< Tillbaka till Sök

LED Dance Show

Ett dansstycke där en LED-show kombineras med dans vilket resulterar i ett fantastiskt framträd
Pris från: 
7 495,-
5

Referenser

"Unik och formidabel akt! Detta var ett oslagbart inslag på vår företagsfest. Vi är mer än nöjda, stort tack! "
Rina en Richard Kremer
5
"Allting var perfekt planerat! Tjejerna var omtänksamma och gjorde ett bra jobb, precis som vi förväntade oss. De är jättebra!"
Theo Klaassen
4
"Vi ville ha något speciellt på vår öppna dag på vår skola. Både de nya och gamla eleverna blev häpna av den fantastiska showen som inkluderade vår logotyp!"
Dhr. Boelsma - Vellesan College
4

LED Dance Show

Denna LED-show kan bokas in för en öppningsvisning eller kanske som en mellanakt vid eventet, företagsfesten eller festivalen. Kan även bokas in till teatrar, klubbar och födelsedagsfester. Varje framträdande är unikt och individuellt såväl dansen som ljusshowen. Dansen kombineras med LED-showen för att skapa förbluffande underhållning.

 

Olika texter och bilder kan visas upp vid framträdandet: varumärken, företagsnamn, logotyper eller produktbilder. Bröllops-, födelsedags- och julhälsningar kan framföras på ett spektakulärt sätt genom LED-showen. Varje display kan innehålla upp till 4 texter och 10 bilder och varje element behålls på displayen under några sekunder så publiken kan uppfatta dess budskap. Vi tar alltid kontakt med klienten i förväg för att vara säkra på att allt når upp till det förväntade resultatet. En show varar under cirka 5 minuter.

 

VIll du boka en LED dansshow för eventet, bröllopet eller festen? Framförandet kan bokas genom Evenses. Både för din företagsfest eller öppningsceremoni. Fyll i kontaktformuläret och tveka inte på att kontakta oss vid frågor. Vi är tillgängliga under hela veckan.