Vår trummis ger dig en svängig och rytmisk live show. Detta är något som dina gäster inte kommer glömma i första taget. Trummisen kan bokas antingen som en soloakt eller tillsammans en av våra DJ:s. Ljuden från slagverket kommer att kombineras med musiken som DJ:n spelar. Vår DJ kommer som standard med trummisen men erbjudandet kan även kombineras med en annan DJ. Vi erbjuder ett komplett paket med en DJ, erfaren trummis samt ljud- och ljussystem.

Vill du bara boka trummisen?

DJ:n medföljer som standard i erbjudandet men självklart kan du även välja mellan en annan DJ eller ingen alls.

100% Nöjdhetsgaranti.

Evenses har flertalet erfarna DJ:s och trummisar som har uppträtt på hundratals fester, bröllop och företagsevent. Utöver detta har de även stor erfarenhet av spelningar på flertalet kända nattklubbar. Alla våra musiker är noggrant utvalda av Evenses baserat på deras kreativitet och erfarenhet. Vi jobbar med flertalet unga, sympatiska samt professionella musiker och vårt team är redo för allt.

Komplett paket med ljud, ljus och DJ-utrustning.

I showen ingår all nödvändig utrustning. Vi fixar DJ-utrustning, DJ-bås, ett bra ljudsystem och en grym ljusshow. Ifall du redan har utrustning använder vi självklart denna.

Vi har lång erfarenhet av att fixa framträdande på mer eller mindre alla festplatser. Vi har fixat underhållning på privata hemmafester, slott, båtar och klubbar. Vår flexibilitet ger dig möjligheten att anpassa uppträdandet efter storlek på festen samt platsen. Ett disco dansgolv eller inspelning av showen kan fixas, allt efter dina önskemål!

Dina önskemål är vårt största fokus.

Vi gör allt för att säkerställa att musiken stämmer överens med dina preferenser. Du berättar under bokningsprocessen vilka låtar du vill höra, vilken ordning du vill höra låtarna i samt om du vill ha något speciellt. Vi har som standard en repertoar på cirka 10 000 låtar som kan spelas. Alla musikgenrerna är tillgängliga, allt från soul, disco och dansklassiker till svenska klassiker. Våra musiker har grym improvisations egenskaper och kan på sätt anpassa sig till allt.

Vill du hyra en DJ kombinerat med en trummis till bröllopet, festen eller företagseventet? Allt är möjligt, tveka inte på att kontakta oss via mail, telefon eller kontaktformuläret om du har frågor eller ideer.