Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Party DJ'n
100% matchning

Party DJ'n

Rutinerad & eftertraktad DJ för unik spelning med nostalgi- och nya låtar!
Party DJ'n är en rutinerad DJ som sedan början av 90-talet levererat högkvalitativ musik och skapat partystämning på...
Läs mer

4,5 (14 recensioner)
Pris på förfrågan
DJ Experience
100% matchning

DJ Experience

En DJ med flera års erfarenhet av spelningar på privat fest, nattklubb, bröllop och göretagseve
Söker du en erfaren DJ kan garantera att han levererar en kväll minnesvärd av hög kvalité? Med ...
Läs mer

4,7 (16 recensioner)
10000 kr - 16000 kr
DJ Collective
100% matchning

DJ Collective

Upplev en fantastisk DJ-show med proffsigt ljud och ljus!
Upplev den ultimata festen med vår förstklassiga DJ-tjänst från Collective. Vår Fest-DJ erbjuder ett komplett paket med en professi...
Läs mer

9000 kr - 25000 kr
DJ Mikael
100% matchning

DJ Mikael

Boka Mikael som DJ – för en oförglömlig fest!
DJ Mikael är en erfaren DJ med många års erfarenhet av att skapa magiska stunder på en rad olika evenemang, inklusive bröllopsfester, firmafester...
Läs mer

Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

80-tals fest

Boka en 80-tals fest med hjälp av Evenses!

När vi tänker på 80-talet - tänker vi på neonfärger, stora frisyrer, axelvaddar, benvärmare och, framför allt, fantastisk musik. Det var ett decennium som definierades av sin unika stil och kulturella uttryck. Om du planerar en 80-talsfest, vet du redan att rätt underhållning är nyckeln till att återskapa den där speciella känslan. Med Evenses vid din sida kan du vara säker på att din fest blir en tidsresa tillbaka till detta ikoniska decennium.

Är det din kompis födelsedag och du vill anordna en retrofest som överraskning? Eller gifte du och din partner er på 80-talet och vill göra en nostalgisk resa för familj och vänner till nästa bröllopsdag? Eller är du bara ett stort fan av allt som har med 80-talet att göra och önskar att ha det som tema till nästa företagsevent? Oavsett tillfälle och anledningen till din fest kan en fest med 80-tals tema ta evenemanget till nästa nivå!

80s evenemang.jpg

Varför 80-talet var så speciellt

Innan vi dyker in i underhållningsalternativen, låt oss ta en snabb titt på varför 80-talet var så speciellt. Det var en tid av kulturell, samhällelig och teknologisk förändring. Från den extravaganta stilen som ärvts från 60- och 70-talet, klev världen in i en era av "allt är möjligt".

Musikvideons era började med MTV, vilket gav artister en ny plattform för att uttrycka sig. Genrer som pop, rock, disco och new wave dominerade topplistorna med artister som Michael Jackson, Madonna och Prince i spetsen. Men det var inte bara musiken som var revolutionerande. Mode, film och TV från 80-talet har lämnat ett bestående intryck och fortsätter att inspirera generationer. Exempel från filmvärlden är den tidlösa klassikern "Dirty Dancing" som lanserade stjärnor som Patrick Swayze. TV-serier som "The A-Team" och "Cheers" blev kulturella fenomen. Och vem kan glömma arkadspelens guldålder? Spel som "Super Mario Bros" och "Pac-Man", födda på 80-talet, fortsätter att charma generationer än idag.

Om du planerar en temafest, är 80-talet helt enkelt en outtömlig källa till inspiration. Från kläder till musik, erbjuder det en chans att dyka in i en tid av djärvhet, innovation och fest.

80-tals fest.jpg

Evenses och din 80-talsfest

Nu när vi har en känsla för decenniet, hur kan Evenses hjälpa dig att återskapa den magin? Evenses erbjuder en rad underhållningsalternativ som passar perfekt för din 80-talsfest:

 • Band: Drömmer du om att återuppleva 80-talets största hits? Vad sägs om ett band som specialiserat sig på detta decenniums musik? Från rockballader till poplåtar, dessa band kommer att få dina gäster att sjunga med och dansa hela natten. Och om du har en särskild artist i åtanke, kan du även boka ett tribute band som hyllar legendarer som "Queen" eller "Whitney Houston", och återuppleva magin med deras musik.

 • DJs: Med en DJ som har full koll på 80-talets hits kan du vara säker på att få den perfekta musikmixen för din fest. Vare sig du är ute efter synthpop, glamrock eller tidig hip-hop, har Evenses den perfekta DJ:n för dig.

 • Dansare: 80-talet var decenniet för ikoniska dansrörelser. Varför inte boka en grupp dansare som kan uppträda och kanske även lära dina gäster några klassiska 80-talssteg?

