Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Mobil kaffebar
100% matchning

Mobil kaffebar

Mobil kaffebar med grymt kaffe som garanterat skapar en skön stämning på konferensen!
Behöver du kaffe till din konferens, event? Kolla då in möjligheten att boka en mobil kaffebar som serv...
Läs mer

8240 kr - 30000 kr
Bubbel TukTuk
100% matchning

Bubbel TukTuk

Boka en bubbel tuktuk idag till ditt event!
Bubbel TukTuk Om du planerar ett evenemang och letar efter ett unikt och minnesvärt inslag - då borde du boka en Bubbel TukTuk! Denna charmiga och ...
Läs mer

7600 kr - 15000 kr
Luxury Cocktail Show
100% matchning

Luxury Cocktail Show

Luxury Cocktail består av Sveriges bästa bartenders som ger dig show ni sent kommer glömma.
Gör det event extra speciellt med en lyxig cocktail show​. Dessa bartenders gör inte bara goda drin...
Läs mer

2995 kr - 4790 kr
Hyr en Cocktailbar
100% matchning

Hyr en Cocktailbar

En cocktailbar med de godaste drinkarna och trevligaste bartendrarna.
En färgrik och exotisk cocktail är en viktig beståndsdel på alla sorters tillställningar. Det spelar ingen roll om de så ...
Läs mer

4,4 (3 recensioner)
Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Cocktailbar

 • Är du ansvarig för att organisera sommarens drinkfest på kontoret och vill du göra det till en fest att minnas?

 • Ska du gifta dig om några månader och letar du efter sätt att hålla igång festen efter middagen?

 • Firar du snart din födelsedag och känner inte för att tillbringa hela kvällen i köket eller bakom baren?

 • Har du någonsin funderat på att boka en cocktailbar för den fest eller det evenemang som du ordnar?

Cocktailbar

När vi talar om att boka en cocktailbar talar vi om en fullt utrustad cocktailbar som kommer att ställas upp på din fest eller ditt evenemang, inklusive professionell personal. Dessutom tillhandahålls i allmänhet cocktailkort, glas och nödvändig utrustning, så att du inte behöver tänka på någonting. Dryckerna och cocktails i cocktailbaren är ofta en viktig del av evenemanget, särskilt för dina gäster, så om du bokar en professionell cocktailservice kan du vara säker på att du inte behöver oroa dig för detta.

Det fina med en cocktailbar är att den kan ge mervärde till praktiskt taget alla tillfällen. Evenses cocktailbarer finns i många olika former och storlekar och för alla typer av platser, från födelsedagar och bröllop till företagsevenemang och reklamaktiviteter. Oavsett om det handlar om ett stort evenemang eller en intim fest, så kompletterar det breda utbudet av färgglada cocktails utseendet och känslan av varje fest, särskilt när de tillagas av en professionell bartender.

Det är alltid trevligt att sätta lite extra glans på din fest eller ditt evenemang genom att boka en cocktailbar. På Evenses går vi dock ett steg längre, eftersom vi förutom att boka en cocktailbar som en del av catering-tjänsten också erbjuder cocktailbar-workshops och annan dryckes relaterad underhållning, till exempel byggandet och övervakningen av imponerande champagnetorn som du kanske har sett i filmer. Med andra ord är möjligheterna i cocktailbaren praktiskt taget oändliga.

Det behöver inte vara svårt att boka en cocktailbar för din fest eller ditt evenemang, men med tanke på det stora utbudet i Sverige är det lämpligt att ta hjälp av oss med din festplanering. På Evenses har vi ett omfattande utbud av mobila cocktailbarer som vi redan har installerat på fester och evenemang, i allmänhet med professionell vägledning för att cocktailbaren ska passa perfekt. Vi ställer gärna vår expertis och erfarenhet till ditt förfogande så att du kan boka den perfekta cocktailbaren för ditt evenemang.

Låt din kreativitet blomma!

När du bokar en cocktailbar med Evenses har du många alternativ när det gäller att planera din fest eller ditt evenemang. Oavsett om du vill ha en enkel cocktailbar eller ett champagnetorn, samarbetar vi gärna med dig för att se vilka möjligheter som finns för tillfället, där barpersonalen själv ofta har intressanta förslag. På så sätt kan du förgylla ditt evenemang på ett så personligt och originellt sätt som möjligt.

