Smoothien är en populär drink bland många gäster på konferenser, morgonmöten, morgonevent och föreläsningar. Drycken bör därför inte saknas på din fest eller evenemang. Smoothien är tillverkad på plats och är därför välsmakande och superfärsk.

Evenses erbjuder skräddarsydda lösningar för smoothie-baren. Till exempel erbjuder vi en bar för både stora och små event som kan anpassas efter din egen smak. Till exempel är det möjligt att anpassa baren genom att placera din logotyp på baren, smoothiekortet och företagskläderna hos våra smoothie-tillverkare. Ett annat alternativ är att förse baren med LED-belysning. Du kan därför designa baren enligt ditt eget tema. Det är också möjligt att hyra "rättvisa anbud". Flairtenders är magiker bakom baren som till exempel jonglera flaskor.

Smoothie-fältet inkluderar:
- Färska smoothies i 4 timmar
- Smoothie-kort
- Glas
- Nödvändig utrustning
- Barpersonal med lämpliga kläder
- Konstruktion och demontering av baren
- Förutbestämt mängd smoothies

Vill du hyra en smoothiebar för din fest, evenemang, utställning eller företagsfest? Smoothie-baren kan bokas för din utställning, gala, bröllop och kongress. På den här sidan hittar du foton och filmer av hur smoothie-baren ser ut. Bli inspirerad och begär en offert utan skyldighet.