Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Pianisten Thom
100% matchning

Pianisten Thom

Vacker musik enligt dina preferenser spelad av en professionell pianist.
Pianisten Thom är en mästare på alla stilar och kan ge dina gäster en ypperlig upplevelse inom pop, jazz, blues eller ...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4950 kr - 7920 kr
Klassiska Duon Ivanovna
100% matchning

Klassiska Duon Ivanovna

Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!
Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt! En violinist ack...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Komponerande cellist och pianist
100% matchning

Komponerande cellist och pianist

Klassisk skolad Cellist/Pianist perfekt till bröllop, företagsfester och andra evenemang
En klassiskt tränad cellist/pianist med 15 års erfarenhet. En välskolad musiker, som har lärt sig från...
Läs mer

Pris på förfrågan
DJ och Trumpetspelare
100% matchning

DJ och Trumpetspelare

Unik musik med en trumpet och en professionell DJ.
Unik show av en trumpet och DJ som spelar de allra bästa hitsen. Vi har även flertalet professionella artister som kan gå med i duon. Denna...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
16950 kr - 27120 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Boka underhållning till din jubileumsfest

Kommer din partner och du att ha varit gifta i 30 år om några månader och vill du ge denna milstolpe en passande hyllning i närvaro av dina vänner och din familj? Eller kanske är det nästa månad fyrtio år sedan din äldsta kollega började arbeta på det företag du nu arbetar på, och du har blivit ombedd att organisera något för att sätta den här kollegan i rampljuset? Oavsett vilken fest eller vilket evenemang du vill anordna är vi övertygade om att det är värt att boka underhållning till ett jubileumsevenemang.

Du kanske tycker att det låter ganska vagt att boka ett jubileum, så vi vill förklara exakt vad vi menar med det. Med jubileum menas först och främst ett festligt firande av en viktig händelse, t.ex. ett bröllop eller grundandet av ett företag. Eftersom det finns otaliga olika jubileum och ännu fler sätt att fira alla dessa typer av jubileum är begreppet jubileum ganska brett.

Att organisera ett jubileum kan vara mycket jobb, Evenses kan till exempel ta över en eller flera uppgifter från dig, men vi kan också ta över hela organisationen, det beror helt på vad du vill. För oss spelar det ingen roll om det är en liten fest eller ett stort firande, vi vet vad som krävs för att göra ett jubileum till en stor succé.

Det behöver inte vara svårt att boka det perfekta jubileumet, men med tanke på det breda utbudet av underhållning i Sverige är det i allmänhet en bra idé att ta hjälp av ett företag som har erfarenhet av sådana bokningar. Alla alternativ passar inte lika bra till det jubileum som du ska organisera. Evenses har en omfattande portfölj av professionella leverantörer av tjänster och liveakter för olika typer av jubileum. Vi vill gärna använda vår expertis och erfarenhet för att hjälpa dig att boka den perfekta jubileumsdagen.

Våra underhållningsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan via offertformuläret på vår webbplats eller via e-post och telefon för att svara på dina frågor om bokning av ett jubileum. Om du först vill utforska erbjudandet själv kan du använda vår sökmotor för att göra din sökning lite mer överskådlig.

Jubileum boka hyr band, DJ, catering till ditt jubileum event eller fest 3.jpeg

Traditionen med jubileum i Sverige

När det gäller att fira en händelse, t.ex. en födelsedag eller en bröllopsdag. Dessa årsdagar, liksom olika andra jubileum, har fått namn av varor som guld, silver och tenn. Namnen hänvisar bland annat till vad personen eller personerna i fråga ska få i gåva på årsdagen. Detta är inte alltid strikt uppfyllt, särskilt inte i Sverige, även om det beaktas, särskilt när det gäller större jubileum. Systemet med dessa beteckningar är därför inte helt formellt. Vissa jubileum har till och med flera kända namn.

Några tips för att organisera ett originellt jubileum

Som vi redan har skrivit finns det många olika typer av jubileer och alla ska inte firas på samma sätt. Att fira din bröllopsdag är till exempel väldigt annorlunda än att ordna en fest för ditt företags 20-årsjubileum. Det finns dock vissa element som förblir identiska eller åtminstone likartade, oavsett tillfälle.

Börja från början: inbjudningarna

En av de viktigaste uppgifterna för dig som arrangör är att hantera gästlistan. Det innebär att du gör en lista över gästerna när du planerar ditt jubileum. Inbjudan är trots allt den allra första "kontakten" som dina gäster har med jubileumet. Genom att göra ett gott intryck redan från början lägger du en bra grund för resten av jubileumet.

Inbjudningskort Jubileum boka hyr band, DJ, catering till ditt jubileum event eller fest 3.jpeg

Ge dina gäster något trevligt att minnas

Ett jubileum handlar i slutändan om att minnas något som du och dina gäster tycker är värt att minnas. Därför vill du som arrangör av jubileumet att de närvarande ska minnas själva firandet. Ett av de bästa sätten att uppnå detta mål är att förbereda något trevligt för dina gäster att ta hem. Det kan även vara en idé att boka en fotograf som skapar visuellt material, allt från foton till collage och videor. Genom att boka en fotograf till ditt jubileum så förevigar du evenemanget.

Vad Evenses kan göra för dig och ditt jubileum

Att boka ett jubileum behöver inte alls vara komplicerat, särskilt om du redan vet mer eller mindre vilken typ av jubileum du ska organisera och hur du vill fira det. Därför är det bra att åtminstone för egen del ha en någorlunda klar uppfattning om detta innan du börjar boka ett jubileum.

Firar du en årsdag? Kommer du snart att fira 25-, 40- eller kanske 60-årsjubileum för ditt företag eller bröllop? Oavsett om det är en personalfest, en jubileumsfest eller en bröllopsfest, tar vi gärna hand om dina underhållningsönskemål för din jubileumsfest. Du kan anlita ett band, en DJ eller en solist för din speciella dag. Det är viktigt att boka rätt artister för den musikaliska inramningen av ditt jubileum. Evenses kan hjälpa dig att göra din fest fantastisk. Valet av musik är mycket viktigt för ditt jubileum.

Evenses arbetar med professionella artister, som i sin tur kan delas upp i solister, duos, trios och band. Om du till exempel vill att folk ska dansa på din jubileumsfest kan du anlita en DJ. Hos oss kan du välja mellan olika typer av DJs, som allround DJ, disco DJ, vinyl DJ och house DJ. Du kan till exempel boka en DJ tillsammans med en saxofonist, violinist eller sångare för ditt jubileum. Förutom de DJ:s som vi erbjuder finns det band som du kan boka. Banden kan användas som dans- eller bakgrundsmusik för din bröllopsdag. Banden erbjuds i olika genrer. Föredrar du en solist på din bröllopsdag? Evenses erbjuder sångare, kvinnliga sångare och solomusiker för att ge musikaliskt mervärde till din fest.

Om du har några frågor om bokning av artister kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också begära en kostnadsfri offert för ditt jubileum.

Jubileum boka hyr band, DJ, caatering till ditt jubileum event eller fest.jpeg

Evenses erbjuder även följande till erat juileum:

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via