1 filter
Sortera efter: Relevans
Swingkompaniet
100% matchning

Swingkompaniet

5 reccensioner

Swingkompaniet är en uppiggande kvartett som definitivt kommer få igång festen.

14498 kr - 23195 kr
Fidgety Feet
100% matchning

Fidgety Feet

Ett av Europas hetaste jazzband - Paradband som vunnit jazzens motsvarighet till Eurovision.

Pris på förfrågan
Boka världsmusik till ditt evenemang på Evenses! √
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Världsmusik

Världsmusik för ditt evenemang!

Vill du boka världsmusik till ditt bröllop, middag eller företagsevent för en lyckad tillställning? Vi på Evenses, erbjuder dig ett brett utbud av världsmusik. Världsmusik är ett brett koncept, så vi har ett brett utbud redo för dig. Vi har olika instrumentmusiker som kan spela världsmusik åt dig. Vad sägs om en säckpipa som spelar riktig skotsk musik, eller musiker som spelar dragspel och tillhandahåller härlig folkmusik? Vår musiker som spelar dragspel spelar svenska sånger, fransk musik, italiensk musik och gypsy musik. Kort sagt så har vi tillräckligt med världsmusik. Vi har också flera band som går att hyra, till exempel latinska band som spelar spansk musik, latin musik, argentinsk musik och karibisk musik för dig. Med våra världsmusikartister kan din fest bli precis som du har tänkt dig.

Vad kännetecknar världsmusik?

Världsmusik är en sorts musik som spelas i olika typer av skalar och melodier med olika instrument. De musikaliska böjningarna spelar av etniska instrument från de olika länder det ska representera. De etniska skalor, melodier och harmonier tillsammans med instrument från varje kultur utgör musikstilen världsmusik. Världsmusik är ett nytt begrepp och har förändrats och utvecklats på samma sätt som folkmusik.

varldsmusik boka band .jpg

Varför inte boka en dansare i kombination till live musik?

En dansare som dansar med livemusik i en specifik stil är ett fantastiskt tillskott till en temafest. Tänk till exempel:

  • Boka en spansk musiker med en magdansare för att skapa en riktigt trevlig atmosfär.
  • Varför inte en boka en kvinnlig sångare med en tangodansare.

Våra erfarna eventkoordinatorer hjälper dig gärna med att arrangera de perfekta världsmusikartisterna och musikerna för ditt evenemang. Har du frågor eller är du nyfiken på möjligheterna att boka världsmusik? Kontakta oss gärna. Vi är tillgängliga fem dagar i veckan för alla dina frågor. Du kan också begära ett erbjudande för att se möjligheterna

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.