Rockmusik

Rockmusik till ditt bröllop, företagsfest eller gatufest? Event och artistförmedlingsbyrån Evenses erbjuder en mängd olika rockmusiker att välja mellan till ditt bröllop, mottagning eller festival. Läs mer

Vi rekommenderar

Vill du hyra ett rockband? Kolla in vårt utbud av rockband och rockmusiker och be om en kostandsfri offert på er favorit!

 

Är det din födelsedag snart? Eller vill du anordna en rolig fest till dina vänner, familj och bekanta? Önskar du att alla dina gäster dansarloss? Då skulle ett bra rockband vara ett roligt alternativ.

 

Vi har ett stort utbud av rockband som kan skapa en bra atmosfär för din rock'n'roll-fest. Du kan välja mellan rockband, rock duos, rock DJs och tributeband, som spelar de största rock hitsen. Repertoaren består bland annat av Rolling Stones, Led Zeppelin, Metallica, Queen och Pearl Jam. De garanterar att publiken har det bra och att alla dansar. Dessutom säkerställer banden att publiken upplever en oförglömlig stund som de kommer att vilja komma ihåg.

 

Rockband består generellt av en bassist, gitarrist, trummis och sångare.​

 

Boka rockband för ditt företagsfest, temafest, födelsedag eller festival​

 

Letar du efter ett bra rockband eller en känd rockartist? Vill ni boka ett rockband för er födelsedagsfest, middag eller event? Begär en offert eller ring en av våra eventspecialister.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4