 • Andra underhållningsformer: Utöver musik och dans erbjuder Evenses en rad andra underhållningsalternativ som passar perfekt för din 80-talsfest, allt från magiker och komiker till ett 80-talsinspirerat fotobås för att föreviga kvällens bästa ögonblick.

80-tals musik.jpg

Vad Evenses kan göra för dig

Med så många underhållningsalternativ tillgängliga, varför skulle du välja Evenses för din 80-talsfest? Svaret är enkelt: erfarenhet, mångfald och kvalitet. Evenses har varit i branschen länge nog att förstå vad som krävs för att göra ett evenemang framgångsrikt. Vårt breda nätverk av artister och underhållare garanterar att du hittar det perfekta valet för din fest. Vi kan göra dina önskemål och idéer till verklighet!

Sammanfattningsvis var 80-talet mer än bara ett decennium; det var en kulturell rörelse. Om du vill återskapa den känslan för en natt, låt Evenses hjälpa dig. Med rätt underhållning kan din 80-talsfest bli en oförglömlig resa tillbaka i tiden, fylld med musik, dans och glädje. Så dra på dig dina neonleggings, fixa din mullet-frisyr och låt oss ta din fest till nästa nivå! Vi har allt från 80-tals DJ:s till coverband som kan uppfylla dina nostalgiska önskemål.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offertVad spelar en DJ på en 80- och 90-talsfest?

På en 80- och 90-talsfest bör DJ:n spela musik från den aktuella tidsepoken. Det kan vara allt från pop, rock, new wave, synthpop, funk, hiphop, dance och andra populära musikstilar från den tiden. Många av dessa låtar är fortfarande populära klassiker och spelas fortfarande på olika fester och evenemang. Det är viktigt att komma ihåg att valet av musik beror på publiken och platsen, så en DJ bör alltid vara lyhörd för publikens preferenser och stämningen på evenemanget.

Hur mycket kostar det att boka en DJ?

Kostnadsindikation att boka en DJ:
Från 6.000kr - Professionell DJ, utan utrustning & kort set
Från 14.000kr - Professionell DJ, med utrustning & längre set
Från 19.000kr - Professionell DJ, med musiker
Från 25.000kr - Professionell DJ, med band

De exakta priserna för att boka en DJ beror på ett antal faktorer:

 • Hur länge DJ:n uppträder. Ett 1-timmes framträdande har ett lägre pris än 4 timmar. Relativt sett minskar priset för att boka en DJ i takt med att DJ:n spelar. Detta beror på att den första timmen även inkluderar DJ:ns resekostnader och uppläggnings-/nedbrytningskostnader.
 • Hur mycket ljus- och ljudteknik DJ:n behöver ta med sig.
 • Avståndet som DJ:n behöver resa.
Hur länge kommer DJ:n att spela?

Detta är flexibelt och beror helt på dina önskemål. Vanligtvis spelar en DJ från 1 timme och vanligtvis i upp till 4 timmar. Det är dock också möjligt att använda en DJ längre än 4 timmar, till exempel för ett bröllop. En drink och ett litet tilltugg är då välkommet!

Tar DJ:n med sig eget ljud och ljus?

Ja, i de flesta fall gör de det. Våra DJ:s har en ljudanläggning som passar för fester upp till 150 personer. Detta kan också utökas för ett större antal gäster. Du kan också hyra utrustning själv om du föredrar det. Ofta är det dock billigast att boka det i samband med DJ:n. Dessutom är DJ:n bekant med utrustningen, vilket gör det bekvämt för honom/henne.

Hur lång tid tar det att bygga upp DJ-tekniken?

Att bygga upp en DJ:s teknik går ganska snabbt. Du kan räkna med mellan 30 och 60 minuter.

När kommer DJ:n att vara färdig att spela?

Som standard är DJ:n redo att börja 30 minuter före föreställningen. Det innebär att allt är uppställt och att ljudkontrollen har slutförts. I samråd är det också möjligt för DJ:n att vara redo att börja tidigare. Detta kan vara önskvärt om du till exempel har festen i samma rum som middagen.

Kan DJ:s också spela med musiker?

Ja, det är absolut möjligt och är ett trevligt komplement till uppträdandet. Ofta väljer man saxofonister, violinister eller sångare som musiker till DJ:n.

Kan jag framföra mina önskemål kring låtar till DJ:n?

Ja, det är möjligt. Det är bäst att komma överens om detta med DJ:n innan du bokar. Då kan han eller hon se till att låtarna på ett snyggt sätt införlivas i DJ-setet. Det är också möjligt att lämna över en enskild önskelåt på själva kvällen, men vi avråder från att göra det för ofta. Det kommer att göra det svårare att bygga upp ett bra set.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via