Västerås

Ska du organisera en fest, bröllop eller personalfest i Västerås och vill hyra underhållning? Som artistförmedlare hjälper vi dig gärna till att hitta rätt underhållning till ditt evenemang i Västerås!

Västerås är Sveriges sjätte största stad och ligger precis vid mälaren. Det finns otroligt mycket att göra och Västerås har en rikt kulturliv med en massa sevärdheter.

Det finns en mängs utspridda konstverk utspridda genom staden. Västerås är även hem för Sverigest äldsta orkester, Västerås sinfonietta. Varje år arrangeras Västerås cityfestival där ett antal DJ:s och artister uppträder. Det finns många professionella musiker och DJ:s som är bosatta i Västerås några har vi nöjet att representera på vår hemsida.

Alla våra artister och samarbetspartners är noga utvalda utifrån deras professionalism, höga kvalitet, entusiasm och stora erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare i Västerås garantera att de skapar en underbar upplevelse på ditt, evenemang, personalfest eller stora dag.

Så oavsett om du är intresserad av att boka coverband Västerås, dj i Västerås, fotograf i Västerås eller inte har bestämt dig och bara letar livemusik i Västerås kan du vända dig till oss på Evenses.

I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor? Du kan kontakta oss alla vardagar från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna eller svarar på dina frågor.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via