DJ

Vi rekommenderar

DJ EraseDJ Maximuss huren | www.evenses.comDJ Percussionist Saxofoon voor bruiloft of feest | www.Evenses.comLounge DJ boeken | www.Evenses.comAchtergrondmuziek DJ huren | www.Evenses.comDJ voor muzikale omlijsting | www.Evenses.comDJ voor achtergrondmuziek | www.Evenses.comDJ EraseDJ EraseDJ EraseDJ Erase

DJ Erase

3 reccensioner

DJ Erase ger dig ultimat och stilfull lounge- och jazzmusik till festen eller bjudningen.

Från
7950
Vill du hyra DJ till din fest, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra DJ’s nedan och begär en kostnadsfri offert!

Behöver du hyra DJ?En viktig del av ditt event eller ditt bröllop är att välja en bra DJ. En DJ skapar en trivsam atmosfär under ditt evenemang. Du kan välja olika musikstilar - en​ house DJ, lounge DJ, DJ och saxofonist , party DJ, eller en . Läs mer...

 

Vi har ett brett utbud av DJ:s  när det gäller musikstil. Du kan till exempel hyra DJ som spelar housemusik och är perfekt om man vill skapa ett tryck på dansgolvet.  

 

Ska du gifta dig och letar efter en DJ som spelar varierande musik? Det bästa alternativet för dig är då att hyra DJ som kan spela olika musikstilar. Våra party DJ:s och allround DJ:s är perfekta för bröllop, mässor och företagsfester, eftersom våra artister kan spela musik från både dagens hits till gamla.

 

Det är idealiskt för en blandad publik där alla kan festa, dansa och ha roligt. Vill du hyra DJ till bröllop eller vill du hyra  DJ till ditt företagsevent? Kolla då in våra DJ:s

 

Hyra DJ till bröllop, födelsedag eller företagsfest

 

 Det finns även möjlighet att kombinera en DJ med  en musiker. Musikern spelar låtar med DJ:n och musikerna kopplar in sina instrument i DJ-systemet. Musikerna kan spela korta sessioner med DJ:n.  

 

 

Alla våra artister tar med sin egen DJ utrustning, så du behöver inte oroa dig för ljus- och ljudutrustning. Har du redan utrustning på plats, så kan du säga till då detta påverkar priset i offerten.

 

 

Det kan vara viktigt att veta kostnaden för att hyra DJ till din fest. Vill du ha en riktig show med en känd DJ eller vill du ha en mer budgetvänlig DJ?

Den nödvändiga utrustningen som  DJ-båset och ljud- och ljusutrustning  är inkluderat i priset när det gäller uthyrningen. En unik lösning går att fixa till varje event, därför gillar vi att prata med dig så vi kan hitta den bästa DJ:n du kan hyra till ditt evenemang.

 

Hos oss kan du hyra DJ’s som är  noga utvalda utifrån deras professionalism, höga kvalitet, entusiasm och stora erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare  garantera att de skapar en underbar upplevelse på ditt, evenemang, personalfest eller stora dag.

 

 

Det finns även olika DJ- paket som går att boka till ditt bröllop, företagsevent  eller fest.

Om du har frågor eller vill ha mer information kan du nå oss sju dagar i veckan via telefon eller mejl.

 

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4