. Därmed måste eventfotografen du bokar vara duktig på porträtt fotografi. Beroende på dina önskemål, bör du därefter leta efter en eventfotograf som kan tillfredställa dessa önskemål genom fotografi.

Vad har du för vision med dina fotografin?
Som tidigare beskrivit vid bokningen av en bröllopsfotograf, är det viktigt att ha en vision. Det är lika viktigt vid bokningen av en eventfotograf. För att eventfotografen ska få en tydlig uppfattning kring vilken sort foton du önskar måste du ha en tydlig vison. Om du har svårt att finna en vision kan vi självklart hjälpa dig på vägen. Här hos Evenses kan vi hjälpa dig hitta den perfekta eventfotografen till just ditt event.

Med vilken budget vill du lyckas?
Att ha en uppfattning kring sin budget är en viktig punkt när man vill boka en eventfotograf. Med hjälp av en tydlig plan kring budget samt vilken typ av foton man önskar. Om du vill ha en tydligare bild av hur mycket en eventfotograf kostar, kan du alltid skicka in en förfrågan i vårt offertformulär.

Boka en fotograf, vad ska man tänka på?

Vid bokningen av en fotograf finns det ett antal olika saker man bör tänka på. Här nedan kommer vi lista alla viktiga saker man bör tänka på innan man bokar en fotograf. Dessa tips är relevanta vid bokningen av både bröllopsfotografer och eventfotografer.

fotograf till bröllop+ foto+bröllopsfotograf (1).webp

Vilka budskap vill du förmedla med bilderna?
Budskapet bakom bilderna är något som är viktigt att tänka på innan bokningen av en fotograf. Budskapet är viktigt, då det ger fotografen en tydlig uppfattning kring hur ni vill att fotografierna ska se ut i slutändan. Detta kan vara en större beslutfaktor vid valet av en bröllopsfotograf.

Vilken ton vill du ha i bilderna? Ljust, mörkt, realistiskt, stämningsfullt, drömskt?
Beroende på vilket tema din fest, ditt bröllop eller ditt företagsevenemang har kommer du möjligtvis önska en olik ton i dina bilder. För ett bohemiskt bröllop kanske du vill ha drömskt/ljus ton i dina bilder, medan vid en företagsfest kanske du vill ha en realistisk/stämningsfull ton i dina bilder. Därmed är det bra om du har en klar uppfattning kring vilken ton du vill att dina bilder ska förmedla. Med denna kunskap kan bröllopsfotografen eller eventfotografen tillfredställa dina önskemål på bästa sätt och skapa minnen som du inte kommer glömma.

Vilken budget har ni?
För att hitta den perfekta fotografen till ditt bröllop är det viktigt att ha en klar syn över vad er budget är. Olika fotografer tar olika mycket beroende på hur många bilder ni önskar, hur länge ni vill att de är på plats, om ni vill att fotografierna ska redigeras och om ni vill ha en fotobok. Om ni vill ha en tydligare bild över hur mycket det skulle kosta med en fotograf, kan ni kontakta oss här på Evenses, eller om du vill skicka in en förfrågan via vårt offertformulär.

FAQ bokning av en fotograf
1. Vad är din specialitet?

Det som du gör mycket blir du också riktigt duktig på, visst är det så? Är din fotograf egentligen bröllopsfotograf är det inte säkert att hen är så bra på eventfotografering. Att göra research är en viktig del av processen av att boka en fotograf.

2. Vad har du för stil?

Tänk ordentligt på vilken typ av bilder du skulle vilja ha i ditt hem. Inomhus eller utomhus? Poserat eller naturligt? Färg eller svart-vitt? Minimalistiskt eller extravagant? Färgstarkt eller netrallt? Utforska i fotografens portfolio/galleri och förställ dig några av de bilderna hemma hos dig, stämmer stilen in efter vad du har tänkt dig? Alla fotografer har sin stil, därmed är det viktigt att ha en klar uppfattning kring vilken stil du tycker om.

3. Är bilderna retuscherade när vi får dem?

Olika fotografer har olika kunskaper när det gäller retuschering av bilder. Om du därmed önskar att dina bilder blir retuscherade efter ditt bröllop, födelsedagsfest eller företagsevent måste fotografen ha kunskapen kring retuschering.

4. Har du referenser från tidigare bröllop?

Vid bokningen av en fotograf kan det vara fördelaktigt att fråga om referenser från tidigare event. Ditt bröllop är ett utav de mest speciella dagarna i ditt liv, en stund i livet som du vill minnas för evigt. Därmed är det viktigt att fråga bröllopsfotografen om tidigare referenser, så att du vet att bröllopsfotografen du väljer är den rätta för ditt bröllop.

5. Vad gör vi om det regnar när vi ska bli fotograferade?

Alla vill ha fint väder på sin bröllopsdag. Det ska vara varmt och strålande solsken. Men för bildernas skull är det faktiskt mulet väder som är det bästa. Att regnet hänger i luften är det bästa ljuset att fotografera i. Alltså tvärtemot vad folk tror. Direkt solljus är inte särskilt smickrande då det blir fula skuggor i ansiktet och ni får kisa obekvämt in i en skinande sol.Varför ska jag boka en fotograf?

En professionell fotograf har ofta erfarenhet av att fotografera olika typer av evenemang och kan avgöra vilken belysning, vilka vinklar och vilken komposition som är bäst för att fånga ditt evenemang på bästa sätt.

Är fotografen rätt för evenemanget?

När du bokar en fotograf hos oss har du alltid möjligheten att se fotografens tidigare arbete. Vi tillhandahåller en profil med information om fotografen och bilder från deras portfolio. Om du vill ha fler bilder kan vi givetvis skicka dem till dig.

Går det att diskutera önskemål i förväg?

Ja, det är viktigt att kommunicera sina egna idéer och förslag till fotografen. Det är således möjligt att ha kontakt innan bokningen för att diskutera önskemål. En bra fotograf tar hänsyn till dina önskemål och anpassar sitt arbete för att uppfylla dina förväntningar.

Vad ska man tänka på när man bokar foto & video?

När du bokar foto och video är det viktigt att tänka på vilket resultat du är ute efter. Vill du ha en aftermovie? Då är en videograf en bra komplettering. Vill ni ha foton? Då är en fotograf eller en fotoautomat en bra lösning. Skillnaden mellan en fotograf och en fotoautomat är att fotografen redigerar bilderna och ser till att de tas emot digitalt. Med fotoautomaten skrivs bilderna ut direkt och du kan dessutom se dem digitalt efter cirka 2 veckor.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via