Malmö

Planerar du bröllop eller firmafest i Malmö och vill boka underhållning för detta ändamål? Som artistförmedlare i Malmö hjälper vi dig gärna till att hitta rätt underhållning till ditt evenemang i Malmö! Läs mer

 

Malmö är Sveriges tredje största stad och här hittar du bland Sveriges högsta byggnad Turning Torso samt Sveriges längsta bro Öresundsbron. I Malmö har Evenses har ett stort utbud av DJs, musikanter bröllopsband, coverband, jazzband och även fotografer & bröllopsfotografer. Vår underhållning kan bokas till privata fester, personalfester eller bröllop i Malmö och hela Skåne.

 

 

Malmö har ett rikt kulturliv och några av stans återkommande musikfestivaler är: Goodnight Sun, Malmöfestivalen, Skånska operan och Sommarscenen Malmö.  Vi på Evenses har lång erarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med deras evenemang. Letar du efter DJ i Malmö? En känd artist för din fest? Eller ett häftigt bröllopsband i Skåne? Då har du hamnat rätt.

 

Alla våra artister och samarbetspartners är utvalda utifrån deras professionalism, kvalitet, entusiasm och erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare i Malmö garantera att alla våra handlingar är professionella och att de skapar en underbar upplevelse på ditt bröllop, evenemang eller personalfest.

 

Så oavsett om du är intresserad av att boka coverband Malmö, DJ i Malmö, fotograf i Malmö eller inte har bestämt dig och bara letar livemusik i Malmö kan du vända dig till oss på Evenses.  I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor kan du kontakta oss alla vardag från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna eller svarar på dina frågor.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4