Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Stolmassage
100% matchning

Stolmassage

En underbar avslappnande stolmassage vid varje event
Avslappnande stolmassage på nätet. Detta är ett speciellt och vackert bidrag till varje event, oavsett om det är ett företagsparty, kontor...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Massagestol

Vill du hyra en massagestol till ditt event? Våra massörer kommer till ditt evenemang! Du kan hyra en massagestol för din fest, konferens, firmafest eller mässa. Det är självklart möjligt att hyra en massagestol i kombination med våra musiker, DJs och akter - för det kompletta underhållningspaketet för din firmafest, evenemang eller mässa.

Hyr massage inför ditt evenemang och festival

Vill du kunna koppla av? Det är inget problem hos Evenses. Vi erbjuder underbara massagestolar på plats för din fest, bröllop, evenemang eller festival. Vi erbjuder endast professionella massörer som behärskar sitt arbete och som anländer på plats med massagestolen. Givetvis kan gästerna vidarebefordra sina önskningar och preferenser till massörerna. Detta är en trevlig överraskning för gäster som vill njuta av din tillställning i lugn och ro. En massagestol på plats är en perfekt attraktion att erbjuda på en festival, förutom musik och andra former av underhållning. Massörerna använder sin ergonomiska stol, där de kan massera dina gäster utan att de behöver klä av sig.

Komplett vård på plats

Vi levererar ett komplett paket. Massagen levereras komplett med en massagestol och professionell massör inför ditt evenemang eller festival. Förutom de stora städerna (Stockholm, Göteborg, Malmö) kan paketet användas över hela Sverige. Vill du ha mer information om att hyra en massagestol? Kontakta oss gärna. Vi hjälper dig mer än gärna angående dina frågor om att hyra massagestolar på plats

Några fördelar med en professionell massage

Bortsett från att boka en massagestol är en rolig och originell idé som komplement till underhållningen under ditt party eller evenemang, är massage också mycket bra för dina gäster. En bra massage har positiva effekter på stressnivån hos de personer du har bjudit in, på muskelproblem och sömnbeteende för att bara nämna några. Vi har redan listat några av dessa fördelar nedan.

Minskningen av stress

En av de mest kända fördelarna med massage är att de hjälper till att sänka stressnivån i kroppen. I tider med stor stress, till exempel som ett resultat av mycket arbete på kontoret eller problem i familjär atmosfär, producerar människokroppen mer kortisol. Detta hormon kan orsaka symtom som sömnlöshet, viktökning och huvudvärk. En bra massage hjälper till att sänka kortisolnivåerna så att kroppen kan slappna av.

Lindringen av muskelsmärta

En korrekt professionell massage hjälper till att få blod och syre att cirkulera bättre genom musklerna, för att främja musklernas flexibilitet och för att hjälpa musklerna att slappna av. Styvhet och svullnad i muskler och leder kan behandlas bra med en massage, vilket säkert kommer att uppskattas av gästerna. Dessutom kan en muskelmassage också stimulera produktionen av dopamin och serotonin i kroppen, vilket hjälper till att slappna av i kroppen och odla en lätt känsla av eufori.

Förbättringen av nattens vila

Att boka en massagestol eller massör kan vara ett mycket fördelaktigt tillskott till ett evenemang med massor av dans, sport eller till och med en välgörenhetsrunda. Efter timmar av fester kan det vara otroligt avkopplande att få en kort massage innan du går hem och lägger dig. Efter det är en god natts sömn nästan garanterad. Om du tränar alla dina muskler och ben, kommer resten efter en lugnande massage säkert att lämna din kropp i salighet.

Vad ska du vara uppmärksam på när du bokar en massage?

Att boka massage är inte i sig komplicerat, men det är viktigt att du har några saker i åtanke om du aldrig har bokat en själv. En evenemangsspecialist på Evenses hjälper dig naturligtvis att styra hela processen i rätt riktning så att du inte plötsligt stöter på oväntade problem. För att hjälpa dig på din väg listar vi några tips nedan.

Rekommendationer är värda guld

Eftersom en massage är en ganska personlig service är det ofta klokt att få lite information om olika massörer och stolar från människor som har arbetat med dem eller masserats av dem. Det skulle vara mest fördelaktigt om dessa människor är dina personliga bekanta, men om så inte är fallet kan du fortfarande lita på online-recensioner. Till exempel på vår webbplats hittar du recensioner om alla tillgängliga massörer och massagestolar från personer som redan har bokat dem tidigare. På det här sättet kan du redan få en uppfattning om hur massörer och stolar fungerar och om de kommer att vara en fördel att ha för ditt evenemang.

Varje professionell massör har en specialitet

En svensk massage eller Shiatsu? En massage med heta stenar eller mer baserat på aromer? Det finns otaliga olika typer av massage och inte alla typer kommer att matcha den typ av fest du har i åtanke. Titta därför noga på specialiteterna hos massörerna du funderar på att boka och se till att de erbjuder den service du letar efter.

Vad Evenses kan göra för dig

Precis som det finns olika typer av sångare och cateringalternativ, måste du också hantera många val inom massage för att boka. På Evenses har vi ett brett utbud av professionella massörer och massagestolar som är lämpliga för bokningar av alla slag. Oavsett om det är för födelsedagar och bröllop till festivaler och affärsevenemang.

Kontakta Evenses idag för konsultation om att boka en massagestol till ditt nästa evenemang. Våra evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan för att hjälpa dig på väg att slutföra din förfrågan. Du kan börja med att skicka ett förfrågningsformulär på webbplatsen, ringa oss eller mejla oss dina önskemål och kontaktinformation.Varför hyra en massagestol?

En stolsmassage kan användas som en stunds avkoppling vid ett evenemang eller som en del av ett friskvårdsprogram på arbetsplatsen. Det kan hjälpa till att minska spänningar, smärta och stress hos dem som ofta lider av spända muskler.

Hur lång tid varar en massage i stolen?

En stolsmassage pågår vanligtvis i 10-30 minuter. Det är viktigt att komma överens om massagens längd med uthyrningsföretaget i förväg, så att du har tillräckligt med tid för att planera in massage och se till att ditt evenemang genomförs på ett smidigt sätt.

Vilka är fördelarna med en stolmassage?

En stolmassage kan bidra till att minska spänningar och stress i musklerna samt förbättra koncentrationen och produktiviteten på arbetsplatsen. Den kan också stimulera blodcirkulationen och immunförsvaret samt förbättra de anställdas välbefinnande.

Hur mycket utrymme krävs för en massagestol?

En massagestol sker på en specialdesignad massagestol och kräver vanligtvis inte mycket utrymme. Det är viktigt att diskutera kraven i förväg för att säkerställa att du har tillräckligt med utrymme för att boka en massagestol.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via