Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Limited Edition Entertainer
100% matchning

Limited Edition Entertainer

Trubadur med erfarenhet, förmåga att läsa av gäster och anpassa spelningen efter dina önskemål.
Limited Edition Entertainer är ett 'One man band'. Han står för musikunderhållningen på bröllop...
Läs mer

4,8 (4 reccensioner)
5450 kr - 8720 kr
TS-music
100% matchning

TS-music

Hyr trubaduren och sångaren TS-music till din bröllopsfest, födelsedagsfest eller ditt företagsevent Läs mer

5 (7 reccensioner)
Pris på förfrågan
Violist och Elgitarrist
100% matchning

Violist och Elgitarrist

Violist och elgitarrist duo med en stor repertoar och lång erfarenhet.
Denna du består av en violist och en elgitarrist. De har känt varandra i många år och tillsammans byggt upp en stor repe...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
9945 kr - 15910 kr
The One Man Band
100% matchning

The One Man Band

Skojfrisk trubadur med lång erfarenhet som skapar drag på dansgolvet.
The One Man Band är en rolig och skojfrisk trubadur med lång erfarenhet. The One Man Band började spela redan under 90 ta...
Läs mer

Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Gitarrister

Boka en gitarrist till ditt nästa evenemang!

När du planerar ett evenemang, oavsett om det är ett företagsevent, en födelsedagfest eller ett bröllop, är musiken en av de mest centrala aspekterna. Och vad kan vara mer tidlöst och universellt än tonerna från en gitarr? Hos Evenses förstår vi kraften i detta klassiska instrument och erbjuder dig möjligheten att boka en professionell gitarrist för ditt nästa evenemang. Låt oss tillsammans ge ditt evenemang den musikalisk touch som det förtjänar!

Ska du anordna en cowboyfest för din yngste son och letar du efter en överraskning för honom? Känner du att en sista detalj för tapas och dans med vänner fortfarande saknas? Eller är du och din partner fans av rock 'n roll och vill ha en liveuppträdande på er bröllopsdag? Oavsett kan ett liveuppträdande av en gitarrist vara det som tar ditt evenemang till nästa nivå.

boka gitarrist.jpg

Gitarr och dess historia

Gitarrer har en rik historia som sträcker sig över tusentals år. Ursprungligen härstammar de från antika civilisationer där liknande stränginstrument spelades. Med tiden har gitarren utvecklats och anpassats av olika kulturer, vilket har lett till skapandet av många olika typer av gitarrer, från den klassiska akustiska gitarren, den resonanta och kraftfulla elgitarren, den romantiska spanska gitarren och den lugnande basgitarren, för att nämna några.

Gitarrister har alltid varit i framkant av musikalisk innovation. Legendariska gitarrister som Jimi Hendrix, Eric Clapton och Paco de Lucía har alla satt sin prägel på musikhistorien, och visat hur mångsidigt och uttrycksfullt instrumentet kan vara.

Hur en gitarrist kan göra ditt evenemang oförglömligt

 • Mångsidighet: En gitarrist kan spela allt från lugna bakgrundsmelodier till huvudakter som fängslar publiken. Oavsett om du vill ha jazz, rock, klassiskt eller flamenco, kan en gitarrist leverera just det.
 • Skapa en atmosfär: Gitarrmusik kan skapa en intim och avslappnad atmosfär - perfekt för mingel, cocktailtimmar eller som bakgrundsmusik under en middag.
 • Personlig Touch: En gitarrist kan anpassa sin repertoar efter dina önskemål, vilket ger ditt evenemang en personlig och unik känsla.

professionell gitarrist.jpg

Evenses vid din sida

Att boka en gitarrist behöver inte vara svårt alls, men det är bra att ha en uppfattning om vilken typ av gitarr eller vilken typ av musik du letar efter. Genom Evenses kan du boka solo gitarrister men också dem i kombination med andra musikaliska element, såsom sång eller DJ-set.

Vi på Evenses har ett brett utbud av professionella gitarrister som kan anpassa sig efter ditt evenemangs specifika behov. Vårt team av experter kommer att guida dig genom bokningsprocessen, svara på alla dina frågor och se till att allt går smidigt på evenemangsdagen.

 1. Kvalitetssäkring: Alla våra gitarrister har genomgått en noggrann urvalsprocess. Vi garanterar hög kvalitet, professionalism och en oförglömlig upplevelse.

 2. Personlig Service: Vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och önskemål, och matcha dig med den perfekta gitarristen för ditt evenemang.

Så vad väntar du på?

Musik är hjärtat av varje evenemang, och valet av rätt musiker kan göra skillnaden mellan ett bra evenemang och ett fantastiskt evenemang. En gitarrist erbjuder en kombination av mångsidighet, elegans och personlig touch som få andra musiker kan matcha.

Med Evenses vid din sida kan du vara säker på att du får den bästa musikaliska upplevelsen för ditt evenemang. Vi har expertisen, erfarenheten och passionen för att göra ditt evenemang till en oförglömlig upplevelse.

Så, när du planerar ditt nästa evenemang, tänk på den tidlösa skönheten av gitarrmusik och hur den kan förhöja din upplevelse. Kontakta oss idag och boka en gitarrist som kommer att ta ditt evenemang till nästa nivå!Vilken typ av musik spelar en gitarrist?

En gitarrist kan spela olika typer av musik, allt från rock till pop och klassiskt. Ofta har gitarrister en bred repertoar av musikstycken, men det är alltid bra att ta reda på vilka typer av musik den önskade gitarristen kan spela.

Hur avgör jag vilket instrument som passar evenemanget?

Vilken typ av instrument du väljer beror på vilken typ av evenemang du anordnar och vilken atmosfär du vill skapa. Om du till exempel ska anordna ett formellt affärsmöte skiljer det sig vilka instrument som passar jämfört med vid ett mer festligt event. Vi hjälper gärna till och ger råd, allt vi behöver är en beskrivning av tillfället och gästerna.

Kan en instrumental musiker uppträda utomhus?

När du bokar en musiker till att uppträda utomhus bör du tänka på väder och miljö. Se till att musikern är skyddad från regn eller vind och att de kan förstärka ljudet om det behövs. Det kan också vara bra att ha en reservplan i händelse av dåligt väder. Särskilt på vintern kan de flesta musiker inte uppträda utomhus. Även vid fint väder kan skydd från sol och hettan behövas för musikerna.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via