För cocktailbarerna erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Det är till exempel möjligt att anpassa cocktailbaren genom att placera din logotyp på cocktailbaren, cocktailmenyn och till och med på uniformerna för våra cocktailshakers. Ett annat alternativ är att lägga till LED-belysning i cocktailbaren för att göra den till ett visuellt spektakel. I allmänhet har varje cocktailbar produkter för att dekorera cocktails (som körsbär, kanelstänger och gurkor), personliga cocktailkort och våra egna glas. I priserna ingår även erfaren barpersonal med lämplig klädsel.

Varför är det en bra idé att boka en cocktailbar?

Att boka en cocktailbar är något som du som fest- eller evenemangsarrangör sällan kan göra fel. Få saker är så festliga som en cocktail som förbereds speciellt för dig på plats, och dina gäster kommer säkert också att tycka det. En cocktail är lite mer speciell än en öl eller ett glas vin, och det är inte varje dag som dina gäster kommer till evenemang där de kan välja mellan ett brett utbud av exotiska drycker. Om du ännu inte är övertygad om fördelarna med att ha en cocktailbar på din fest, listar vi några av dem nedan.

Ett mindre bekymmer för arrangören

Mat och dryck spelar en central roll på många fester och evenemang, och som arrangör vill du att allt ska vara perfekt. Att boka en mobil cocktailbar är därför ingen dålig idé. På så sätt kan du försäkra dig om att cocktails är i händerna på proffs, både under förberedelserna inför festen och under själva tillfället, och att du inte behöver oroa dig för barens skötsel.

Folk älskar en cocktail på en fest

En cocktail från en cocktailbar är fortfarande en speciell dryck för många människor. En cocktailbar är verkligen en del av en fest, t.ex. ett romantiskt bröllop eller en fantastisk födelsedagsfest. Särskilt om du har installerat en cocktailbar som är bemannad av professionella mixologer ger du dina gäster möjlighet att prova drinkar som de inte skulle tillaga själva hemma. Dessutom är det en underhållning i sig att se en cocktailbar förberedas av ett proffs.

När du hyr cocktailbaren ingår följande paket som standard:

Paketuthyrning cocktailbar i fyra timmar

 • Cocktaildekoration av färska produkter
 • Cocktailkort
 • Glasvaror
 • Utrustning
 • Erfaren barpersonal med lämplig klädsel
 • Uppsättning och nedmontering
 • Cocktails
 • Transportkostnader

Vad Evenses kan göra för dig

Särskilt för personer som aldrig tidigare har bokat en cocktailbar kan en sådan bokning verka lite komplicerad. Det är det inte, på Evenses har vi under årens lopp hanterat hundratals bokningar av professionella cocktailbarer för en mängd olika evenemang, och vi använder gärna denna erfarenhet för att hjälpa dig att hitta och boka den perfekta cocktailbaren för ditt evenemang. Vi kan inte bara hjälpa dig att utforska de olika alternativen, vi kan också hjälpa dig att slutföra ditt evenemang och förhandla med de cateringföretag du väljer. På så sätt är du inte ensam och kan dessutom lita på expertisen

Hyra en cocktailbar

Hyr en cocktailbar för din fest, ditt bröllop eller ditt företagsevenemang. Goda drycker är en viktig ingrediens för ditt bröllop, din födelsedag eller din mottagning. Evenses erbjuder ett urval cocktailbarer för uthyrning. Denna bartjänst finns i olika former och storlekar, på vilken plats som helst.

Be gärna om en offert utan förpliktelser, så att vi kan beräkna priset specifikt för din fest. Eller kontakta oss för mer information om att hyra en cocktailbar. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan för att svara på alla dina frågor.

På Evenses kan du
Hyr en cocktailbar
Beställ catering
Boka en videograf
Boka en DJVilka typer av barer kan jag hyra?

Det finns olika typer av barer att hyra, t.ex. mobila barer, cocktailbarer, ölbarer, vinbarer och så vidare. Vilken typ av bar du väljer att hyra beror på vilken typ av evenemang du anordnar och vilka drycker du önskar servera.

Vad ingår i bokningen av en bar?

I allmänhet ingår baren, bartendrarna, glasen, dryckesutbudet och eventuella ytterligare alternativ som dryckesdekorationer och andra bartillbehör i bokningen.

Är baren lämplig för evenemanget?

Detta beror på ditt evenemang och dina krav. Det är viktigt att titta på barens storlek, stil och dryckesutbud för att avgöra om den är lämplig för ditt evenemang. Diskutera dina önskemål och behov med Evenses för att se vilka alternativ som finns tillgängliga.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via