1 filter
Sortera efter: Relevans
Vill du hyra en komiker? Boka en komiker till din fest, födelsedag eller företagsfest.
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Komiker

Vill du hyra en komiker  till ditt jubileum, bröllopsfest eller företagsfest? Nu behöver du inte leta mer! Evenses erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa komiker, artister, animatörer och shower. Vi erbjuder som till exempel Lakei Louie till din födelsedag, spåtanten Naria för en temafest, en musikalisk björn till barnfester, en full nunna till firmafester och mycket mer. Ta en titt på vilka underhållare som finns här nedan, vi har förmodligen det du letar efter. Kan du inte hitta det, tveka inte att kontakta oss - vi kanske kan hjälpa dig hitta en alternativ underhållare.​

Våra roliga karaktärer är personligen utvalda av oss baserat på deras professionalism, utstrålning och pålitlighet. Dessa karaktärer kan vara roliga och underhållande till din födelsedag, ditt bröllop eller ditt jubileum. Alla våra aktörer har lång erfarenhet och vet hur de hanterar människor.

Evenses erbjudanden är underhållande och presenteras för dig av våra skådespelare. Våra skådespelare älskar sin hobby och kan anpassa sig för att passa in på ditt evenemang perfekt. Du kan kontakta oss på Evenses för att prata om dina önskningar. Baserat på detta så kommer vårt team se vilka skådespelare och skådespelerskor som kan passa dina krav bäst. Du kommer även få direktkontakt med skådespelaren, så du kan känna dig säker på att allt kommer bli så som du har tänkt när det handlar om karaktären, tonen och atmosfären.

En komiker som spelar en karaktär kan vara ett roligt sätt att underhålla dina gäster. En skådespelare tillsammans med dina gäster kommer garanterat skapa skratt och underhållning. Komikerna kan presenteras på olika sätt, du kan till exempel hyra Diva Hollie, en onykter nunna eller en servitris för ett kort uppträdande, men det går också att hyra Lakei Louie eller Whatson som en värd, där ett program tar hela kvällen då de samtidigt läser upp det du vill säga, går runt bland dina gäster, eller gör magiska trick för att välkomna dina gäster.

Hyr en komiker till din fest, födelsedag eller bröllop

Det kan verkligen vara roligt om en komiker går runt bland gästerna, som en av gästerna! Tänk dig vilken överraskning när en av gästerna faktiskt inte ens är en gäst! Detta och massvis av andra idéer kan utföras av våra skådespelare, eller så kan de prata med dig och anpassa sig bra att deras akt passar ditt evenemang. Du kan kontakta oss på Evenses för att diskutera dina önskemål, baserat på detta kommer vårt team leta efter de skådespelare och skådespelerskor som passar dig bäst. Du kommer fortsätta ha kontakt med skådespelaren under processen, så du kan känna dig säker att allt blir som du tänkt, baserat på karaktär och stil. Vi hjälper dig gärna hyra en karaktär!

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.