Partyband

Vill du hyra ett partyband till ditt bröllop, din födelsedag eller din mottagning? Våra partyband är redo att ta ditt evenemang till nästa nivå med sin festmusik. Du kan boka olika dans- och musikgrupper från vårt bokningskontor. Här erbjuder vi dig partyband som spelar olika genrer som exempelvis hitlåtar från 70-tal, 80-tal och 90-tal. Pop, latino, soulmusik och mycket, mycket annat!

Vi arbetar endast med professionella musiker som vi känner och som vi personligen har pratat med. Varje artist väljs utifrån deras passion, musikalitet och utseende. Det är så vi säkerställer kvaliteten på våra sångare. Vill du ha gyllene partymusik med blåsinstrument? Då kan du boka bandet "No Loose Ends". Om du vill boka ett allround dansband för din företagsfest, som mestadels fokuserar på  de nuvarande topp 40-hitlåtarna, då kan du boka ett coverband. Om du gillar riktiga, välkända musikgrupper som "Vengaboysl" eller "Racoon", så kan du boka en av dessa. Under din fest kommer våra välkända band att imponera på dina gäster. Förutom att hyra ett partyband till ditt evenemang, kan vi även erbjuda en kombination av musik och välkända DJ:s.

Boka ett partyband till din mottagning, din födelsedag eller ditt bröllop.

Vi vet hur viktigt det är att slippa obehagliga överraskningar under födelsedagen, bröllopet eller mottagningen, därför vill vi gärna få kontakt med dig före ditt evenemang. Då kan vi erbjuda dig möjligheten att kommunicera med våra artister. Vi tar gärna emot dina önskemål, vi vill att du njuter av ditt evenemang utan någon stress. Vi kan dessutom diskutera extra personliga detaljer till din fest tillsammans med dig och även justera priserna utifrån dessa önskemål. Alla Evenses priser är inklusive allt.

Om du har frågor gällande bokning av en av dessa artister eller band till din fest, då kan du alltid ringa till oss. Vi är alltid redo att prata med dig! Du kan också klicka på följande länkar för mer information om bandet som du vill boka.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.