< Tillbaka till Sök

DJ Maximuss

DJ föreställning med vår mångsidiga DJ komplett med professionellt ljud och ljus
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Det var en väldigt bra kväll! Allt var perfekt och DJ’n gjorde ett bra jobb!Han var en trevlig kille och spelade exakt det vi ville höra! Tack så jättemycket för detta, speciellt för DJ’n! Hälsningar Liselot och Rob."
Liselot en Rob Zwerts
4
"Tack så jättemycket för underhållningen ni tillhandahöll på vår fest: vilken bra kväll! En fantastisk fest! Vi har fått så många komplimanger gällande DJ’n och saxofonisten. "
Ralf en Priscilla Zuiderhoek
5
"Jag var väldigt nöjd med DJ föreställningen: förståelse, precision och att han lyssnade på alla mina önskemål.Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera det här, DJ’n gjorde festen till en succé! "
Marc Grootsman
4
"DJ Maximuss hebben wij geboekt, en het was een super avond. Wij hebben met z\'n alle genoten en veel positieve reacties gehad van de gasten!"
Luke Metsmans
0

DJ Maximuss

Vår allsidiga DJ föreställning tillhandahålls av Fest DJ’n ’Maximuss’. Föreställningen är ett omfattande paket som inkluderar en allround, professionell DJ, ljudutrustning och en superb ljusshow!

Alla våra DJ’s är professionella artister med häpnadsväckande kvaliteter.

 

100% nöjd-kund garanti

Evenses har ett team av sex anställda DJs: alla har fått sin erfarenhet från hundratals fester, bröllop och företagsevent. Våra DJ’s är noga utvalda av oss baserat på deras erfarenhet, framträdande och kreativitet. Vi jobbar med ett ungt team av förberedda, hjälpsamma och professionella DJs.

Vi kan garantera att föreställningen alltid håller igång tack vare vårt duktiga DJ team.​

 

Komplett paket med ljus, ljud och DJ utrustning: den allsidiga DJ föreställningen kommer med all nödvändig utrustning. Vi tar hand om alla små detaljer för dig: professionell DJ, snyggt DJ bås, lämpligt ljudsystem och en fin ljusshow.

 

Som ett resultat av vår långa erfarenhet, har vi levererat DJ föreställningar på flertalet Holländska fester. Detta kan vara allt från eleganta slott, intima hemmafester och urbana fester till båtturer på kanaler. Vi kan anpassa DJ föreställningen för att passa både lokalens begränsningar och dina personliga önskemål. Vi kan också förhöja DJ föreställningen med trevliga tillägg som t.ex: en saxofonist, kvinnlig sångerska, slagverk och/eller ett upplyst dansgolv. Vi anpassar föreställningen för att passa lokalen och dina behov på bästa sätt. 

 

Dina önskningar är grundläggande för vår planering:

Vi gör allt vi kan för att säkerhetsställa att musiken fullständigt når dina önskemål. Du bekräftar vilka låtar du föredrar vid bokningstillfället, hur ordningen av eventet ska organiseras och andra speciella önskemål som t.ex. en öppningsdans. Våra DJs har en bred repertoar med över 10.000 låtar att välja från. Dem kan spela vilken stil du än önskar: från populär dansmusik till kända låtar du kan sjunga med till, raw soul, svängig disco och dansklassiker. Våra kvinnliga sångerskor har en fantastisk improvisations förmåga och har även en väldigt bra repertoar. Våra sångerskor bemästrar en stor variation av musikstilar.

 

Bra tillägg:

Du kan lägga till mer till vår mångsidiga DJ föreställning, allt efter vad du önskar och föredrar. Tänk på en uppgradering för denna exklusiva DJ föreställning, ett upplyst dansgolv eller fina videos. En live musiker som spelar tillsammans med DJ’n är också en möjlighet. Hur skulle det vara med en funkig saxofonist, en modern violinist, trendig harpspelerska, social kvinnlig sångerska eller spännande slagverk för att runda av kvällen?

 

Vill du hyra en fest DJ för ditt bröllop eller din fest? Du kan boka den mångsidiga DJ’n Maximuss hos Evenses. Allt är möjligt för skräddarsydda event, tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!