Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Kvinnlig DJ
1/3
DJ Athena
DJ Athena
100% matchning

DJ Athena

Athenas passion för dans och musik lyser igenom i alla hennes DJ-sets.
Athena började sin DJ resa 2014 på indieklubbar i Stockholm. Efter det tog resan fart: Hon har bokats till att spela på ...
Läs mer

12920 kr - 25310 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

DJ och sångare

Vill du hyra DJ och  sångare till ditt bröllop, din födelsedagsfest eller ditt event? Vi erbjuder dig en originell akt genom att kombinera en DJ med sångare. Våra sångare uppträder samtidigt som din DJ och kommer spela många olika låtar. Du kan själv välja genre. Du kan välja från pop, dance, disco, lounge, house och mycket mer. Det finns också nederländsk musik med en riktig holländsk klassiker. Detta är också möjligt! Det kommer finnas många olika alternativ så att alla dina önskemål kan bli uppfyllda när du ska hyra en DJ och en sångare. Med en DJ och en sångare, så får du en fantastisk show under din fest.

Hyr en DJ och en sångare till din företagsfest, event eller festival

Med en kombination av en DJ och sångare, så kommer du garanterat få alla upp på dansgolvet. En bra atmosfär skapas direkt när sångaren börjar uppträda. Denna kombination skapar en lysande show om och om igen. Givetvis så kommer sångaren tycka det är väldigt roligt att sjunga live med en DJ. Har du några frågor om de alternativ du har och vill du veta mer gällande de stilar som skulle passa ditt event bäst? Vi hjälper dig gärna med möjligheterna och ger våra bästa råd, samt svarar på dina frågor. Vi är redo att hjälp dig sju dagar i veckan, så ditt event blir en succé.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via