Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Levande staty

Levande staty eller levande statoböcker för din mottagning, bröllopsfest, företagsfest eller födelsedag? Vi på Evenses ger dig chansen att boka en levande staty online för att slutföra ditt tillfälle, till exempel barnfester eller mottagningar. Här på vår hemsida kan du se vårt urval av gatukonstnärer.

 

Letar du efter en rolig, speciell handling för din bröllopsfest, årsdag, barnfester eller mottagning? Genom att hyra en levande staty ger du en speciell kant till ditt tillfälle. Vi har flera levande statyer som behandlar dina gäster till vackra bilder och tycker om att ta bilder med dina gäster. En levande staty kommer att förvåna dina gäster. Andra fina alternativ för en teater handling är clowner, mimes eller en ventriloquist.

 

Boende statyböcker för din personalfest, födelsedag eller mottagning.

 

De levande statyerna har vackra och ofta självgjorda kostymer. Är du nyfiken på möjligheterna och hur en levande staty kunde passa in i ditt parti? Ta gärna kontakt med en av våra anställda. Vi på Evenses hjälper dig gärna. Vi är tillgängliga dygnet runt via telefon och e-post för dina frågor om att boka en levande staty.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.