DJ, Sax & Drums är en premium liveact med DJ, saxofon & percussion som har lång erfarenhet av spelningar både i Sverige och internationellt. Tillsammans har de minst 150 spelningar per år och spelar både egen musik och fräscha remixer på kända låtar. I grunden spelar de modern klubbmusik med hög igenkännighetsfaktor blandat med klassiska soul, funk och discolåtar i nya remixer.

Duon diskuterar så klart gärna inriktning på musik och önskelåtar med er innan festen. Setup består av DJ, Saxofon & Percussion (kompakt bongos och congas med effekter) som kompletterar musiken på ett snyggt stilrent sätt.

Oavsett vilken riktning musiken tar har vi alltid en väg att gå där både saxen och trummorna kommer till sin rätt. I nätverket finns även andra instrumentalister och vokalister som vi är väldigt samspelta med som på ett naturligt sätt kan kopplas på vårt koncept.

Daniel har efter två år på Skurups folkhögskolas jazzmusikerutbildning och en masterutbildning i Improvisationsmusik på Malmö musikhögskola äntligen hittat hem i den elektroniska musiken. Han har specialanpassat sin saxofon och sina trummor för att på bästa sätt smälta in i de elektroniska ljudmattorna som skapas utav Pierre.

Pierre har i över 20 år varit en av Sveriges mest anlitade DJ:s på både företagsevent, privatfester och bröllop och har alltid premierats för sin lyhördhet och sin förmåga att läsa av en publik. Hans mixande ger en röd tråd genom kvällen där låtarna vävs samman till ett dynamiskt, energiskt crescendo som får dansgolvet i extas.

De spelar alltid på toppmoderna ljudsystem väl tilltagna för ändamålet med stilrena ljuseffekter som rör sig i takt till musiken. Vi har även tillgång till många specialanpassade effekter efter önskemål. För oss är helheten med ljud, ljus, apperance, musikval, klädsel, visuals med mera allt en viktig del i ett lyckat performance.