Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Danny Saucedo
100% matchning

Danny Saucedo

Danny är en svensk popartist som slog igenom 2006 i TV programmet Idol.
Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom 2006 i tv programmet Idol där han blev d...
Läs mer

290000 kr - 464000 kr
Molly Sandén
100% matchning

Molly Sandén

Molly Sandén är en av de hetaste sångerskorna på den svenska marknaden just nu
Molly Sandén är i dagsläget en av de hetaste artisterna på den svenska marknaden och är nu aktuell med sitt alb...
Läs mer

250000 kr - 500000 kr
Sonja Aldén
100% matchning

Sonja Aldén

Sonja Aldén är en utav de mest folkkära sångerskorna i Sverige!
Sonja Aldén är en utav Sveriges mest välkända och folkkära sångerskor. Hon gjorde sitt stora genombrott 2007, när hon framträdd...
Läs mer

Pris på förfrågan
Charlotte Perrelli
100% matchning

Charlotte Perrelli

Charlotte en välkänd svensk popartist som har deltagit flertal gånger i Melodifestivalen
Charlotte Perrelli, född den sjunde oktober 1974 strax utanför Växjö. En välkänd svensk artist samt en...
Läs mer

Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Kändisar

Vill du boka kända artister ​till din företagsfest, födelsedagsfest eller ditt bröllop? Du kan hitta de bästa svenska artisterna via vår bokningsbyrå, samt boka en känd DJ till alla olika shower och evenemang. Evenses kan erbjuda dig kändisar som du kan hyra till alla evenemang.

Boka kända artister som Danny Saucedo, Molly Sanden, Adam Tensta.
Evenses kan erbjuda svenska och internationella artister och sångare som du aldrig kommer glömma.

Om du vill boka artister som uppträder i större formationer kan du överväga att boka Vengaboys. För varje tillfälle kan Evenses erbjuda brittiska och internationella artister och sångare som du aldrig kommer att glömma.

Förutom popmusik, så kan våra artister också erbjuda elektronisk partymusik. I så fall rekommenderar vi dig att hyra någon av våra välkända svenska DJ:s. Vill du ha en välkänd DJ så kan du till exempel boka Martin Garrix, The Flexican, m.m.
Våra andra DJ:s kan spela i den stil som du vill höra. Du kan till och med boka DJ:s som spelar tillsammans med andra instrument. Kolla på den här sidan för mer information om att hyra våra allround DJ:s.

038322ff-83c5-43b7-9b3b-ee2774a85c27.jpg
Danny Saucedo

Innehåll

Blogg om kända artister
FAQ för att boka en känd artist

Blogg om kända artister

Är din dotter galen efter en berömd popstjärna och vill du överraska henne för hennes sweet 16? Är det dags för den årliga stadsdelfestivalen och du letar efter en artist för att sätta evenemanget på kartan? Eller kommer företagsfesten att hållas i år på ditt kontor och vill du göra något minnesvärt för dina kollegor? Oavsett vilken typ av fest eller evenemang du ska anordna, att boka en känd artist kommer alltid att ge tillfället en kraftfull atmosfär. När allt kommer omkring är det inte varje dag som dina gäster kan uppleva en liveframträdande av en känd artist på nära håll.

Oavsett om en artist är känd eller inte, är det fortfarande viktigt att artisten du bokar också passar bra till det evenemang som du ska anordna. Att till exempel boka ett rockband från 90-talet kommer troligen inte att passa en barns födelsedagsfest. Det är synd att spendera all din tid, ansträngning och budget för att boka en välkänd artist som i slutändan inte har något mervärde för ditt evenemang. Det är därför det är viktigt att ha en klar uppfattning om festen som du ska anordna innan du bokar en berömd artist.

Du kommer att kunna hitta mycket material från många liknande välkända artister online, men det är klokt att ringa in hjälp av en erfaren fest inom området för att boka kända artister för evenemang. Hos oss här på Evenses har vi bokat många kända artister i Sverige. Vi har varit aktiva i många år i underhållningsvärlden och vi är glada att göra denna kunskap och expertis tillgänglig för våra kunder. Vi har byggt upp ett omfattande nätverk av kända artister genom åren som vi har arbetat med många gånger.

Du kan nå våra evenemangs-specialister fem dagar i veckan med frågor om att boka en känd artist via offertformuläret på vår webbplats och via e-post eller telefon. Om du vill ta en titt först kan du redan nu börja med att använda sökmotorn på vår webbplats. För att hjälpa dig vidare med din bokningsprocess listar vi också några saker som du bör vara uppmärksam under din bokningsprocessen.

Saker att vara uppmärksam på när du bokar en känd artist

Ju mer känd artisten är, desto mer efterfrågad är artisten och desto mer omfattande blir kontrakten. Därför är det en bra idé att arbeta med ett företag som har erfarenhet av att boka kända artister. Det sista du vill ha är oväntade hinder som kan uppstå när du bokar en berömd artist för ditt evenemang, se därför till att du planerar i förväg!

