Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
PHUSX & Vicious Pear
100% matchning

PHUSX & Vicious Pear

PHUSX & Vicious Pear - Energisk sax och DJ duo som tar din fest till en ny nivå!
PHUSX & Vicious Pear är en proffsig Saxofon och DJ-duo bestående av saxofonisten Mikael och DJn Pehr. Båda ha...
Läs mer

15950 kr - 25520 kr
Namnlöst-1.jpg
1/4
HITMAN
HITMAN
100% matchning

HITMAN

HITMAN skapar en skön och rytmisk atmosfär till ditt event som gör det svårt att stå still.
HITMAN är ett spännande inslag till ditt event där rytmer står i fokus och som gör att dansnerven b...
Läs mer

5995 kr - 25000 kr
Limitless Saxofonist
100% matchning

Limitless Saxofonist

Med sin saxofon levererar han alltid, oavsett om det är soft lounge eller ösiga party-hits.
Limitless Saxofonist är saxofonist från Stockholm som tillsammans med väletablerade DJs spelar och ...
Läs mer

Pris på förfrågan
Saxofonisten Philip
100% matchning

Saxofonisten Philip

Saxofonisten Philip är känd för att utstråla energi, glädje och skapa en grym fest
Philip är en av Sveriges mest bokade saxofonister och har turnerat i Hong Kong, Italien, Spanien, Grekland,...
Läs mer

6995 kr - 11190 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

DJ och saxofonist

Vill du hyra en DJ och en saxofonist? Boka en DJ tillsammans med en musiker till din fest, ditt bröllop eller din födelsedag. Det kan vara perfekt alternativ om du vill göra ditt event lite mer speciellt skapa lite mer färg till ditt event. Vi har svenska DJ:s i många olika stilar och smaker. Evenses jobbar bara med professionella och erfarna DJ:s och musiker. En DJ och en saxofonist är en ultimat kombination för en underhållande kväll.

Våra DJ:s och saxofonister är mycket professionella och noggrant utvalda. Hos Evenses känner vi till alla våra musiker - på det sättet kan vi verkligen garantera kvalitet under ditt evenemang. Om du vill boka en DJ i alla stilar kan du hyra en allround DJ.

Förutom att en DJ kan paras ihop med en saxofon, kan våra DJ:s även paras ihop med andra musikinstrument som fiol, trummor, trumpet och akustisk eller elektrisk gitarr. Våra DJs och saxofonister kan också uppträda i olika genrer, och finns utspridda runt hela landet såsom dj och saxofonist i Skåne, Stockholm, Uppsala, Göteborg osv.

Våra DJ:s vill anpassa sig efter dina önskemål, vilket naturligtvis är viktigast! Old-school, vinyl eller modern, allt är möjligt med våra DJs-paket. Meddela oss gärna vilka låtar eller genrer som du vill ska framhävas vid ditt evenemang. Saxofonmusik rekommenderas starkt vid din bröllopsmottagning eller bröllopsceremoni. Vi har ett brett utbud av bröllopssaxofonister i hela Sverige. Våra jazz saxofonspelare kommer garanterat att höja stämningen på ditt event, oavsett om det är ett bröllop, födelsedagsfest, årsfest, företagesevent osv.

Hyr en DJ och en saxofonspelare till ditt bröllop, din fest eller annat event!

Kostnaderna för en DJ med en saxofonist är kompletta; vi vill inte att du ska bli överraskad av oväntade avgifter. Därför har vi även kontakt med dig, så vi att kan diskutera dina önskemål för att göra ditt evenemang så bra som möjligt. Vi kan även erbjuda annat smått och gott, har du ett DJ-bås eller utrustning? Finns det ljudutrustning till ditt event? Vi kommer kunna hjälpa dig lösa alla dessa problem med vårt kompletta DJ-paket. Dessa paket är alltid prissatta med ett totalpris.

Du kan alltid kontakta oss på Evenses, så att vi kan hjälpa dig välja den bästa underhållningen för din fest. Boka den bästa DJ:n med en saxofonist eller violinist som instrumentalt ackompanjemang för ditt företagsevenemang, bröllop, drinkmottagning eller gala för att alla gäster ska få en härlig upplevelse. Ta en titt nedan för ett urval av våra artister och hitta din föredragna saxofonist och DJ nu!

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via