Stockholm

Ska du organisera en fest, bröllop eller personalfest i Stockholm och vill hyra underhållning? Som artistförmedlare hjälper vi dig gärna till att hitta rätt underhållning till ditt evenemang i Stockholm!

Stockholm är nordens största stad och Sveriges huvudstad. Stockholm är också staden där du hittar världens enda bevarade 1600-talsskepp, gamla stan som för övrigt räknas som en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor samt en av Sveriges mest kända silhuetter: Stadshuset.

Evenses Entertainment har lång erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med deras evenemang. Letar du efter dj i Stockholm? En känd artist för din fest? Eller ett häftigt bröllopsband i Stockholmsregionen? Då har du hamnat rätt.

Stockholm är känt för sitt rika kulturliv och här anordnas årligen många musikfestivaler som bland annat: Stockholm Jazz Festival, Stockholms Kulturfestival & Summerburst Festival. I Stockholm har Evenses ett stort urval av DJs, musikanter, coverband, jazzband, pop duos, orkestrar samt många andra spektakulära underhållningar som alla kan bokas till privata fester, personalfester eller bröllop.

Alla våra artister och samarbetspartners är utvalda utifrån deras professionalism, kvalitet, entusiasm och erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare i Stockholm garantera att alla våra handlingar är professionella och att de skapar en underbar upplevelse på ditt bröllop, evenemang eller personalfest.

Oavsett om du är intresserad av att boka coverband Stockholm, dj i Stockholm, fotograf i Stockholm, eller inte har bestämt dig och bara letar livemusik i Stockholm, kan du vända dig till oss på Evenses.

I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor? Kontakta oss alla vardagar från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna eller svarar på dina frågor.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via