Limited Edition Entertainer

Trubadur med erfarenhet, förmåga att läsa av gäster och anpassa spelningen efter dina önskemål.

4,8 av 5 stjärnor
5450 kr - 8720 kr
0001.2.jpg
Hyr Trubadur & Entertainer Hos Evenses - Evenses.se
Hyr Trubadur & Entertainer Hos Evenses - Evenses.se
0001.2.jpg
Kontrollera tillgängligheten för Limited Edition Entertainer här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang

Limited Edition Entertainer är ett 'One man band'. Han står för musikunderhållningen på bröllopet, födelsedagsfesten eller företagsfesten. Möjligheten finns att boka Limited Edition Entertainer som traditionell trubadur om du vill att han sjunger och spelar gitarr eller som ett partyband om du vill att han riggar upp högtalarsystem och scenljus.

TRUBADUR & PARTYBAND

Limited Edition Entertainer har lång erfarenhet och sedan 1995 arbetat som heltidsmusiker samt turnerat både i Sverige och utomlands. Han bokas ofta till företagsevent, after-beach fester, privata fester, kick offer, after-ski fester och pubar.

Limited Edition Entertainer skiljer sig från mängden genom hans ljuva sångröst samt förmåga att ständigt läsa av publiken och anpassa spelningen efter gästernas önskemål. Han har en väldigt bred repertoar vilket gör att han lämpas bra för att underhålla bredare målgrupper och större sällskap.

MIDDAGSUNDERHÅLLNING, MUSIKQUIZ & SHOW

Limited Edition Entertainer är ett perfekt val om ni söker middagsunderhållning, Popquiz / Musikquiz, Partymusik, Trubadur eller scenshow! Han skapar skön energi under middagen och sätter alltid gästernas välmående först. Som en kund uttryckte det; ”Limited Edition Entertainer är ett säkert kort: Kanske världens bästa enmansband”

Repertoar Limited Edition Entertainer

Genre

Pop
Rock
Schlager
Funk
Disco
4 reccensioner
4,8 av 5 stjärnor
Mats Larsson
5 av 5 stjärnor
Limited Edition Entertainer "Kanske Sveriges bästa enmansband". Jag bokar honom på viktiga event där underhållningen måste vara 100% Med Limited Edition Entertainer blir det alltid super! Med sina starka sångröst och sköna sätt att ta hand om publiken är det ett nöje att boka in Limited Edition Entertainer ! Låter alltid bra och levererar hela tiden bra underhållning och show! Jag rekommenderar verkligen att låta Limited Edition Entertainer stå för musiken och glädjen på ert kommande event!
Johanna Lorenz
4 av 5 stjärnor
Limited Edition Entertainer är säkert kort när det gäller underhållning! Med sin röst och sitt positiva sätt och sin proffsighet och musikalitet så gör han alla kunder glada och nöjda! Oavsett om det är en litet eller stort sällskap! Man kan alltid lita på att han löser uppgiften på ett bra sätt! Så vi kan varmt rekommendera Limited Edition Entertainer som samarbetspartner!
Peter Engman
5 av 5 stjärnor
Vi på OKQ8 kan verkligen rekommendera att boka in Limited Edition Entertainer när det gäller viktiga event såsom kick-offer och liknande! Limited Edition Entertainer levererar varje gång! Han har förmågan att anpassa repertoaren och läsa av publiken och att få igång gästerna! Det blir en härlig show varje gång,både under middagen och senare under kvällen! Vi har bokat större band men Limited Edition Entertainer är bättre! Ett givet val när det gäller underhållning!
Sara på Sundbyholmsslott
5 av 5 stjärnor
På Sundbyholms Slott använder vi Limited Edition Entertainer som leverantör när det gäller underhållning. Våra gäster har blivit mycker nöjda oavsett om Limited Edition Entertainer uppdrag har varit som musiker eller Toastmaster. Limited Edition Entertainer underhåller såväl små som stora grupper med sina popquizer eller helkvällar med One Man Band och mycket fart på dansgolvet. Så gör som vi på Sundbyholms Slott - använd Clas som underhållare!

Relaterade produkter

Trubaduren Robin

Trubaduren Robin

4 reccensioner

Boka trubaduren robin som förgyller ditt event, bröllop, fest, afterski genom sin scennärvaro

6995 kr - 11190 kr
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.