För många vuxna är kaffe detsamma som vatten: en nödvändighet för att leva. När det gäller någon fest eller event konsumeras vanligtvis kaffe oavsett tema. Evenses gör det läckra kaffet tillgängligt på flera olika event.

Evenses erbjuder en mobil kaffebar med en professionell barista och alla kaffespecialiteter. Våra erfarna baristor är specialiserade på att göra alla typer av kaffe och "latte art". "Latté art" betyder bokstavligen mjölkkonst. Våra barista tillverkar vackra former av mjölk i skumlagret i din kaffe, som ett hjärta, ett trädblad eller ett äpple. Baristorna förklarar gärna mer om denna vackra produkt, beredningsmetoden och ursprunget till det kaffe som de serverar vid evenemanget.

Evenses erbjuder skräddarsydda lösningar för kaffebaren du vill hyra. Till exempel erbjuder det en bar för både stora och små fester som kan anpassas efter din egen smak. Till exempel är det möjligt att anpassa baren genom att placera din logotyp på baren, kortet och till och med kaffebryggarnas kläder. Ett annat alternativ är att förse baren med LED-belysning. Det finns också möjlighet att designa baren enligt ditt eget tema.

När du hyr kaffebaren erbjuder vi tjänsterna i 4 timmar med färsk dekoration, kaffekort, glas, nödvändig utrustning, barpersonal med lämpliga kläder, konstruktion, demontering, 100 konsumtioner och transportkostnader. Naturligtvis kommer vi gärna att anpassa paketet till enligt önskemål för ditt tillfälle. På den här sidan hittar du foton och filmer av hur espressobaren ser ut.

Vill du hyra en kaffebar för ditt evenemang, mässa, företagsevenemang eller fest? Begär en offert utan skyldighet. Naturligtvis kan du alltid ringa eller maila oss med alla dina frågor.