Hyr ett fotobås

Att hyra ett fotobås är ett trevlig tillägg till ditt bröllop, din födelsedag eller mottagning. Evenses erbjuder ett urval av fotobås och fotografer som du kan hyra i olika former och storlekar, som till exempel ett LED fotobås, ett budget fotobås, ett mindre bås deluxe och mycket mer!

En fest utan bilder är inte roligt. Det är alltid kul att fånga din fest med hjälp av bilder eller videofilmer. Underhållningsbyrån Evenses erbjuder förutom fotobås, också en video gästbok, där dina gäster kan lämna ett fint meddelande via en egeninspelad video. Som värd får du en bra uppfattning om hur dina gäster har upplevt festen och att spela in sina meddelanden är dessutom roligt för dem! När du använder ett fotobås på din fest får alla dina gäster en trevlig souvenir av evenemanget. Du kan också välja lite text eller en logotyp som kan placeras längst ner på fotona.

Hyra en ett fotobås för din firmafest, festival eller födelsedag

Är du intresserad av att hyra något av våra fotobås? Begär en offert helt utan måsten. Om du har några frågor kan du kontakta oss 24/7 på telefon och på mejl. Vi hjälper dig med dina frågor om att hyra ett fotobås.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via