Var säker på vad du vill ha

Det låter kanske logiskt, men det skulle förvåna dig hur många människor som söker efter en berömd artist utan att veta vilken typ av fest de ska anordna. Genom att ha en tydlig uppfattning om festen du tänker på och vilken typ av artist du vill kan du göra det mycket lättare för dig själv. Om du är villig att boka en känd artist vill du att de ska matcha festen du organiserar, atmosfären du tänker på och platsen där festen hålls.

Vara i tid!

Detta gäller planeringen av varje evenemang, oavsett om det är för en känd artist eller inte. Om det är en känd artist är det ännu viktigare att inte vänta till sista stund för att göra förberedelser. Oavsett om du är i direktkontakt med artisten eller lämnar bokningsprocessen till Evenses, se till att du meddelar vilken typ av fest du anordnar, när det äger rum och varför du vill boka artisten i fråga. Ju kändare artisten är, desto mindre tillgänglighet kommer de troligen att ha. Chansen är stor att han eller hon inte längre kommer att vara tillgänglig om du bestämmer dig för att vänta för länge på att välja eller att ordna resten av ditt evenemang.

Undersök

Även om du har hört en känd svensk artist på TV eller på radio, är det ändå lämpligt att undersöka. Hur låter de live? Är det enkelt och trevligt att kommunicera med dem eller deras agenturer? Hur är den kända artistens interaktionen med publiken vid mindre evenemang? Av denna anledning kan du hitta en hel serie recensioner för kända artister på vår webbplats. Dessutom kommer du att kunna hitta mer information om den kända artisten du vill boka över hela internet och media.

Håll ett öga på ytterligare villkor

Vi har redan nämnt det tidigare, men ju mer känd artist du vill boka, desto mer omfattande kommer uppsättningskraven att vara. Det är inget fel med detta i sig, men se till att du vet exakt vad du frågar om och vad du betalar för. Förhandlingar kan ofta göras inom detta område som är en av de aspekter där samarbete med en erfaren underhållningsbyrå som Evenses kan vara till nytta.

Tänk på olika alternativ

Tänk dig att du har tagit hänsyn till alla tipsen ovan och att du har hittat den perfekta kända artisten för ditt evenemang, men artistens tillgänglighet visar sig vara upptagen på önskat datum. Om du inte har beaktat detta scenario i förväg måste du plötsligt leta efter en ny artist igen, och det finns stora chanser att du inte kommer att ha tillräckligt med tid för att hitta en lämplig ersättare. Så se till att du också har några alternativ i åtanke när du bokar en känd artist. På så sätt är du beredd när ditt första val inte är tillgängligt för ditt evenemang av någon anledning.

Vad Evenses kan göra för dig

Om du vill boka en känd artist i Sverige måste du ta itu med många olika val. På Evenses arbetar vi med en mängd kända artister som är lämpliga för föreställningar vid alla slags evenemang, från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang.

Tillsammans kan vi också boka en känd artist i kombination med andra musikaliska element, som en pianist, gitarrist eller saxofonist. Oavsett om du letar efter en berömd artist för att rocka ditt evenemang eller vill ha en solosångare med en intim orkester, kommer en stor akt att leda till ett stort evenemang. För att ge din fest en personlig touch kan du be om att ordna en repertoar av låtar som du definitivt vill höra.

När du bokar en känd artist är det lämpligt att få hjälp från ett företag med erfarenhet. Evenses har länge varit aktiv i evenemangs- och underhållningsvärlden och under åren har vi hjälpt hundratals kunder att boka kända artister. Med hjälp av sökmotorn på vår webbplats kan du redan titta på vårt urval av artister. Du kan också kontakta våra evenemangsspecialister fem dagar i veckan med frågor om att boka en känd artist. Du kan enkelt nå oss genom att skicka offertformuläret på webbplatsen eller via e-post och telefon. På Evenses kan du vara säker på att vi hjälper till att få processen att boka en känd artist i rörelse och i rätt riktning.

FAQ för att boka en känd artist
Vad kostar en känd artist?

Kostnaderna för en känd artist varierar beroende på efterfrågan, hur lång tid den kända artisten ska spela, vilken sorts av event du planerar och var ditt event håller hus, då resekostnader kan vara relevant. Därför är det väldigt viktigt att du har en budget i åtanke vid bokning av en känd artist. Genom att ha en bra plan kan du hitta den perfekta kända artisten för just ditt event.

Hur länge spelar en känd artist?

De flesta kända sångare, kända sångerskor och kända urban artister uppträder i ca: 30 minuter. Medans kända DJ:s kör runt 60 till 90 minuter på din fest.

Hur går processen till när man bokar kända artister?

Du kan begära tillgänglighet och information för din valda kända artist via vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig för att diskutera dina önskemål. Vi ger dig gratis råd om vilka artister som passar din fest och går igenom artistens behov och naturligtvis får du priset. Om du är intresserad kommer vi att välja ett passande alternativ för dig. Om du vill boka en känd artist kan du informera oss per telefon eller e-post så ordnar vi allt.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via