Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
DJ Maximuss
100% matchning

DJ Maximuss

DJ föreställning med vår mångsidiga DJ komplett med professionellt ljud och ljus
Vår allsidiga DJ föreställning tillhandahålls av Fest DJ’n ’Maximuss’. Föreställningen är ett omfattande paket...
Läs mer

4,8 (4 reccensioner)
Pris på förfrågan
DJ Erase
100% matchning

DJ Erase

DJ Erase ger dig ultimat och stilfull lounge- och jazzmusik till festen eller bjudningen.
Stilren bakgrundsmusik i form av lounge och jazz till middagsbjudningen, mottagningen eller eventet. ...
Läs mer

4,4 (3 reccensioner)
7950 kr - 12720 kr
DJ Anton
100% matchning

DJ Anton

Professionell house DJ som höjer stämningen till ditt event
Rutinerad DJ som genom åren hunnit med spelningar på klubbar och festivaler, bröllop och event över hela södra Sverige, samt konser...
Läs mer

Pris på förfrågan
DJ och Trummor
100% matchning

DJ och Trummor

Svängiga trummor och en bra DJ. Denna showen med rytmisk musik blir garanterat en hit!
Vår trummis ger dig en svängig och rytmisk live show. Detta är något som dina gäster inte kommer glömma ...
Läs mer

4,4 (3 reccensioner)
24610 kr - 39375 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

DJ till bröllop i Göteborg

Letar du efter en DJ till ditt bröllop i Göteborg?

Göteborg, Sveriges näst största stad, är känd för sin vackra skärgård, historiska byggnader och pulserande kulturliv. Från dess tidiga dagar som en handelsstad till dess nuvarande status som en kulturell smältdegel, har Göteborg alltid varit i centrum för händelserna. När du planerar ditt drömbröllop i denna fantastiska stad, finns det en ingrediens som kommer göra din stora dag ännu mer oförglömlig: musik. Och vem är bättre att leverera detta än en professionell DJ?

bröllopsunderhållning göteborg.jpg

Musikens och DJ'ns roll

Musik är hjärtat av varje fest, och på ett bröllop blir det ännu viktigare.
Det är musiken som sätter tonen, skapar atmosfären och blir ljudspåret till era minnen. Att välja rätt DJ kan göra skillnaden mellan en trevlig fest och en oförglömlig upplevelse. Låt oss utforska hur en DJ kan förgylla ditt bröllop.

Skapa den rätta stämningen: Bröllopsplanering kan vara överväldigande med så många detaljer att tänka på. När du bokar en DJ genom oss kan du känna dig trygg i att veta att musiken är i goda händer. Våra DJ kan läsa av rummet och anpassa musiken efter stämningen. En DJ kan läsa av rummet och anpassa musiken efter stämningen. Från lugna ballader under middagen till upplyftande danslåtar när festen drar igång, kommer en DJ att se till att varje ögonblick känns rätt.

Personlig touch: Varje par har sin egen historia och musiksmak. En DJ kan skräddarsy en spellista som speglar er kärlekshistoria och era personliga preferenser. Oavsett om ni önskar en nostalgisk resa genom decennierna, moderna hits eller en blandning av båda kommer våra DJ's anpassa sig efter era önskemål.

Teknisk expertis: Moderna bröllop kräver ofta komplex ljud- och ljussättning. En professionell DJ kommer, förutom att leverera fantastisk musik, med den tekniska kunskapen som krävs för att säkerställa att allt låter och ser perfekt ut. De hanterar ljud, ljus och allt däremellan, vilket garanterar att allt går smidigt på din stora dag.

Göteborgs historiska bakgrund

Göteborg, grundat 1621 av Gustav II Adolf, har alltid varit en viktig knutpunkt för handel och kultur. Staden har genom tiderna utvecklats från en liten befäst handelsstad till Sveriges näst största stad. Med sin rika sjöfartshistoria, pittoreska kanaler och ståtliga arkitektur, har Göteborg alltid varit en smältdegel av kulturer och traditioner. Dess hamn, en av de största i Norden, har välkomnat skepp och sjöfarare från fjärran länder, vilket har bidragit till stadens dynamiska och mångkulturella atmosfär.

Denna unika kombination av historia och modernitet gör Göteborg till en idealisk plats för bröllop. Stadens gamla byggnader, vackra parker och romantiska vattenutsikter erbjuder en perfekt bakgrund för ditt stora ögonblick. Oavsett om du drömmer om en ceremoni vid vattnet, i en historisk kyrka eller i en modern festlokal så har Göteborg något att erbjuda för varje par.

boka bröllopsdj göteborg .jpg

Varför Evenses?

Evenses står inte bara för kvalitet, utan också för en personlig touch. Vi förstår att varje bröllop är unikt, och vi strävar efter att matcha dig med den perfekta DJ:n som förstår dina behov och önskemål. Låt oss utforska vad vi kan erbjuda dig när du bokar en DJ till ditt bröllop i Göteborg.

Erfarenhet: Våra DJs har erfarenhet av att spela på bröllop och vet exakt hur man skapar den rätta stämningen för varje del av din stora dag.

Bred repertoar: Oavsett om du vill ha klassiska bröllopslåtar, modern pop, jazz eller något annat, har vi DJs som tillgodoser just dina önskemål.

Fullständig service: När du bokar med Evenses, får du inte bara en DJ. Du får en fullständig service som inkluderar planering, teknisk support och uppföljning.

Så vad väntar du på?

Ditt bröllop i Göteborg förtjänar det allra bästa. Med stadens rika historia som bakgrund, kan du skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster. Och vad kan vara bättre än att komplettera denna upplevelse med perfekt vald musik?

Ta chansen att göra ditt bröllop oförglömligt. Boka en DJ genom Evenses idag och säkerställ att ditt bröllop i Göteborg blir en händelse att minnas för livet. Med vår expertis och passion för musik, lovar vi att göra din stora dag ännu mer speciell!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.



Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via