< Tillbaka till Sök

Limited Edition Entertainer

Trubadur med erfarenhet, förmåga att läsa av gäster och anpassa spelningen efter dina önskemål.
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Clas Lundqvist "Kanske Sveriges bästa enmansband" Jag bokar Clas på viktiga event där underhållningen måste vara 100% Med Clas blir det alltid super! Med sina starka sångröst och sköna sätt att ta hand om publiken är det ett nöje att boka in Clas Lundqvist! Låter alltid bra och levererar hela tiden bra underhållning och show! Jag rekommenderar verkligen att låta Clas stå för musiken och glädjen på ert kommande event!"
Mats Larsson
5
"Clas Lundqvist är säkert kort när det gäller underhållning! Med sin röst och sitt positiva sätt och sin proffsighet och musikalitet så gör han alla kunder glada och nöjda! Oavsett om det är en litet eller stort sällskap! Man kan alltid lita på att Clas löser uppgiften på ett bra sätt! Så vi kan varmt rekommendera Clas Lundqvist som samarbetspartner!"
Johanna Lorenz
4
"Vi på OKQ8 kan verkligen rekommendera att boka in Clas Lundqvist när det gäller viktiga event såsom kick-offer och liknande! Clas levererar varje ! gång! Han har förmågan att anpassa repertoaren och läsa av publiken och att få igång gästerna! Det blir en härlig show varje gång,både under middagen och senare under kvällen! Vi har bokat större band men Clas är bättre! Ett givet val när det gäller underhållning!"
Peter Engman
5
"På Sundbyholms Slott använder vi Clas Lundqvist som leverantör när det gäller underhållning. Våra gäster har blivit mycker nöjda oavsett om Clas uppdrag har varit som musiker eller Toastmaster. Clas underhåller såväl små som stora grupper med sina popquizer eller Helkvällar med One Man Band och mycket fart på dansgolvet. Så gör som vi på Sundbyholms Slott - använd Clas som underhållare!"
Sara på Sundbyholmsslott
5

Limited Edition Entertainer

Limited Edition Entertainer är ett 'One man band'. Han står för musikunderhållningen på bröllopet, födelsedagsfesten eller företagsfesten. Möjligheten finns att boka Limited Edition Entertainer som traditionell trubadur om du vill att han sjunger och spelar gitarr eller som ett partyband om du vill att han riggar upp högtalarsystem och scenljus.

 

TRUBADUR & PARTYBAND

Limited Edition Entertainer har lång erfarenhet och sedan 1995 arbetat som heltidsmusiker samt turnerat både i Sverige och utomlands. Han bokas ofta till företagsevent, after-beach fester, privata fester, kick offer, after-ski fester och pubar.

Limited Edition Entertainer skiljer sig från mängden genom hans ljuva sångröst samt förmåga att ständigt läsa av publiken och anpassa spelningen efter gästernas önskemål. Han har en väldigt bred repertoar vilket gör att han lämpas bra för att underhålla bredare målgrupper och större sällskap.

 

MIDDAGSUNDERHÅLLNING, MUSIKQUIZ & SHOW

Limited Edition Entertainer är ett perfekt val om ni söker middagsunderhållning, Popquiz / Musikquiz, Partymusik, Trubadur eller scenshow! Han skapar skön energi under middagen och sätter alltid gästernas välmående först. Som en kund uttryckte det; ”Limited Edition Entertainer är ett säkert kort: Kanske världens bästa enmansband”