Pop

Skulle ni vilja boka popmusik för ert bröllop, företagsfest eller stadsfestival? Boknings-Agenturen Evenses erbjuder popartister i olika genrer, tillgängliga för er bröllopsfest, mottagning eller festival. Läs mer

Vi rekommenderar

 

Vill ni ha en fest med era vänner? Eller är ni ute efter ett härligt popband, popsångare eller pop DJ för er bröllopsfest? Med oss kan ni definitivt hitta en bra föreställning! Många av våra popband, pop DJs och Popsångare sjunger eller spelar välkänd popmusik, både gammalt som nytt. Fördelen med popmusik är att alla känner igen låtarna och kan sjunga med. Det skapar en härlig födelsedag, bröllop eller fest. Basgitarr, trummor eller elgitarr kan adderas till föreställningen. VI har också Pop DJs som kan spela tillsammans med en musiker, som en saxofonist eller med slagverk, vilket gör föreställningen ännu mer spektakulär.

 

Pop är ett samlingsnamn för all musik släppt efter 60-talet. Popmusik är en förkortning av populärmusik. Musik som tilltalar många människor. Popmusik har ett sound som alla känner igen och kan sjunga med i, som låtar på topplistorna. Popmusik består av: rock, trance, soul, hiphop och RnB.

 

Hyr popartister för er festival, event eller fest.

Är ni ute efter en popsångare eller popduo? Ni är på rätt ställe med boknings-agenturen Evenses. Med fler än 100 popband, erbjuder vi alltid rätt lösning.Se våra alternativ för att hyra en pop-uppsättning. Begär en offert. Vi kan besvara alla era frågor sju dagar i veckan.

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4