Letar du efter underhållning till släktträffen?

Släktträffar är en tid för att förena generationer, dela skratt och skapa livslånga minnen. Oavsett underhållningsform är vi här för att hjälpa dig att skapa en släktträff som kommer att präglas av glädje och gemenskap. Se vårt utbud nedan.

Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Hyr fotobås
100% matchning

Hyr fotobås

Fotobås förhöjer stämningen på festen och skapar fina minnen bland gästerna.
Att föreviga minnen är en ovärderlig del av varje evenemang, och vad kan vara bättre än att göra det på ett rolig...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
6700 kr - 10720 kr
Young Swedish Jazz Society
100% matchning

Young Swedish Jazz Society

Ett svängingt jazzband som passar utmärkt för bröllop, fest och företagsevent.
Young Swedish Jazz Society är ett professionellt jazzband med unga musiker från den svenska och danska musikscen...
Läs mer

4,7 (10 reccensioner)
15999 kr - 25600 kr
Bröllopsfotograf
100% matchning

Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf som kan dokumentera er bröllopsdag på ett underbart sätt!
Bilder för att minnas den stora dagen Bröllopet är en av de mest betydelsefulla händelserna i en persons liv. Det ä...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
5995 kr - 9590 kr
Danny Saucedo
100% matchning

Danny Saucedo

Danny är en svensk popartist som slog igenom 2006 i TV programmet Idol.
Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom 2006 i tv programmet Idol där han blev d...
Läs mer

290000 kr - 464000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Släktträff

Underhållning för Släktträffar: Skapa Unika Familjeminnen med Evenses

Att samla hela släkten är en speciell händelse, fylld med glädje, gemenskap och kärlek. För att göra dessa tillfällen ännu mer minnesvärda, erbjuder Evenses en mängd underhållningsalternativ som passar alla åldrar och intressen. Från livemusik och DJ:s till magiker och fotobås, vi har allt för att göra din släktträff till en succé!

underhållning till släktträff.jpg

Olika typer av underhållning

En släktträff är inte bara en chans att återförenas med nära och kära utan också ett tillfälle att skapa nya, glada minnen. Underhållning spelar en central roll i detta. Det är inte bara roligt, utan det hjälper också till att bryta isen, främja samhörighet och hålla energin uppe under hela evenemanget. Låt oss utforska några underhållningsalternativ till din nästa släktträff;

1. Livemusik – Hjärtat på varje släktträff

Musik är universellt och förenar människor. Evenses erbjuder ett brett utbud av musikaliska akter, från jazzband och klassiska ensembler till rockband och popgrupper. Våra artister är erfarna och kan anpassa sin repertoar för att passa din släktträffs atmosfär och tema.

2. DJ:s – Skräddarsydd musik för alla generationer

En DJ kan ta din släktträff till nästa nivå. Våra DJ:s är skickliga på att läsa av publiken och spela låtar som passar alla åldersgrupper. Oavsett om det är nostalgiska hits från förr eller de senaste topplistorna, ser vi till att dansgolvet är fullt.

3. Magiker och underhållare – Förvåning och skratt

För att lägga till en unik twist, varför inte anlita en magiker? Magi är inte bara för barn; våra professionella magiker kommer att förbluffa och underhålla gäster i alla åldrar. Fortsättningsvis kan du även hitta andra former av underhållare, exempelvis aktiviteter som ansiktsmålning och ballongkonst för de yngre gästerna eller massagestol och kaffebar för de äldre.

4. Fotobås – Fånga alla minnen

Ett fotobås är ett roligt och interaktivt sätt att dokumentera din släktträff. Gästerna kan ta roliga bilder med olika rekvisita, vilket skapar skratt och bestående minnen från evenemanget. För självklart får de med sig bilder! Våra fotobås är utrustade med högkvalitativ teknik och kan anpassas med olika teman.

5. Temafester – En resa i tid och rum

Överväg att ha ett tema för din släktträff. Det kan vara allt från en tidsperiod, som 20-talet eller 80-talet, till en mer unik idé, som Hollywood eller en tropisk paradis. Evenses hjälper dig att välja och implementera det perfekta temat - självklart med passande underhållning och dekoration!

underhållare släktträff.jpg

Planera din släktträff med Evenses

Att planera en släktträff kan vara överväldigande, men med Evenses vid din sida blir processen enkel och rolig. Vårt team av erfarna evenemangsplanerare kommer att arbeta med dig för att förstå dina behov och önskemål. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din släktträff blir precis som du föreställt dig. Oavsett din familjs storlek eller traditioner kan en välgjord släktträff bli en oförglömlig upplevelse för alla inblandade.

Här är några viktiga faktorer att tänka på när du planerar din släktträff:

 • Gästlistan:
  Skapa en fullständig lista över inbjudna gäster, inklusive släktingar i alla åldrar och från alla grenar av familjen. Glöm inte att inkludera kontaktinformation och eventuella allergier eller särskilda önskemål.
 • Datum och plats:
  Välj en lämplig tidpunkt och plats för släktträffen. Beakta säsongen, väderförhållanden och tillgängligheten för alla inbjudna. En central plats med bekväma faciliteter är oftast ett bra val.
 • Budget:
  Sätt en budget för släktträffen och se till att den är realistisk. Tänk på kostnader som mat, dryck, underhållning och eventuell hyra av lokal.
 • Mat och dryck:
  Beskrivning: Planera en mångfaldig och aptitretande meny som passar alla gästers smaker och kostbehov. Överväg om du vill anlita catering eller om familjemedlemmar kan bidra med rätter. Glöm inte dryckalternativen, inklusive alkoholfria alternativ för alla åldrar.
 • Underhållning och aktiviteter:
  Välj underhållning och aktiviteter som passar din släktträffs tema och åldersgrupperna bland gästerna. Detta kan inkludera livemusik, DJ, magiker, fotobås eller tematiska spel och tävlingar.
 • Tema och dekorationer:
  Om du vill ge släktträffen en unik prägel, överväg att välja ett tema och dekorera enligt detta. Temat kan vara inspirerat av era familjetraditioner, en speciell tidsepok eller en gemensam intresse.
 • Dokumentation och minnen:
  Tänk på hur du kommer att dokumentera släktträffen och skapa minnen. Det kan vara genom att anlita en fotograf, använda ett fotobås eller be gästerna att dela sina bilder och berättelser i efterhand.

Vad väntar du på?

Att samla släkten är en värdefull tradition som förtjänar att firas på bästa möjliga sätt. Med Evenses som din partner i underhållning, kan du vara säker på att din släktträff blir en händelse som präglas av glädje, gemenskap och underbara minnen. Oavsett storleken på din släktträff eller dina specifika önskemål, har vi expertisen och resurserna för att göra din tillställning unik och minnesvärd.

Ta steget idag och börja planera en släktträff som kommer att bli en milstolpe i er familjehistoria. Kontakta oss redan idag för rådgivning och låt oss tillsammans skapa magi!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via