Uppsala

Ska du arrangera ett bröllop, personalfest eller privat fest i Uppsala med omnejd och letar efter underhållning? Som artistförmedlare i Uppsala står vi gärna till tjänst och hjälper dig att hitta den rätta underhållning till ditt unika evenemang i Uppsala!

I Uppsala ligger Uppsala Domkyrka som är nordens största kyrka. Förutom denna kyrka är uppsala är även känt för fornlämningsområdet gamla Uppsala och den botaniska trädgården. Uppsala har även ett rikt kulturliv och några av Uppsalas årligen återkommande festivaler är Inbreed Open Air Metal Festival, Uppsala Reggae Festival, Uppsala Kortfilmfestival och Uppsala Gitarrfestival.

Evenses Entertainment har lång erarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med deras evenemang. Letar du efter dj i Uppsala? En känd artist för din fest? Eller ett häftigt bröllopsband i Uppsalaregionen? Då har du hamnat rätt.

Vi har valt ut alla våra artister och samarbetspartners utifrån deras höga kvalitet, professionalism, entusiasm och erfarenhet. Därför kan vi som artistförmedlare i Uppsala garantera att all våra artister är professionella och skapar en underbar upplevelse på ditt bröllop, evenemang eller personalfest.

Oavsett om du är intresserad av att boka ett coverband i Uppsala, en DJ i Uppsala, en fotograf i Uppsala eller inte bestämt dig och bara letar livemusik i Uppsala kan du kontakta oss på Evenses. I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och vi hjälper dig gärna med ditt evenemang, bröllop, firmafest eller födelsedagsfest. Har du några frågor? Du kan kontakta oss alla vardag från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna eller svarar på dina frågor.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.