Samarbeta med Evenses

Evenses är ett av Europas marknadsledande företag inom underhållningsförmedling med verksamhet i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Spanien, England, Danmark och Sverige. Vi tillhandahåller professionell underhållning till våra kunder, och som ett resultat av vår snabba expansion är vi nu ett av Europas snabbast växande företag inom underhållningsförmedling.

Vi letar nu efter artister och underhållare att samarbeta med under vår sverigeexpansion. Oavsett om du är ny i branschen eller har mycket erfarenhet kommer vi att granska din ansökan mycket noggrant. Vi välkomnar ansökningar från alla underhållare över hela landet. Är du DJ, bartender, musiker eller trollkarl? Alla ansökningar är välkomna!

Detta ska du inkludera i din ansökan:

(ansök genom att skicka ett mejl till info@evenses.se)

Kort berättelse om dig själv: Berätta om dig själv! Vem är du? Vad gör du?  Vi är inte ute efter en lång kronologisk uppradning av ditt CV utan vi vill snarare veta mer om dig, din personlighet och din underhållning

Länkar: Vi vill att du skickar länkar till din webbsida och dina sociala mediekanaler.

Marknadsföringsmaterial: För att vi ska kunna marknadsföra dig på bästa möjliga sätt behöver vi minst 5 professionella och högkvalitativa foton på dig och din underhållning. Utöver det behöver vi också 3 till 5 korta videoklipp och 3 till 5 ljudklipp.

Detaljerad prisöversikt: Först och främst behöver vi veta till vilket pris du erbjuder din underhållning (ange pris per timme eller per framträdande beroende på ditt erbjudande). Ange även vilket pris du tar för extrasets och övertid. Utöver detta behöver vi veta vilka resekostnader du har och utifrån vilken stad du utgår ifrån. Vi behöver även veta om ditt framträdande kräver extra utrustning och isåfall vad kostnaden är för den. Slutligen behöver vi även veta om du har några övriga kostnader utöver ovan nämnda, isåfall var vänlig specificera dessa samt belopp.

Kontaktuppgifter: Namn, adress, mejladress och telefonnummer samt hur vi lättast kommer i kontakt med dig.

Specificera dina regioner: Evenses delar in Sverige i 23 regioner, se sverigekartan nedan. Var god ange vilka regioner du vill att vi marknadsför dig i. Vi ber dig välja minst 3 regioner men ser gärna att du väljer så många som möjligt. Desto fler regioner du gör dig tillgänglig i desto större blir antalet potentiella kunder. (Klicka här för att se Evenses Regioner)

Din utrustning: Vi vet att alla är bekvämast med sin egen utrustning och därför är vårt krav att du tillhandahåller din egen utrustning eller samarbetar med någon som tillandahåller det åt dig.

Namnförslag till din Evenses profil: Evenses har som policy att marknadsföra sina artister under ett unikt "Evenses namn" (annat namn än originalnamnet). Om ni har förslag eller önskemål angående ert profilnamn får ni gärna specificera dessa.

Vad erbjuder Evenses dig?

1) På Evenses arbetar ett professionellt team med medarbetare från hela Europa. Vi hjälper dig hitta Sveriges bästa publik.

2) Vi promotar dig som leverantör på sociala medier samt vår webplats helt gratis. Du är själv med och väljer vilket material som vi ska visa i din profil.

3) Vi finns här för dig. Vi har en personlig relation med alla våra leverantörer och kunder. Kommunikationen sker transparent med exceptionella kommunikationsverktyg. Vi kommer att arbeta för att du får de bästa eventen och även ge dig möjlighet att växa och utveckla dig själv.

4) Att ingå sammarbete med oss är helt kostnadsfritt! Till skillnad från våra konkurrenter tar vi inte ut någon kostnad för att marknadsföra dig. Du får betalt per bokning och du kommer inte att bli överraskad av några extra kostnader. Samarbetet med oss ​​är även helt utan skyldighet.

5) Vi har lång tidigare erfarenheter från Nederländerna, England Belgien och Tyskland där vi anordnat tusentals event, företagsfester, bröllop, privata fester. Några av våra kundreferenser är Samsung, Armani, IKEA och Red Bull.

Är du intresserad av ett samarbete?

Skicka in din ansökan till info@evenses.se - Se till att inkludera kontaktuppgifter. Vi ser fram emot att höra från dig. Du kan också kolla in våra webbplatser från Nederländerna, Belgien, England och Tyskland. Se fullständiga villkor här.

Vi återkommer till dig med ett besked så fort vi granskat din ansökan.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via