1 filter
Sortera efter: Relevans
DJ Maximuss
100% matchning

DJ Maximuss

4 reccensioner

DJ föreställning med vår mångsidiga DJ komplett med professionellt ljud och ljus

Pris på förfrågan
DJ Erase
100% matchning

DJ Erase

3 reccensioner

DJ Erase ger dig ultimat och stilfull lounge- och jazzmusik till festen eller bjudningen.

7950 kr - 12720 kr
DJ Anton
100% matchning

DJ Anton

Professionell house DJ som höjer stämningen till ditt event

Pris på förfrågan
DJ och Trummor
100% matchning

DJ och Trummor

3 reccensioner

Svängiga trummor och en bra DJ. Denna showen med rytmisk musik blir garanterat en hit!

9995 kr - 15990 kr
Boka DJ till din fest, ditt bröllop eller företagsevent!
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

DJ

Behöver du hyra DJ? En viktig del av ditt event eller ditt bröllop är att välja en bra DJ. En DJ skapar en trivsam atmosfär under ditt evenemang. Du kan välja olika musikstilar - en​ house DJ, lounge DJ, DJ och saxofonist , party DJ, Känd DJ eller en allround DJ.

Vi har ett brett utbud av DJ:s när det gäller musikstil. Du kan till exempel hyra DJ som spelar housemusik och är perfekt om man vill skapa ett tryck på dansgolvet.

Ska du gifta dig och letar efter en DJ som spelar varierande musik? Det bästa alternativet för dig är då att hyra DJ som kan spela olika musikstilar. Våra party DJ:s och allround DJ:s passar perfekta för bröllop, mässor och företagsfester, eftersom våra artister kan spela musik från både dagens hits till gamla.

Det är idealiskt för en blandad publik där alla kan festa, dansa och ha roligt. Vill du hyra DJ till bröllop eller vill du hyra DJ till ditt företagsevent? Kolla då in våra DJ:s

Hyra DJ till bröllop, födelsedag eller företagsfest

Det finns även möjlighet att kombinera en DJ med en musiker. Musikern spelar låtar med DJ:n och musikerna kopplar in sina instrument i DJ-systemet. Musikerna kan spela korta sessioner med DJ:n.  Ni kan även boka en VJ som samspelar tillsammans med er DJ!

Alla våra artister tar med sin egen DJ utrustning, så du behöver inte oroa dig för ljus- och ljudutrustning. Har du redan utrustning på plats, så kan du säga till då detta påverkar priset i offerten.

Det kan vara viktigt att veta kostnaden för att hyra DJ till din fest. Vill du ha en riktig show med en känd DJ eller vill du ha en mer budgetvänlig DJ?

Den nödvändiga utrustningen som DJ-båset och ljud- och ljusutrustning är inkluderat i priset när det gäller uthyrningen. En unik lösning går att fixa till varje event, därför gillar vi att prata med dig så vi kan hitta den bästa DJ:n du kan hyra till ditt evenemang.

Hos oss kan du hyra DJ:s som är noga utvalda utifrån deras professionalism, höga kvalitet, entusiasm och stora erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare garantera att de skapar en underbar upplevelse på ditt, evenemang, personalfest eller stora dag.

Det finns även olika DJ-paket som går att boka till ditt bröllop, företagsevent eller fest.

Om du har frågor kring bokning av DJ eller vill ha mer information angående våra DJ’s kan du nå oss sju dagar i veckan via telefon eller mejl.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.