Vill du hyra en DJ och en saxofonist? Boka en DJ tillsammans med en musiker till din fest, ditt bröllop eller din födelsedag. Det kan vara perfekt alternativ om du vill göra ditt event lite mer speciellt skapa lite mer färg till ditt event. Vi har svenska DJ:s i många olika stilar och smaker. Evenses jobbar bara med professionella och erfarna DJ:s och musiker. En DJ och en saxofonist är en ultimat kombination för en underhållande kväll.
Våra DJ:s och saxofonister är mycket professionella och noggrant utvalda. Hos Evenses känner vi till alla våra musiker - på det sättet kan vi verkligen garantera kvalitet under ditt evenemang. Om du vill boka en DJ i alla stilar kan du hyra en allround DJ.

Förutom att en DJ kan paras ihop med en saxofon, kan våra DJ:s även paras ihop med andra musikinstrument som fiol, trummor, trumpet och akustisk eller elektrisk gitarr. Våra DJs och saxofonister kan också uppträda i olika genrer.

Våra DJ:s vill anpassa sig efter dina önskemål, vilket naturligtvis är viktigast! Old-school, vinyl eller modern, allt är möjligt med våra DJs-paket. Meddela oss gärna vissa låtar eller genrer som du vill framföra vid ditt evenemang. Vi har ett brett utbud av bröllopsaxofonister i hela Sverige. Saxofonmusik rekommenderas starkt vid din bröllopsmottagning eller bröllopsceremoni. Våra jazz saxofonspelare - våra favorit sax svenska spelare - kommer att göra det bästa på din företagsfest eller födelsedagsfirande.

Hyr en DJ och en saxofonspelare till ditt bröllop, din fest eller ditt event!

Kostnaderna för en DJ med en saxofonist är kompletta; vi vill inte att du ska bli överraskad av oväntade kostnader. Därför gillar vi även att ha kontakt med dig, så vi kan diskutera dina önskemål för att göra ditt evenemang så bra som möjligt. Vi kan även erbjuda andra saker, har du ett DJ-bås eller utrustning? Finns det ljudutrustning till ditt event? Vi kommer kunna hjälpa dig lösa alla dessa problem med vårt kompletta DJ-paket. Dessa paket är alltid prissatta med ett totalpris.

Du kan alltid kontakta oss på Evenses, så att vi kan hjälpa dig välja den bästa underhållningen för din fest. Boka den bästa DJ: n med en saxofonist som instrumentalt ackompanjemang för ditt företagsevenemang, bröllop, drinkmottagning eller Gala för att få den sanna utkänslan. Ta en titt nedan för ett urval av våra artister och hitta din föredragna saxofonist och DJ nu!