Kaffe Bar

Komplett kaffe och te catering på för alla event

5 av 5 stjärnor
4095 kr - 6550 kr
koffie bar huren feest.jpg
koffiebar huren jubileum
coffee bar huren huwelijk
mobiele koffiebar huren receptie
koffie bar huren feest.jpg
Kontrollera tillgängligheten för Kaffe Bar här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang
Kategori: Kaffebar

För många vuxna är kaffe detsamma som vatten: en nödvändighet för att leva. När det gäller någon fest eller event konsumeras vanligtvis kaffe oavsett tema. Evenses gör det läckra kaffet tillgängligt på flera olika event.

Evenses erbjuder en mobil kaffebar med en professionell barista och alla kaffespecialiteter. Våra erfarna baristor är specialiserade på att göra alla typer av kaffe och "latte art". "Latté art" betyder bokstavligen mjölkkonst. Våra barista tillverkar vackra former av mjölk i skumlagret i din kaffe, som ett hjärta, ett trädblad eller ett äpple. Baristorna förklarar gärna mer om denna vackra produkt, beredningsmetoden och ursprunget till det kaffe som de serverar vid evenemanget.

Evenses erbjuder skräddarsydda lösningar för kaffebaren du vill hyra. Till exempel erbjuder det en bar för både stora och små fester som kan anpassas efter din egen smak. Till exempel är det möjligt att anpassa baren genom att placera din logotyp på baren, kortet och till och med kaffebryggarnas kläder. Ett annat alternativ är att förse baren med LED-belysning. Det finns också möjlighet att designa baren enligt ditt eget tema.

När du hyr kaffebaren erbjuder vi tjänsterna i 4 timmar med färsk dekoration, kaffekort, glas, nödvändig utrustning, barpersonal med lämpliga kläder, konstruktion, demontering, 100 konsumtioner och transportkostnader. Naturligtvis kommer vi gärna att anpassa paketet till enligt önskemål för ditt tillfälle. På den här sidan hittar du foton och filmer av hur espressobaren ser ut.

Vill du hyra en kaffebar för ditt evenemang, mässa, företagsevenemang eller fest? Begär en offert utan skyldighet. Naturligtvis kan du alltid ringa eller maila oss med alla dina frågor.

3 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Jennifer
5 av 5 stjärnor
Vi hyrde en komplett kaffebar för vår fest för att nätverka. Personalen var välkomnande, flexibel och det fanns något för alla även icke kaffedrickare och laktos intoleranter. Tack!!!
Diana
5 av 5 stjärnor
Vårt event blev en ännu större framgång på grund av baristas egenskaper! Allt mycket professionellt och mycket välsmakande kaffe!
Robin
5 av 5 stjärnor
Good execution, eye for details, and pleasant staff. Thank you for your services! Until next time!
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.